""
""

Sećate li Čolovog promašaja od 15.000.000? Povampirio se i umalo da zaigra protiv Reala...

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.17. | 18:47

Čovek je stvarno maler

Pre tri godine se pola Evrope otimalo za potpis Alesija Ćerćija koji je u tandemu sa Ćirom Imobileom blistao u dresu Torina. Svi veliki italijanski klubovi su želeli Ćerćija, jurili su ga i Mančester Siti, Liverpul, Borusija Dortmund... A on je završio u Atletiko Madridu kao izričita želja Dijega Simeonea koji je u njemu video začin koji je nedostajao njegovom tadašnjem Atletiku.

Izabrane vesti

Ćerći je na Visente Kalderon stigao kao zvezda, a ispostavio se kao promašaj od 15.000.000 evra u koji su se svi razočarali brzinom svetlosti. Prvo Simeone koji nije mogao da veruje koliko je Italijan lenj, potom i navijači koji nisu mogli da se načude na koga je Čolo potrošio pare.

Ćerći je posle samo šest meseci pozajmljen Milanu u zamenu za Toresa. Za Rosonere je na 33 meča dao samo jedan gol i jedva su čekali da ga se reše, pa je pozajmljen Đenovi. Tamo je za pola godine povremeno i umeo da bude zapažen, da bi se letos vratio u Atletiko sa kojim ima ugovor do narednog leta vredan 2.500.000 evra godišnje. Zbog čega je bio nedostupan za manje klubove koji su želeli da ga pozajme.

Nije mu padalo na pamet da smanji primanja i pristao je da sedi na tribinama u Atletiku. Ni zimus nije hteo da pristane na neku od pozajmica u domovini koje su značile i manju platu... Nije čak ni trenirao jer je imao povredu kolena.

A onda se nedavno gotovo niotkuda pojavio na klupi Atletika. Nije dobio šansu da uđe, a prvi put u Primeri ove sezone, Simeone ga je poslao na zagrevanje danas u Madrilenjo derbiju protiv Reala! I ne samo da ga je zagrevao, već je Ćerći u 83. minutu pozvan od strane trenera da primi poslednje instrukcije pred ulazak na teren. Ali dok je on slušao Čolove naredbe, Grizman je postigao izjednačujući gol, argentinski trener se zbog novonastale situacije predomislio i umesto Ćerćija uveo štopera Himeneza.

Zamislite Ćerćijevo razočarenje kada je njegov saigrač postigao gol... 


tagovi

Alesio ĆerćiAtletiko MadridDijego SimeoneEvropaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara