Novi trener precrtao prvog strelca Hajduka

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.12.18. | 14:05

Ahmed Said nije u planovima trenera Siniše Oreščanina

Danas su na programu dva četvrtfinalna duela kupa Hrvatske, kada će biti poznato ko će se u polufinalu pridružiti Rijeci i Interu iz Zaprešića. U Gradskom vrtu (17.00) Osijek dočekuje Hajduk, a dva i po sata kasnije Dinamo igra sa Slaven Belupom (19.30).

Osijek je favorit. Osim što u aktuelnoj sezoni igra daleko bolje od Splićana, koje je između ostalog dva puta ubedljivo savladao (4:1 u Osijeku i 2:0 na Poljudu), Gradski vrt je tradicionalno teško gostovanje za Hajduk. Zoran Zekić izvešće najjači sastav. U tim se vraća napadač Henti, a od prvog minuta zaigraće i Bočkaj. Strateg domaćina muku muči s formom napadača. Ne računajući pogodak Mirka Marića protiv Krka u kupu iz penala, inače odlični napadački trio belo-plavih (Henti-Marić-Boban) pogodak nije postigao već šest utakmica.

Izabrane vesti

Hajduk najveću nadu polaže u svog novog trenera Sinišu Oreščanina, koji je psihički podigao igrače i Bili su u prošlom kolu ostvarili pobedu protiv najslabijeg sastava lige, Rudeša. Oreščanin bi trebalo da postavi igrače u formaciju 4-3-2-1, a kako stvari stoje u timu opet neće biti mesta za najboljeg Hajdukovog ovosezonskog strelca Ahmeda Saida. Oreščanin je tako, čini se, otpisao napadača iz Gane, koji će na zimu potražiti novi klub. Said je ove sezone postigao sedam pogodaka za Bile, neke prilično bitne poput dva evropska i pogodak u Šibeniku u kupu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 4583 HRV K Osijek - Hajduk ug 0-2 1,85
Ukupna kvota1,85

KUP HRVATSKE - ČETVRTFINALE

Utorak
Inter Zaprešić - Vinogradar 3:0 (2:0)
Lokomotiva Zagreb - Rijeka 1:2 (1:0)

Sreda
17.00: (2,20) Osijek (3,25) Hajduk (3,15)
19.30: (1,25) Dinamo (5,20) Slaven (11,0)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Kup HrvatskeHajduk SplitOsijeksportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara