""
""

Otpao Babović, Lola Smiljanić dobio poziv u reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.11.13. | 13:09

Poziv novinarske selekcije odbio i Bojić iz Naprteka, a naknadno će biti priključen Marušić iz Voždovca

Nastavljaju se problemi oko spiska selekcije novinara za duel protiv reprezentacije Srbije. Sastav ekipe za meč protiv Srbije je pretrpeo nove promene.

Izabrane vesti

Priča je doživela fijasko kada je jedan od dvojice selektora Milovan Rajevac digao ruke od svega nezadovoljan igračima koje su birali petorica novinara i njegov kolega Ljubiša Stamenković Piskavac. Javni protest zbog stastava tima je uputio Spartak iz Subotice, a sada je novinarska selekcija ostala bez još dvojice fudbalera.

Stefan Babobić iz Voždovca i Petar Bojić iz Napretka su otkazali dolazak na okupljanje u Užice, pre njih su pozive odbili i Boško Janković, Miroslav Radović, Miloš Ninković i još nekolicina fudbalera iz inostranstva.

Selektor Ljubiša Stamenković je posle nova dva oktaza bio prinuđen da pozove dve zamene i odlučio se za Adama Marušića iz Voždovca i na iznenađenje mnogih Milana Lolu Smiljanića iz turskog Genčlerbirligija!? Nekadašnji vezista Partizan je u ovoj sezoni odigrao samo 38 minuta i pao je u zaborav.

Ako je motiv za poziv Smiljaniću bio ljudska potreba da se pomogne igraču koji ne igra, na isti način pozive se mogli da dobiju Medojević (Volfsburg), Kuzmanović (Inter), Kačar i Rajković (HSV), kao i mnogi drugi internacionalci kojima su kod Siniše Mihajlovića bila zatvorena vrata nacionalnog tima... 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Milan Lola Smiljanićnovinarska selekcijareprezentativni fudbalSrbijaStefan Babović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara