""
""

Bezbolan poraz odbojkaša Srbije

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.06.17. | 23:27

Naša selekcija u Kordobi izgubila od Bugarske - 2:3

Pobedonosnoj seriji odbojkaša Srbije došao je kraj. Posle pet vezanih trijumfa u Svetskoj ligi ekipa Nikole Grbića poražena je u Kordobi od selekcije Bugarske - 2:3 (18:25, 25:20, 23:25, 26:24, 12:15).

Može se reći da je ovo poraz koji ne boli. Pre svega zbog činjenice da su se prethodnim trijumfom nad Argentinom odbojkaši Srbije plasirali na završni turnir.

Izabrane vesti

Rezultatski rastertećeni Orlovi su odigrali muški. Nisu se predali ni posle izgubljenog trećeg seta, ali naišli su na izuzeto rasploženog rivala koji je branio čast.

Bugarski blok je delovao kao švajcarski sat. Tome u prilog i podatak da su 20 poena naši susedi osvojili posle uspešnih blokova. Bugarska je lako osvojila prvi set, Orlovi su uzvratili udarac.

I onda je u trećem setu meč prelomljen. Nažalost, na bugarsku stranu. Igralo se poen za poen, Srbija je došla do prednosti od 22:20. I tu stala. Tačnije, ponovo je proradio blok Bugara.

Orlovi su klasu demonstrirali u četvrtom setu. Sve je išlo na vodenicu Bugar. Ipak, Okolić je blok sprečio rivala da reši meč i taj set je pripao Srbiji.

Bugari su imali više želje u taj-brejku. Dovoljno da prekinu pobednosnu seriju Orlova.


tagovi

Svetska ligaSrbijaOdbojkaNikola GrbićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara