Saša Lukić skinut sa transfer liste, sledi ključnih 180 minuta

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.01.19. | 12:15

Cela familija srpskog reprezentativca stiže na Olimpiko

Osim informacija sa italijanske sporske pijace, za nas je, u tamošnoj štampi ovog petka, najzanimljiviji članak Gazete delo sporta o Saši Lukiću. Srpski reprezentativac će konačno biti starter na sledeće dve utakmice Torina u Seriji A, a trener Valter Macari je zatražio od sportskog direktora Petrakija da skine sa transfer liste veznog igrača. 

Pod naslovom „Lukić, prodaja može da sačeka”, novinar Gazete objašnjava zašto bi bivši igrač Partizana mogao da ostane u taboru Granata do kraja sezone. Naime, Meite će morati da preskoči dve utakmice zbog crvenog kartona protiv Lacija i na njegovom mestu će igrati Lukić. Srpski reprezentativac će tako imati priliku da protiv renomiranih rivala, Rome i Intera, stavi na muke Valtera Macarija.

Izabrane vesti

Dosad je Lukić odigrao samo 140 minuta u ovom prvenstvu, a u sledeća dva kola bi mogao da ubeleži svih 180 minuta plus sudijske nadoknade. Ohrarujuća vest za Lukića je da je lično Valter Macari tražio od sportskog direktora Petrakija da ga skine sa transfer liste i u poslednje vreme ga je redovno slao na teren bar par minuta. Koliko je meč protiv Rome važan za Lukića, piše Gazeta, govori i da će na Olimpiku biti cela njegova porodica da ga bodri.

PIŠE: Željko Pantelić


tagovi

Saša LukićTorinoŽeljko PantelićValter Macari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara