""
""

Dragoljub Lekić novi predsednik Zajednice superligaša, nove kontroverze prilikom izbora!

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.13. | 11:03

Veliku mrlju na izbore bacile su konstantne verbalne pretnje i pritisci uoči same sednice, gde su pojedinci pozivanjem na “političku volju“ i navodnu podršku nekim političarima za promene zadali još jedan nizak udarac već posrnulom srpskom fudbalu...

Zajednica kluba Jelen Superlige ima novog predsednika. U pitanju je potpredsenik OFK Beograda, Dragoljub Lekić, koji je od mogućih 32 glasa dobio čak 18. Njegov “rival“, Miograd Janković, inače dosadašnji generalni sekretar Zajednice, imao je 13 delegata, dok je jedan glas bio nevažeći.

Za potpredsednike Zajednice Superligaša izabrani su Zoran Ristić iz Javora i Goran Drača iz Spartaka, dok je dosadašnji komesar takmičenja, Branislav Delić, postavljen za novog generalnog sekretara.

Izabrane vesti

Interesantno je i pisanje “Sporta“ da su Dragan Džajić i Miodrag Zečević kao predstavnici Crvene zvezde su podržali Lekića, dok su Darko Grubor i Mile Jovičić iz Partizana dva glasa dali Jankoviću.

Takođe, prema pisanju istog sportskog lista, veliku mrlju na izbore bacile su konstantne verbalne pretnje i pritisci uoči same sednice, gde su pojedinci pozivanjem na “političku volju“ i navodnu podršku nekim političarima za promene zadali još jedan nizak udarac već posrnulom srpskom fudbalu...


tagovi

dejan lekicJelen SuperligaMiodrag JankovićSrbijaSuperligaZajednica superligaša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara