""
""

Ovo je nedostajalo Formuli 1: Sudar najvećih asova u prvom krugu! Opasan obračun Mečki u Barseloni (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.05.16. | 14:12

Luis Hamilton i Niko Rozberg završili trku na stazi Katalunja

Mercedesovim vozačima glave je došla bolesna ambicija, nekolegijalnost i borba za prestiž na krv i nož.

Izabrane vesti

Već u prvom krugu Velike nagrade Španije Niko Rozberg je obišao nosioca pol pozicije Luisa Hamiltona. Britanac je pokušao da uzvrati timskom kolegi, ali se našao van staze. Ubrzanje je došlo glave srebrnoj streli! Bez trakcije, bolid nije mogao da zadrži pravac kretanja, Hamilton se zaneo, i u kosoj putanji svojim zadnjim delom uleteo u Rozbergov bolid koji se kretao pistom.

Bizarni bilans Mercedesove katastrofe u Španiji je izletanje oba vozača u zonu sigurnosti, i otkinut prednji točak Luisa Hamiltona. Udarac je bio toliko silovit, da je prednji trap Mercedesovog bolida, tačnije jedna njegova strana brutalno izčupana od siline udara.

Odmah posle incidenta, posle koga nije izlazilo vozilo sigurnosti, mogle su se videti nepristojne gestikulacije Toto Volfa, koji je sam iskopao rupu, za Mercedes koji je u nju i upao ovim incidentom.

„Ovo je Hamiltonova greška. Meni je to potpuno jasno, Rozberg ima pravo da se ljuti. Ovo nikako nije dobro za Mercedes. Pitanje je kakvih će biti posledica od ove neslavne situacije u budućnostu“, poručio je Niki Lauda iz boksa študgartske ekipe.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Printskrin)

 


tagovi

VN ŠpanijeNiko RozbergMercedesLuis HamiltonFormula 1Auto moto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara