"Marjan Marković (levo), Misdongard Betolingar i Marko Vešović (desno)"
"Marjan Marković (levo), Misdongard Betolingar i Marko Vešović (desno)"

Bivši kapiten Zvezde novo pojačanje Sloge iz Petrovca na Mlavi, Zebre dovele Betolingara

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.02.14. | 12:49

Marjan Marković će pokušati da Petrovčane odvede do elite

Marjan Marković (levo), Misdongard Betolingar i Marko Vešović (desno)Konkurencija u Prvoj ligi Srbije dugo nije bila tako jaka! Čak pet klubova bori se za ulaz u Superligu, pa je zbog toga jasno da bi pojačanja u zimskom prelaznom roku mogla biti i ključna u jurnjavi za jedno od prva dva mesta. 

Tako je ekipa Sloge iz Petrovca na Mlavi tokom prelaznog roka dovela čak 11 pojačanja, a klub je napustilo čak 16 fudbalera. Ali, možda i najbitnije pojačanje koje će doći u Slogu stiglo je u sam smiraj prelaznog roka. U pitanju je, ni manje ni više nego Marjan Marković (33). Bivši kapiten Crvene zvezde, za koju je odigrao 126 utakmica i postigao 12 pogodaka i nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, kasnije i Srbije, dolazi kako bi Petrovčane odveo u elitu! 

Izabrane vesti

Marković je u prisustvu generalnog sekretara, Ivana Perića, potpisao ugovor na vernost Slogi. 

S druge strane, fudbaleri Borca iz Čačka, koji se nalaze na pripremama na Ohridu, doveo je pojačanje samo sat vremena pre zatvaranja pijace. U pitanju je takođe jedan bivši igrač Crvene zvezde - Misdongard Betolingar. Gorostasni napadač i reprezentativac Čada će biti deveto i poslednje pojačanje Zebri koje će pokušati da superligaški fudbal vrati u Čačak.

(FOTO: MN Press, Star Sport)


tagovi

SrbijaSloga Petrovac na MlaviPrva liga SrbijeMarjan MarkovićBorac ČačakBetolingar Misdongard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara