Simone Zaza
Simone Zaza

Simone Zaza pružio ruku Milanu, samo da Atletiko uzme Kalinića

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 17:37

Rosoneri čekaju novog napadača

Nikola Kalinić i Andre Silva su dovedeni kako bi Milanovu navalu učinili oštrijom, ali nisu uspeli da se nametnu, pa Rosoneri traže novog špica. Prema informacijama iz Italije našli su ga u Simoneu Zazi.

Nekadašnji napadač Juventusa, poznatiji po golovima u Sasuolu, protekle sezone je u dresu Valensije postigao 13 pogodaka u Primeri, značajno je usporio u finišu, ali je ipak oživeo karijeru. I navodno prihvatio poziv iz Milana. Gazeta delo Sport piše da će Zaza dobiti četvorogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Međutim, preduslov da se posao završi jeste da Nikola Kalinić prodajom donese novac u klupsku kasu. Pominjala se Valensija, još više Atletiko u kome bi Hrvat bio treća opcija iza Antoana Grizmana i Dijega Koste. Fajter kakve Dijego Simeone voli. Kevin Gameiro bi sa druge strane vrlo lako mogao da završi u Valensiji. Eto trougla u kome je sve moguće.

Zaza bi u Milan stigao na jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora. Tek da Rosoneri dobiju vremena da u finansijskim knjigama sve to lepo pripreme.

Uostalom, nije toliki rizik kad se zna da su Kalinić, Silva i Patrik Kutrone – koji je ostavio ubedljivo najbolji utisak od trojice napadača – prošle sezone u Seriji A zajedno postigli samo 18 golova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Simone Zaza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara