"Milivojević u dresu Rada"
"Milivojević u dresu Rada"

Direktor Rada: Na korak smo od dogovora sa Zvezdom!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.08.14. | 22:30

"Prema načelnom dogovoru, koji želimo i da verifikujemo kroz ugovor, Zvezda će prvu ratu platiti odmah, drugu u septembru, a treću u novembru ove godine. Ako se to zaista i dogodi i potpišemo taj sporazum, Zvezda će moći da registruje novajlije već za prvo kolo, kao i mi", rekao je Uroš Tošić

Milivojević u dresu Rada

Crvena zvezda i Rad su na korak rešenja za veliki dug crveno-belih. Kako je izjavio direktor Građevinara Uroš Tošić za Novosti klub sa Banjice je postigao dogovor sa čelnim ljudima s Marakane da se iznos od 800.000 evra za obeštećenja Luke Milivojevića i Andrije Kaluđerovića isplati na rate.
"Trebalo bi da u roku od 24 sata potpišemo sporazum sa Crvenom zvezdom po kojem će nam šampion platiti dug od 800.000 evra u tri rate. Prema načelnom dogovoru, koji želimo i da verifikujemo kroz ugovor, Zvezda će prvu ratu platiti odmah, drugu u septembru, a treću u novembru ove godine. Ako se to zaista i dogodi i potpišemo taj sporazum, Zvezda će moći da registruje novajlije već za prvo kolo, kao i mi. Morali smo da pristanemo na ovakvo rešenje jer se i Rad nalazi pod uslovnom suspenzijom. Dakle, očekujemo tu uplatu od koje će i nama da svane", poručio je Tošić.

Izabrane vesti

Rad u subotu na startu prvenstvene trke gostuje Novom Pazaru, dok Zvezda na Marakani dočekuje Radnički iz Niša, po svemu sudeći sa novim pojačanjima na raspolaganju.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

Uroš TošićSuperligaSrbijaRadLuka MilivojevićFK Crvena zvezdaAndrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara