"Brežančićev tiket uplaćen u MOZZART kladionici"
"Brežančićev tiket uplaćen u MOZZART kladionici"

Igrač Čukaričkog umalo osvojio 4.000.000 dinara u MOZZARTU!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.03.15. | 14:01

Levi bek Brđana pogodio je tri tačna rezultata Superlige, a jedino je pogrešno tipovao na duel između Donjeg Srema i Radničkog iz Niša koji je završen bez golova

Brežančićev tiket uplaćen u MOZZART kladionici

Malo je nedostajalo da prvotimac Čukaričkog osvoji višemilionski iznos u MOZZARTU!

Izabrane vesti

Rajko Brežančić sastavio je nesvakidašnji tiket kojim se pohvalio na svom Instagram profilu i koji je mogao da mu donese čak 4.000.000 dinara. Četiri tačna rezultata gađao je bek Brđana na isto toliko mečeva Superlige, a jedino je u Pećincima pošlo po zlu gde su Donji Srem i Radnički iz Niša remizirali, bez golova, dok je Brežančić prognozirao da će se duel završiti s rezultatom 2:1.

Rajko je na mečevima pretprošlog kola predvideo da će čačanski Borac trijumfovati nad Radničkim iz Kragujevca sa 2:0, što se i dogodilo. Takođe, sjajno je osetio da će Novi Pazar da sruši OFK Beograd s rezultatom 3:1, ali i da će Crvena zvezda odneti pobedu u Subotici protiv Spartaka identičnim rezultatom.

Bek Čukaričkog poručuje da je i sam bio u čudu, te da nije očekivao da sa tolikom uspešnošću „u gol“ pogađa rezultate Superlige.
„Neverovatno, ali tako se namestilo. Uhvatio sam tri tačna rezultata na četiri meča i to je stvarno bio pun pogodak. Prijatelji su me zvali i u šali govorili zašto im nisam rekao ako sam znao rezultate. Da sam unapred znao valjda bih dobio tiket“, rekao je uz osmeh Brežančić za Telegraf.

(FOTO: Instagram/Printscreen)


tagovi

SrbijaRajko BrežančićMozzartČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara