""
""

Lebron počistio Seltikse iz plej-ofa, Klivlend ostao bez Kevina Lava (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.04.15. | 23:19

Iz stručnog štaba Kavalirsa novinarima su saopštili da će tek posle dodatnih i detaljnih lekarskih pregleda u naredna 24 sata biti poznato koliko je ozbiljna povreda krilnog centra

Lebron Džejms odveo je Klivlend u polufinale plej-ofa Istoka u NBA ligi, ali su malobrojni navijači Kavalirsa posle meča sa Boston Seltiksima iz hale izašli zabrinuti zbog povrede Kevina Lava.

Izabrane vesti

Kavalirsi su u gostima savladali Seltikse sa 101:93 (29:19, 28:17, 13:25, 31:32) i sa maksimalnih 4:0 rešili u svoju korist. Lav je još u prvoj četvrtini povredio rame, ali su Kavalirsi ipak smogli snage da do kraja izbore važan trijumf.

Najefikasniji u Klivlendu bio je Lebron Džejms koji je sa 27 poena, 10 skokova i osam asistencija, bio na korak od tripl-dabla. Pratio ga je Kajri Irving sa 24 poena i 11 skokova, dok je centar Timofej Mozgov zabeležio 12 poena i 11 uhvacenih lopti.

Iz stručnog štaba Kavalirsa novinarima su saopštili da će tek posle dodatnih i detaljnih lekarskih pregleda u naredna 24 sata biti poznato koliko je ozbiljna povreda krilnog centra.

Večeras je u domaćem timu najbolji bio Džered Salindžer sa 21 poenom i 11 skokova, Ajzea Tomas je dodao 21, dok je Ejveri Bredli postigao 16 poena.

Protivnik Kavalirsa u četvrtfinalu biće pobednik duela između Čikaga i Milvokija, gde Bulsi vodi sa 3-1 u seriji. Prethodno je plasman u drugu rundu izborio Golden Stejt, koji je sa 4:0 savladao Nju Orleans.


(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaLebron DžejmsKevin LavBoston Seltiks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara