""
""

Oluja Zvezdinih klinaca u Šapcu! Pogodio i Adžić

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.10.16. | 17:32

Crveno-beli bili sigurni na gostovanju Mačvi (4:1), uspešni bili i Zvezdini kadeti

Početak je bio traljav, prošaran porazima, ali omladinci Crvene zvezde ne nameravaju da podignu ruke u znak predaje kada je u pitanju najviši plasman u Omladinskoj ligi Srbije. Pred četom nekadašnjeg reprezentativca Jovana Stankovića danas je pala šab ačka Mačva – 4:1.

Očekivano i ubedljivo Crvena zvezda je stigla do sedmog trijumfa u sezoni (odigrano deset kola), međutim na terenu nije bilo tako lako. Domaćin je poveo u 26.minutu golom Jovanovića, ali vođstvo rivala kao da je prenulo goste. Do kraja poluvremena Adžić i Romanić su preokrenuli rezultat. Ovaj potonji je bio raspoložen za igru, pa je još jednom pogodio mrežu rivala. Tačku na trijumf Zvezde stavio je Panović.

Izabrane vesti

Vrlo zanimljiva situacija je na tabeli Omladinske lige Srbije. Partizan je lider sa 22 boda, koliko ima i drugoplasirani Brodarac (ali i meč manje). Zvezda ima 21, a slede OFK Beograd, Voždovac i Vojvodina. Očekuje nas vrela sezona.

Uspešni su bili i kadeti Crvene zvezde. U Kraljevu je pao Kiker – 2:0. Nije bilo mnogo neizvesnosti, Kojić i Kupusović su naplatili ofanzivu Crvene zvezde. Na tabeli vodi Partizan sa 27, a Crvena zvezda ima 22.


tagovi

Omladinska liga SrbijeLuka AdžićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara