""
""

Ko ima najbolju decu u "Jugoslaviji"? Srpski velikani ili Dinamo?

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.05.15. | 17:02

Samo na uplatno-isplatnim mestima kladionice MOZZART moći ćete da prognozirate ishod polufinalnih mečeva Turnira Prijateljstva u etno selu Stanišići

Stara Jugoslavija se podigla na noge gledajući kadetski Turnir prijateljstva u Bijeljini. Duh nekih starih i srećnijih vremena osećao se u vazduhu dok su neki novi klinci rođeni 1999. godine marširali terenima u etno selu Stanišići...

Videli smo na delu pregršt talentovanih igrača i rasplet prve faze po meri srpskih ljubitelja fudbala. Tri ekipe sa našeg podneblja biće učesnici polufinala i imaće mogućnost da potvrde da su za klasu bolji od vršnjaka iz nekada bratskih republika.... Pobeda Crvene zvezde u prvom polufinalnom okršaju sa Dinamom (12.15) garantovaće srpsko finale, pošto će u drugom meču koplja da ukrste Vojvodina i Partizan (15.15)

Izabrane vesti

Reklo bi se da je spektakl na terenima u etno selu Stanišići zagarantovan, a kladionica MOZZART se odlučila da napravi pionirski poduhvat i svoju ponudu obogati kvotama za polufinalne mečeve Turnira Prijateljstva.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU DINAMA I CRVENE ZVEZDE

Ekipa Dinama iz Zagreba pre takmičenja u Bjeljini važila je za velikog favorita. Dobri poznavaoci prilika u regionu tvrde da sve što valja u Hrvatskoj igra u mlađim selekcijama Dinama. Alfa i omega zagrebačkog kluba Zdravko Mamić ima mogućnost da u klub dovede svakog ko poželi... Međutim, iako su ostvarili stopostotan učinak u preliminarnoj fazi i lako izašli na kraj Slobodom, OFK Beogradom i Sutjeskom, videlo se da je to tim protiv kojeg može da se igra.

Modrima nedostaje nekoliko ključnih igrača koji su ostali u Zagrebu kako bi igrali u finalu tamošnjeg Kupa protiv Hajduka. Otuda je kvota na trijumf Crvene zvezde, koja je bila nedodirljiva u preliminarnoj rundi, 1,85. Ko, ipak, veruje da je desetkovani Dinamo u stanju da savlada crveno-bele može da "isprovocira" koeficijent 3,7.

Zvezda se u više nego lepom svetlu predstavila na Turniru Prijateljstva. Imala je jake adute u vezistima Mihajloviću i Kovaču, napadač Joveljić je demonstrirao nerv rasnog strelca, dok je pojavom inpresionirao štoper Milunović. Reč je o momku koji je visok 203 centimetara i koga su skauti Crvene zvezde pronašli u Umčarima. Zvezdin lovac na talente Tomislav Milićević uhvatio se u neverici za glavu kada je video kako dobru koordinaciju ima momak sa takvom visinom.

Međutim, danas to neće biti mnogo bitno. Učenici Ognjena Koromana biće na najtežem ispitu od početka turnira
"Zasluženo smo se plasirali u polufinale. Na nama je da u narednu utakmicu uđemo maksimalno motivisano i koncentrisano i da pobedimo Dinamo. Bez obzira što se radi o prijateljskom turniru nama bi svaki trofej značio. Pogotovo meni kao treneru početniku", rekao je Ognjen Koroman

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU PARTIZANA I VOJVODINE

Utakmice Partizana i Vojvodine predstavljaju derbije u svim mlađim uzrastima. Tako će biti i ovog puta... Vojvodina se plasirala u polufinale posle pobeda nad Sarajevom i Napretkom, dok je protiv vrlo dobre Rijeke igrala nerešeno. Blistao je napadač Mihajlović koji je zajedno sa Joveljićem trenutno prvi strelac turnira. Ipak, selektor naše mlađe kadetske selekcije Milan Đuričić rekao je da su večiti rivali prvi favoriti... Možda i zbog tehnički doterane igre ekipe Partizana, koja je ultra ofanzivom u nastavku pobedila Zagreb i plasirala se u finale. Pre toga crno-beli su pobedili Vardar i igrali nerešeno sa sarajevskim Željezničarom.

Kvota na pobedu Partizana u kladionicama MOZZART iznosi 1,65, dok se trijumf Novosađan a plaća 4,7

(Foto turnirprijateljstva.com)


tagovi

FK VojvodinaTurnir prijateljstvaFK PartizanJugoslavijaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara