"I Naldo će biti ljut"
"I Naldo će biti ljut"

Interov plan B: Do Lige šampiona na mala vrata, Volfzburg je ionako precenjen?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.15. | 12:25

Tako bar tvrdi legenda italijanskog fudbala Đuzepe Bergomi. Nemci neće biti srećni zbog ove njegove izjave

I Naldo će biti ljutJavna je tajna na "čizmi". Vlasnik Intera Erik Tohir shvatio je da se preko Serije A neće domoći Lige šampiona i suprotno nekom ustaljenom kodeksu ponašanja na Apeninima treneru Robertu Manćiniju naložio da akcenat stavi na Ligu Evrope. Takmičenju kojem Italijani uobičajeno ne poklanjaju toliko pažnje. U Milanu su ipak specifične okolnosti.

Problem je međutim što je žreb u četvrtfinalu spojio Nerazure sa Volfzburgom, koji izgleda zastrašujuće, a utisak se pojačava kako sezona odmiče. Nedavno je i Bajern shvatio to u porazu od 1:4. Legenda Intera Bepe Bergomi međutim nije impresioniran.
"Ne mislim da su Nemci toliko dobri koliko se priča. Mišljenje javnosti je napumpano posle te pobede nad Bajernom. Gledao sam tu utakmicu, nije to bio onaj Bajern na koji smo navikli. Mnogo je to pomoglo Vukovima", hladnokrvan je Bergomi.

Izabrane vesti

Ne i lud naravno. Shvata Bergomi da Volfzburg nije naivan rival.
"Volfzburg je dobro utreniran tim čija snaga leži u brzini i tehnici i Inter će morati da bude oprezan. Imaju dobre igrače poput Kevina de Brujnea, Andrea Širlea i Luiza Gustava, ali Nerazuri imaju pravo da se uhvate u koštac s njima... Uostalom, nema sumnje da bi do kraja sezone fokus trebalo da bude baš na Ligi Evrope. Bilo bi opasno trošiti psihičku i fizičku snagu u prvenstvu".

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgNemackaLiga EvropeItalijaInterEvropaĐuzepe Bergomi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara