""
""

Srnić pred Serijom A! Pregovori već počeli

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.18. | 10:47

Menadžer Ivica Pavlovićveć u Italiji, čekaju se konkretne ponude dva kluba

Turci su se raspitivali, nemački Hanover se dugo čekao, ali izgleda da je Zvezdin dobri vojnik Slavoljub Srnić pred vratima Serija A! Prema saznanjima MOZZART Sporta hitronogi Šapčanin, junak trijumfa nad Kelnom, mogao bi karijeru da nastavi u Beneventu ili Veroni.

Posao nije u završnoj fazi, ali srpski menadžer Ivica Pavlović, specijalizovan za italijansko tržište, već se nalazi na Čizmi i pokušava da izdejstvuje transfer koji bi Crvenoj zvezdi dobro došao.

Izabrane vesti

Crveno-beli žele da ove zime prodaju Slavoljuba Srnića kako bi inkasirali određeno obeštećenje, jer krilnom fudbaleru u junu ističe ugovor sa matičnim klubom. Druga varijanta je da Srnić produži ugovor sa Zvezdom i ostane na Marakani kao jedan od najvećih aduta Vladana Milojevića.

Crveno-beli već dugo pokušavaju da angažuju Milana Jevtovića i tako kompenzuju odlazak Slavoljuba Srnića. Prema nekim procenama za Srnićevu slobodu srpski vicešampion bi mogao da inkasira između 500 i 700 hiljada evra.

Veroni i Benvento su urgentno potrebna pojačanja u borbi za opstanak. I jedan i drugi klub su se nameračili na Srbe u zimskom prelaznom roku. Veštice su već dovele Filipa Đuričića, dok Verona završava transfer Jagoša Vukovića.

Ove jeseni Slavoljub Srnić je odigrao čak 29 utakmica. Postigao je sedam golova i upisao tri asistencije.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaIvica PavlovićSerija ASlavoljub SrnićVerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara