""
""

Radović: Jesam slavio, nisam se napio!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.05.13. | 20:14

“Šokiran sam, ako se ispostavi da su preterali, neće biti emocija”, rekao predsednik Legije pošto su Radović i Ljuboja preterali u proslavi Kupa Poljske

 

Miroslav Radović i Danijel Ljuboja sportska su tema dana u Poljskoj. Nažalost, ne zahvaljujući golovima, dobrim partijama ili činjenici da je Legija osvajač tamošnjeg kupa, već što su proslavaljajući taj trofej preterali u slavlju u jednom noćnom klubu. Zato predsednik Bugoslav Lesnodorski grmi i planira da im – uruči otkaze!

Izabrane vesti

Šokiran sam! Ako se ispostavi da su njih dvojica preterali, budite sigurni da prema njima nećemo imati emocija. Uskoro ćemo objaviti konačnu odluku. O svemu odlučuje Upravni odbor kluba”, rekao je Lesnodorski, koji je najavio da će se čelnici Legije danas ponovo oglasiti.

Mediji u Varšavi navode da su srpski internacionalci besni napustili kancelariju predsednika posle “informativnog” razgvora, čim je čuo da su do sitnih sati ostali u provodu i istovremeno popili više nego što je dozvoljeno.
Nemam šta da krijem, zabaljali smo se, jer smo hteli da proslavimo osvajanje kupa, ali ja nisam bio pijan, kako je objavljeno u medijima. Sve je bilo pod kontrolom. Znam da svi misle kako fudbaleri ne bi trebalo da se zabavljaju, ali stvarno se ništa ozbiljno nije desilo”, rekao je Radović, dok se Ljuboja nije oglašavao.

 

(FOTO: rp.pl)


tagovi

Danijel LjubojaEvropafudbalLegija VaršavaMiroslav RadovićPoljskaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara