""
""

Grbićevi gladijatori ne znaju za milost – Srbija posle drame srušila i Italiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 18:40

Ekipa Nikole Grbića već je osigurala plasman na završni turnir Svetske lige koji se igra u poljskom Krakovu

Kakav odbojkaški El Klasiko, kakva drama u dalekom Teheranu. Odbojkaši Srbije nastavljaju sa odličnim partijama u Svetskoj ligi, a danas su na turniru u iranskoj prestonici savladali Italiju posle pet setova sa 25:19, 25:18 19:25, 22:25, 17:15.

Izabrane vesti

Ekipa Nikole Grbića već je osigurala plasman na završni turnir Svetske lige koji se igra u poljskom Krakovu koji se igra od 13. do 17. jula. Tamo će se naći i Italija, Brazil, Francuska, Poljska i SAD. 

Zabeležila je Srbija važnu pobedu protiv Italije. Važnu zbog samopozdanja, ali i zbog konačnog plasmana na tabeli, koji će dati odgovor na pitanje s kim će Srbija igrati u grupi u Krakovu.

Izabranici Nikole Grbića su danas odlično odigrali prva dva seta i bili dominantni. Usledio je mali pad, koji su Italijani iskoristili i izjednačili na 2:2. U dramatičnom petom setu puleni Grbića su više želeli trijumf i zasluženo do njega stigli posle više od dva časa igre. 

Za najvažniji potez na meču pobrinuo se Marko Podraščanin koji je u poslednjem napadu izblokirao Ivana Zajceva doneo pobedu Srbiji.

Upravo je Zajcev do tog trenutka briljirao na meču, a završio ga je sa 30 poena kao najefikasniji akter. Kod Srbije Kovačević je imao 18 poena, Ivović je dodao 15, Luburić 14, a Lisinac 12.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Svetska ligaSrbijaOdbojkaNikola GrbićItalijaIranEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara