""
""

Je l’ ovaj čovek nas zeza?

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.17. | 18:14

Pravi Antonio Kasano, nema šta...

Šta se dešava sa Antoniom Kasanom?! Hoće igra - neće igra; hoće igra - neće igra! Za manje od deset dana tri puta je menjao mišljenje. Valjda više neće. Večeras je, navodno čvrsto odlučio - više neće igrati fudbal

Izabrane vesti

Danas u toku dana pojavila se vest da Kasano neće igrati naredne sezone Veronu, ali da to ne znači da završava karijeru, međutim, nekoliko sati kasnije on se oglasio na društvenim mrežama preko naloga svoje supruge:
"Suprotno onome što se pojavilo na tviteru moje žene, želim da razjasnim sledeće", napisao je Kasano. "Karolina je loše razumela. Nakon mnogo razmišljanja danas sam doneo konačnu odluku: Antonio Ksano više neće igrati fudbal. Izvinjavam se Veroni i svim njenim navijačima, kao i predsedniku kluba. Moj trenutni prioritet je da budem sa decom i suprugom". 

Podsetimo, Kasano je 10. jula potpisao za Veronu i šest dana kasnije saopštio kako završava karijeru. Sutradan, izjavio je da je to bio samo trenutak slabosti i da ipak nastavlja da igra. A danas ovo - odlazi iz Verone, ali nastavlja da igra, pa konačna odluka - penzija. 

Pravi Antonio Kasano, nema šta.

(foto: Action Images)


tagovi

VeronaSerija Ameđunarodni fudbalItalijaEvropaAntonio Kasano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara