"Srnić izvodi besnog Brežančića sa terena"
"Srnić izvodi besnog Brežančića sa terena"

Brežančić za MOZZART: Ovo je sramno, Majo Vujović kao da je sudio po naređenju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.11.14. | 14:11

"Taj faul za drugi žuti karton se ne svira ni u košarci. Stavio sam mu prst na rebro", komentariše levi bek Čukaričkog posle remija sa Crvenom zvezdom

Srnić izvodi besnog Brežančića sa terenaBod kojim bi ogromna većina u Srbiji bila prezadovoljna. Ne i Čukarički. Na Banovom brdu smatraju da su mogli i do celog plena, ali da se na tom putu isprečio sudija Majo Vujović, koji je već u 28. minutu Rajku Brežančiću pokazao put u svlačionicu zbog drugog žutog kartona. Levi bek Čuke u razgovoru za MOZZART Sport ne krije nezadovoljstvo.
"Ovo suđenje je sramno! Prvi žuti karton - nema spora, opravdan, faul je postojao. Ali drugi se faul se ne svira ni u košarci! Jesam dodirnuo Lazovića, ali on je bio ispred mene metar i po ili dva i kao da je čekao kontakt. Samo sam mu prst stavio na rebro. Pogotovu što to nije bila izgledna situacija niti je on mogao da postigne gol iz te prilike. Začudilo me je što je pokazan karton", počinje besni Brežančić.

I ne staje već nastavlja u još oštrijem tonu.
"Taj Majo Vujović kao da je svirao po nečijem naređenju. Hajde što je meni dao žuti karton, nego što je dao i Igoru Matiću, pa neće moći da igra u sledećoj utakmici. I nije mi jasno zbog čega je Partizanu i Crvenoj zvezdi potrebna pomoć sa strane - u ovom slučaju sudija - i šta im ona generalno znači kad u Evropi prilazimo onako kako prolazimo?! Ovde će da dobiju neke utakmice, ali u Evropi neće", kategoričan je Brežančić uz ogradu da ne misli da je Partizan imao sudijsku podršku baš protiv Čukaričkog, već da je to njegov uopšten utisak.
"Pitam se, ako već igramo fudbal onda valjda treba da budu jednaki uslovi za sve. I šta su to mogli da vide navijači u subotu uveče osim njega. Koji su to fudbal videli? Je l’ treba da gledaju Maja Vujovića?", pita se 25-godišnji fudbaler.Majo Vujović u prvom planu

Izabrane vesti

Jasno je dakle da je Brežančićev utisak da je Čuka zaslužila tri boda u Ljutice Bogdana.
"S obzirom na to da smo duže od sat vremena igrali sa igračem manje i da je sudija bez razloga utakmicu produžio za pet minuta, a Zvezda nam za ceo taj period stvorila samo dve šanse možemo samo donekle da budemo zadovoljni rezultatom, je su naše prilike su bile bolje. Pre svega tu mislim na onu Srnićevu. Trebalo je da osvojimo tri boda na Marakani. Ne znam razlog zbog kojeg igrači Crvene zvezde igraju u grču. Čini mi se da su i oni u nekom strahu, ali hajde da se ne bavim njihovim problemima. Mi igrači Čukaričkog gledamo samo sebe, svoju igru i pokušaćemo da se ponovo plasiramo na evroipsku scenu. Stabilan smo klub, dišemo kao porodica i stvarno odudaramo od ambijenta kakav generalno vlada u Srbiji", decidan je Brežanćić.

Hrabre reči fudbalera Čukaričkog. Mnogi će se saglasiti sa njima. Verovatno svi oni koji ne navijaju za beogradske večite rivale.

Piše: Aleksandar Joksić


tagovi

ČukaričkiMajo VujovićRajko BrežančićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara