"Safet Sušić"
"Safet Sušić"

Pape, oprošteno ti je! Safet Sušić ostaje selektor BiH

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.09.14. | 19:54

„Atmosfera u ekipi je dobra, a što se tiče poraza od Kipra svi smo odgovorni, prvi ja“, kaže korilar reprezentacije kome je Izvršni odbor saveza ukazao poverenje

Safet SušićSafet Sušić ostaje selektor reprezentacije, epilog je vanredne sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Posle neočekivanog poraza od Kipra u Zenici (1:2), na startu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, spekulisalo se da bi Sušić mogao da bude smenjen, ali mu je posle izveštaja o poslednjim dešavanjima unutar reprezentacije, ukazano poverenje do daljeg.
Selektor Sušić se zadužuje da sa Tehničkim komitetom i tehničkim direktorom, kao i Odborom za posredovanje i savetovanje, definiše i predloži odgovarajući plan priprema za naredne utakmice, kao i mere koje bi trebalo preduzeti kako bi bio ostvaren konačan cilj A reprezentacije, plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj“, navodi se u saopštenju FSBiH.

Izabrane vesti

Pape Sušić je istakao da se ekipa mora dobro pripremiti za nastavak kvalifikacija i utakmice protiv Velsa i Belgije u oktobru.
Ne sme da nam se ponovi igra kao protiv Kipra. Neće biti većih promena u ekipi, jer bi to značilo da izdvajamo krivce za poraz od Kiprana. Niko nije odigrao na željenom nivou i nadam se da se to više neće ponoviti. Atmosfera u ekipi je dobra, a što se tiče poraza od Kipra svi smo odgovorni, prvi ja“, rekao je Sušić.

Reprezentacija BiH je pod vođstvom Sušića izborila istorijski plasman na Prvenstvo sveta u Brazilu, gde nije prošla grupno takmičenje u konkurenciji Argentine, Nigerije i Irana.

(FOTO: Action images)


tagovi

BiHEvropameđunarodni fudbalreprezentativni fudbalSafet Sušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara