""
""

Perfekcionista Savić: Dobra je pobeda, ali dosta smo grešili

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.04.16. | 23:39

"Španija je pokazala ozbiljan kvalitet, ali mislim da smo zasluženo pobedili. Dosta smo golova primili iz igre i to ćemo da popravimo", rekao je selektor srpskih vaterpolista posle plasman na završni turnir Svetske lige

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, posle pobede u Španiji 14:13 i plasmana na finalni turnir Svetske lige rekao je da je trijumf zaslužen, uprkos oscilacijama u igri.

Izabrane vesti

Srbija je na poluvremenu ima 8:6, ali su Španci na kraju treće vodili 9:8, da bi u četvrtoj četvrtini ipak presudio kvalitet.
"U suštini viđene su velike oscilacije u igri. Naš sastav je bio malo čudan, bez bekova, ali su drugi odradili posao. Odavno nismo bili zajedno. Španija je pokazala ozbiljan kvalitet, ali mislim da smo zasluženo pobedili. Dosta smo golova primili iz igre i to ćemo da popravimo", izjavio je Savić za sajt VSS.

Kapiten Živko Gocić istakao je da je Špancima uvek uzbudljivo.
"Nismo bili u najjačem sastavu, ali je važno da smo imali snage da sve okrenemo kada je trebalo i ostvarimo cilj, plasman na finalni turnir. Sada je lakše".

Centar srpskog tima Duško Pijetlović istakao je da je utakmica bila pomalo čudna, jer se retko dešava da Srbija vodi i ispusti prednost.
"Oscilirali smo, ali i pobedili i to je najvažnije. Trgli smo se u pravom trenutku i misli da smo zasluženo slavili", ocenio je Pijetlović.

(FOTO: Starsport)


tagovi

vaterpoloSvetska ligaSrbijaŠpanijaDejan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara