"Navijači Rada"
"Navijači Rada"

Direktor Rada se Ligi šampiona nada: Da osvojimo titulu, pa da igramo u eliti

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.11.14. | 16:55

Osim brižljivog rada sa mlađim kategorijama, na Banjici planiraju i iskorak kad je reč o seniorima i pominju plasman u Evropu

Navijači RadaVelika očekivanja od prvog tima, još veća od omladinskog. Mada se puleni Milana Milanovića nalaze tek na desetom mestu tabele Superlige, zadovoljni su na Banjici učinkom Rada u dosadašnjih 13 kola prvenstva i poručuju da imaju ogromne planove na dva razboja.
Očekivao sam bar dva boda više. Pred svaku utakmicu očekujem tri boda tako je i sad pred mečeve sa Spartakom i Napretkom. Pre susreta sa Vojvodinom sam očekivao tri boda, ali posle 90 minuta igre sam bio zadovoljan sa bodom jer su Novosađani kvalitetan tim, možda jedan od najboljih u zemlji. Momci mogu bolje, siguran sam da će u nastavku takmičenja pokazati više“, napomenuo je Uroš Tošić, generalni direktor Rada.

Jedan od čelnika Građevinara najavio je da će prvi tim na zimske pripreme u Antaliju (od 29. januara do 13. februara), ali i da će u prolećnoj sezoni značajna pažnja biti posvećena mlađim kategorijama.
Može da se desi da iz omladinskog pogona prekomandujemo nekog talentovanog momka, ali smo dosta pažnje posvetili juniorskom timu i vodimo računa o mlađim selekcijama. S obzirom da se svake godine borimo za titulu omladinskog prvaka Srbije i nadamo se da ćemo ove godine osvojiti pehar, kako bismo naredne sezone učestvovali u Ligi šampiona omladinaca. Zato ćemo morati da vidimo ko će ući u prvi tim a ko ostati, želimo da napravimo ravnotežu, kako bi odmladinski tim ostao kvalitetan“, nada se Tošić da će Rad dogodine biti jedan od 64 učesnika elitnog kupa za igrače do 19 godina, pošto je UEFA odlučila da duplira broj učesnika u odnosu na dosadašnja izdanja.

Izabrane vesti

Uporedo sa sređivanjem infrastrkuture, na Banjici imaju i velike takmičarske ambicije.
Želja je da zadržimo superligaški status, a ukoliko nanižemo nekoliko dobrih rezultata nećemo bežati ni od borbe za plasman u Evropu“, rekao je Tošić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

RadSrbijaSuperligaUroš Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara