""
""

Podgoričani ambiciozni, ali realni: Nedostaje nam još 15 dana priprema

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.09.15. | 16:21

“Angažovali smo Marića, Dragićevića, Jarmaza, želimo među četiri najbolja tima na Jadranu”, kaže trener Budućnosti Igor Đaletić

Košarkaši podgoričke Budućnosti u novu sezonu ABA lige kreću duelom sa Krkom. Pomoćnog trenera u stručnom štabu Podgoričana Igora Đaletića pitali smo da li je sve spremno za novi početak.
„Spremali smo se za nove izazove, ali objektivno fali nam 15 dana dobrih treninga jer su se pojedini igrači, poput Tadije Dragićevića,  kasno priključili timu. Ipak, radimo, treniramo i nadamo se da ćemo u hodu stići do željene forme. U prilično izmenjenom sastavu ulazimo u novi ciklus takmičenja, imamo niz mladih igrača, ali i novih“, poručuje Igor Đaletić.

Budućnost je prilično dobro iskoristila prelazni rok,  pa je angažovala i neka zvučnija pojačanja.
To se pre svega odnosi na Aleksa Marića, Tadiju Dragićevića, Seada Šehovića, Nemanju Jaramaza...Tu je i Omar Kuk, tako da imamo spoj iskustva i mladosti“.

Izabrane vesti

Podgoričani imaju visoke ambicije za novu sezonu.
„Želimo da uđemo među četiri najbolja tima, ali biće veoma teško. Liga je prilično ujednačena, pa očekujem veliku borbu. Takođe, Budućnost će se takmičiti i u Evrokupu, imamo tešku grupu sa velikim brojem putovanja koja odnose veliku energiju“.

U prvom kolu u Morači dočekujete Krku.
„Opasan rival, iskusan tim, pratili smo ih u pripremnom periodu kad su imali dosta dobrih partija. Doći će motivisani na premijeru, na nama je da odbranimo domaći teren i startujemo prvom pobedom“, zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Tadija DragićevićOmar KukJadranska ligaIgor ĐaletićEvropaCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara