""
""

Prštaće u oktobru - 10 utakmica koje nikako ne smete da propustite

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.10.16. | 13:49

Raspored i satnica

Kažete da je septembar bio uzbudljiv fudbalski mesec? Jeste, ne poričemo, krenula je Lige šampiona, najjači evropski šampionati, bilo je i dosta kvalifikacionih mečeva za Mundijal u Rusiji 2018, ali tek će oktobar biti prava poslastica za fudbalske sladokusce.

Na sve te utakmica imaćete prilike da se kladite na WWW.MOZZARTBET.COM.

Izabrane vesti

Predstavljamo vam 10 utakmica koje su na programu ovog meseca a koje nipošto ne bi trebalčo da propustite:

1. ITALIJA - ŠPANIJA
(četvrtak, 6. oktobar, 20.45)

Krećemo s evropskim klasikom kada je u pitanju reprezentativni fudbal. U pitanju je jedna od najzanimljivijih grupa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Španija će na stadionu Juventusa u Torinu imati šansu da se revanšira Italijanima za poraz u osmini finala Evropskog prvenstva.

2. HOLANDIJA - FRANCUSKA
(ponedeljak, 10. oktobar, 20.45)

Holandija se podmlađuje, nije to onaj tim od pre nekoliko godina koji je svrstavan u sam vrh evropskog i svetskog fudbala, ali bez obzira na to ovo je i te kako još jedan od derbija kvalifikacija. Ni jedan ni drugi tim nisu najbolje startovali (osvojili samo po bod), pa će imati imperativ pobede.

3. KOLUMBIJA - URUGVAJ
(utorak, 11. oktobar, 22.30)

Nije potrebna posebna najava - duel dva fantastična tima. Južna Amerika, pakao na tribinama, mnogo strasti i na terenu i oko njega... Na jednoj strani Luis Suarez, na drugoj Hames Rodrigez. Prštaće!

4. LIVERPUL - MANČESTER JUNAJTED
(ponedeljak, 17. oktobar,  21.00)

Najveća utakmica Engleskog fudbala. Klop i Murinjo. Ibrahimović, Pogba, Kutinjo, Mane... Veličanstveni Enfild! Idealna utakmica da se relaksirate posle napornog vikenda...

5. BARSELONA - MANČESTER SITI
(sreda, 19. oktobar, 20.45)

Pep Gvardiola se još jednom vraća na svoj Kamp Nou. Sa Bajernom nije bio uspešan, sada je doterao po svome Građane i pokušaće da savlada svoje učenike. Spektakl je zagarantovan, jer ovo je jedna od najvećih utakmica kompletne prve faze Lige šampiona.

6. VALENSIJA - BARSELONA
(subota, 22. oktobar, 16.15)

Posle teškog meča u Ligi šampiona protiv Sitija, Barsu tri dana kasnije čeka teško gostovanje na Mestalje. Valensija je jedan od retkih timova poslednjih godina koji je u jednoj sezoni dva puta ostao neporažen protiv Katalonaca - prošle sezone 1:1 kod kuće i pobeda 2:1 na Nou Kampu. Da ih vidimo sada... Istog dana igraju Milan i Juventus od 20.45. Veče za uživanje.

7. ČELSI - MANČESTER JUNAJTED
(nedelja, 23. oktobar, 17.00)

Možda i najlepši termin za derbi Engleske. Nedelja u 17.00. Biće zanimljivo videti sudar Antonija Kontea i Žozea Murinja. Svega bi tu moglo da bude osim dosade...

8. LIVERPUL - TOTENHEM
(utorak, 25. oktobar, 20.45)

Poslednja tri meča ova dva rivala završena su bez pobednika (1:1, 1:1, 0:0), ali sada će neko morati da pobedi, jer se radi o Liga kupu. Ko prođe biće jedan od glavnih favorita za osvajanje tog trofeja...

9. MANČESTER JUNAJTED - MANČESTER SITI
(sreda, 26. oktobar, 20.45)

Žoze Murinjo - Pep Gvardiola, drugi čin! Ovoga puta u derbiju osmine finala Liga kupa. Prvi okršaj starih znanaca i velikih rivala dobio je Španac, a sada ćemo verovatno videti okršaj njihovi drugih timova, ili bar kombinovanih sastava.

10. JUVENTUS - NAPOLI
(nedelja, 30. oktobar, 20.45)

I po mnogima ovo je poslastica za kraj. Videćemo šta će biti do 30. oktobra ali kako trenutno stoje stvari Napoli je u boljoj formi i pokazuje da će biti ozbiljan konkurent Juventusu u borbi za Skudeto. Moglo bi mnogo toga od te utakmice da zavisi, pogotovo na psihološkom planu. Istog dana u derbiju Rura igraju Dortmund i Šalke.

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija APrimeraPremijer ligaNemackameđunarodni fudbalLiga 1kalendarItalijaFrancuskaEvropaEngleskaBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara