Humanitarni tiket u podne: MMA gladijator, Duško Todorović tipuje za lečenje devojčice Anđele Dimitrijević

Vreme čitanja: 4min | čet. 04.03.21. | 11:50

Grom iz UFC oktagona, odluku da bude pobednik dokazuje čekajući GG ishod sa Enfilda

Nema tog rivala koji bi se hladnog srca našao u oktagonu sa Duškom Todorovićem koga ne bez razloga zovu Grom... Zašto je to tako, razmislite sami, jer i ako ne pratite MMA sport, krajnje je vreme da razmislite kako se u ringu srcem i pesnicama bori naš današnji igrač na plemenitost. Dule se januaru, uz svesrdnu MOZZART podršku našao u glavnom program turnira u Abu Dabiju, oči u oči sa neporaženim Punahelom Sorijanom sa Havaja.

Po prvi put nije uspeo, ali ne mari, naoštren je da sve brzopotezno naplati narednim rivalima, a mi bi mogli da kažemo da je DONEO ODLUKU da uz šampionsku kladionicu postane jači od bilo kog izazova. MOZZART Sport lista izazvala ga je na plemeniti dvoboj. Duško Todorović u bradu je udario kvotu 14,42, pa prelomio:”Tipujem za lečenje devojčice Anđele Dimitrijević”

Izabrane vesti

Pomozimo Anđeli Dimitrijević (2007), koja boluje od spinalne mišićne atrofije!

Slanjem SMS poruke:  Upišimo 347 i pošaljimo SMS na 3030

Grom Todorović je sevnuo, MOZZART overio pečatom uz uplatu u iznosu od 10.000 dinara uz četiri danas udarna para. Pa, zato krenimo s meča VBA – EVERTON. Domaći VBA je davljenik koji je čini se kasno dodao gas jureći Fulam pre svega. Naime, domaći su na poslednje tri utakmice uspeli da remiziraju sa Mančester Junajtedom i Barnlijem, da bi zatim savladali Brajton. Zbog toga će Everton igrati oprezno, pošto se sa dve vezane pobede konačno ratosiljao loše takmičarske serije. Na njihovoj strani je i sećanje na poslednji meč para koji je okončan sa 5:2. 

“Dvojka na Everton”, prelama borac koji je u januaru imao svoj drugi UFC meč u karijeri.

Duško Todorović trenira za nove pobede (©Mozzart Bet)Duško Todorović trenira za nove pobede (©Mozzart Bet)

Sledi partija FULAM – TOTENHEM. Na poslednje četiri utakmice, od kojih dve ubrajamo u špil mečeva Lige Evrope, Pevci su čak na tri meča postizali po četiri gola. Interesantan je ovaj podatak, ne zbog potpuno uništenog Volfsbergera u LE, već zbog Fulama koji je u januaru Pevce uspeo da navuče na X ishod. Inače, popravila se družina Aleksandra Mitrovića, budući da sa poslednjih pet utakmica nema poraz u borbi za izlazak iz crvene, fenjeraške zone.

„Još jedna dvojka“, reče Todorović koji je debitovao početkom oktobra prohujale godine, kada je slavio prekidom u drugoj rundi protiv Dekuana Taunzenda, kojem je posle tog poraza UFC uručio otkaz.

Nego, idemo iz oktagona pravac na fudbalski teren, baveći se utakmicom PARMA – INTER. Meč je kao stvoren za bildovanje Interove statistike i Parminih davljeničkih kompleksa. Sve je poznato, samo je pitanje koliko će se Inter surovo svetiti rivalu za remi iz oktobra, kada je utakmica završena sa 2:2. Inače, Parma je poslednja dva meča rešila remi ishodima uz prolaznu GG4+ igru. Konte će Lukakua, Perišića i ostale zbog svega navedenog verovatno forsirati na brzinsko slamanje otpora domaćina.

„Neka bude GG3+“, reče MMA ratnik, ciljajući u centar mete kvotu 2,10 koja potencijalno pomaže njegovu nameru da narednim dobitkom dođe do cifre koja podiže ukupan skor naše akcije kroz koju je do sada protutnjalo 18.745.537 dinara.

Gard takođe manifestuje borbenost (©Mozzart Bet)Gard takođe manifestuje borbenost (©Mozzart Bet)

Toliko o skoro pet godina trajanja “Humanitarnog tiketa u podne” koji na poslednjem paru 1.729. izdanja ima par LIVEPUL – ČELSI. Rivale razdvaja samo bod, u korist Čelsija, koji je neporažen na sedam minulih prvenstvenih susreta. Prethodni obračun dva rivala završen je slavljem Liverpula sa 2:0 u Londonu u septembru, a Redsi su bez neuspeha protiv Plavaca i na pet proteklih ligaških obračuna. Salah je najbolji strelac domaćina, ujedno i takmičenja, sa 17 golova, Mane je pogodio sedam, a Firmino šest puta. Sa druge strane, Abraham, Verner i Žoržinjo bili su glavne napadačke opcije Čelsija, sa zbirno 16 pogodaka.

“GG tip za kraj”, reče za rivale strašni Duško Todorović u MOZZART opremi i ovog puta demonstrira plemenitost, umesto surove snage i srčanosti koja je njegov zaštitni znak u oktagonu. 

Inače, interesantno je reći da je Duško Todorović svoj put u UFC izborio preko rijalitija DWCS, u kojem je pobedio jednoglasnom odlukom sudija. To dokazuje da je naš današnji gost rođeni borac, čovek koji je sposoban da se ovim opasnim sportom bavi na vrhunskom takmičarskom nivou.

Zato je i član tima koji pobeđuje! Zato su se MMA borci Duško Todorović i Slobodan Maksimović Limp uz glumca Zorana Pajića i čuvenu srpsku manekenku Marinu Krtinić, vladarku pista grada svetlosti, i argentinsku lepoticu Lesli Kordobu, našli u novim ulogama zahvaljujući kompaniji Mozzart.

I gladijatori su doneli odluku (©Mozzart Bet)I gladijatori su doneli odluku (©Mozzart Bet)

Momci iz oktagona su MOZZART gladijatori, a susreli su se na mestu gde se spajaju tradicija i budućnost! U kladionici su u kojoj nespojivo deluje prirodno povezano. Na mestu su na kome smo svi isti.

Oni koji ne odustaju – oni su pobednici MOZZART ere!

Donesi odluku. Budi deo novog doba. Budi pobednik.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Duško Todorović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnoj fondaciji “ALEPH”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 14,42, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

ufc mozzartmmaDuško TodorovićMozzarthumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara