Luis Hamilton i Maks Verstapen (© Reuters)
Luis Hamilton i Maks Verstapen (© Reuters)

Hamilton obećava da će duvati za vrat Red Bulu

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 15:14

U Mercedesu su zadovoljni Hamiltonovim drugim i Raselovim trećim mestom, s tim što Britanac očekuje da će njegov tim biti gotovo egal sa velikim rivalom u završnici sezone

Ono što nije radilo u Monaku, proradilo je u Španiji. Gledajući bolide Mercedesa kako idu ka osvajanju mesta na podijumu, dalo se zaključiti da se u redovima ove ekipe opasno radilo za ovaj trenutak. Hamilton sada zbog svega misli da je malo brži, odnosno bliži Red Bulu. I, nije izvučeno iz konteksta, jer sedmostruki šampion sveta upravo tako izjavljuje.

“Ovo je veliki rezultat za tim koji nismo očekivali i veliko hvala ekipi. Sada smo malo bliži Red Bulu, i još ćemo da ih jurimo. Džordž je isto obavio sjajan posao. I dalje su previše brzi, ali idemo korak po korak. Bilo bi sjajno kada bismo ih sustigli do kraja godine. Ako ne, onda sledeće godine”, izjavio je Hamilton, za koga se govori da će još danas imati razgovore sa čelnicima tima oko produženja ugovora koji ističe na kraju ove sezone.

Izabrane vesti

Hamiltonov timski kolega bio je uzbuđen zbog svega, pa gotovo u neverici priča:“Malo sam iznenađen, ali tim mi je napravio sjajan bolid, pa smo imali zabavnu trku nakon starta sa 12. mesta. Osećaj u bolidu je bolji i vremena u odnosu na Aston Martin i Ferari su bila sve bolja. Imamo bolje prijanjanje, a uz to i bolji optimalni radni opseg. Veoma sa zadovoljan ovim podijumom”.


tagovi

Formula 1Luis HamiltonDžordž RaselMercedesRed Bul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara