""
""

Radno u Veroni: Stigla velika nada Juventusa, čeka se Đorđević

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 18:18

Klub sa Bentegodija prilično aktivan u poslednjem danu transfer pijace

Poslednji dan prelaznog roka drma čitavu Evropu, a takav je slučaj i sa Veronom, čija uprava čini sve da ozbiljno pojača napad u poslednjem danu prelaznog roka.

Izabrane vesti

Povratnik u Seriju A već je dogovorio sve sa Juventusom oko pozajmice supertalentovanog napadača Mojsea Keana, a u poslednjim satima prelaznog roka dres dres kluba sa Bentegodija trebalo bi da zaduži i srpski napadač Filip Đorđević.

Kean je debitovao za Juventus još u novembru prošle godine sa samo 16 godina, a prvenac u dresu Stare dame postigao je u maju ove godine, kada je doneo pobedu aktuelnom šampionu u Bolonji.

Ipak, momku poreklom iz Obale Slonovače preko su potrebni minuti u seniorskom fudbalu kako bi dostigao željeni nivo i u narednim sezonama, možda već i sledećoj, zaigra značajniju ulogu u Juventusu.

Đorđević se od početka prelaznog roka vezivao sa velikim broj klubova, ali Verona u ovom trenutku deluje kao najbolje rešenje za njega. Prošle sezone srpski napadač je odigrao 17 utakmica bez gola u Seriji A, a ove je u potpunosti skrajnut u drugi plan, pa je odlazak iz kluba najbolje moguće rešenje.

(FOTO: Action images)


tagovi

VeronaSerija AMojze KenItalijaFilip ĐorđevićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara