""
""

Reč klupske legende: Zvezda pada! Ne znam kako ćemo dalje

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.08.16. | 09:40

„Ako Katai bude otišao ne znam kako će funkcionisati ovaj tim“, pita se Stanislav Karasi

Još jedna izgubljena godina kada se povede reč o Evropi. Zvezda je bila ponovo, kao i prethodnu deceniju, puki epizodista... Iako u prvenstvu deluje nezaustavljivo posle Sasuola su pred Crvenom zvezdom teška vremena.

Kako obezbediti novac za skupa pojačanja? Kako naterati navijače da se ponovo mobilišu? Kako prekratiti vreme do novog evropskog pokušaja?

Izabrane vesti

Vidno nezadovoljan partijom protiv Sasuola bio je legendarni vezista Stanislav Karasi. On je rekao da su strancima u redovima Crvene zvezde zaslužili jače zvižduke.

„Ono što smo priželjkivali u srcu nije se dogodilo, nismo ostali u bubnju za žreb za narednu rundu. Italijani su pokazali da su mnogo jači od nas. Zabirnjava sve ovo jer Crvena zvezda pada fudbalski i ne znam kako ćemo dalje sa ovakvom igrom i igračima. Ako Katai bude slučajno otišao ne znam kako će Zvezda funkcionisati bez njega, jer je u poslednje vreme jedini koji daje golove, sprema akcije. Ne vidim ko može da ga zameni. Stranci su zaslužili kritike, mislim da su i malo dobili. Ne vidim kvalitet o kome se priča stalno, lično sam za to da se jedna grupa stranaca rastane sa Crvenom zvezdom“, poručio je Stanislav Karasi a prenosi Sportski Žurnal.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaStanislav KarasiSrbijaLiga EvropeEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara