"Očekuje se povratak Sanje Damnjanović u reprezentaciju"
"Očekuje se povratak Sanje Damnjanović u reprezentaciju"

Desant na Francusku

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.17. | 14:31

Poznati rivali naše ženske rukometne reprezentacije u kvalifikacijama za EP

Očekuje se povratak Sanje Damnjanović u reprezentacijuŽenska reprezentacija Srbije dobila je rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvesntvo koje će se od 30. novembra do šestog decembra 2018. godine održati u Francuskoj. Srpkinje će igrati u Grupi 3 sa selekcijama Švedske, Makedonije, kao i pobednikom pretkvalifikacija u kojima će učestvovati reprezentacije Finske, Grčke i Farskih ostrva.

Po dve najbolje plasirane ekipe iz svih sedam kvalifikacionih grupa, kao i najbolja trećeplasirana selekcija pridružiće se Francuskoj na turniru 16 najboljih reprezentacija Evrope. Početak kvalifikacija zakazan je za 27. septembar, dok je završna EHF nedelja u junu 2018. godine.

Izabrane vesti

Selektor naših rukometnih dama, Ljubomir Obradović zadovoljan je žrebom za kvalifikacije za EP. Iskusni stručnjak najavljuje borbu za prvo mesto u grupi.
"Nikoga ne bi trebalo potcenjivati, ali ni precenjivati. Želimo da maksimalno izvučemo kvalifikacije i dođemo do prvog šešira na Evropskom prvenstvu. Švedska je najozbiljniji rival sa kojim je Srbija odigrala nerešeno u Stokholmu na Evropskom prvenstvu pre par meseci. Devojke su pokazale kvalitet, hrabrost i volju za pobedom. Jako malo je nedostajalo. Bio je to pozitivan rezultat. Idemo na dve pobede i u tim duelima" optimista je Obradović.


tagovi

EvroparukometSanja DamnjanovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara