"Andrea Arsović"
"Andrea Arsović"

Arsovićeva i dalje neprikosnovena u Srbiji, pao i lični rekord

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.03.15. | 16:57

Srpska reprezentativka u streljaštvu petu godinu uzastopno prvakinja države u disciplini vazdušna puška

Andrea Arsović

Andrea je neprikosnovena vladarka Srbije i tako je već pola decenije! Srpska reprezentativka i članica streljačkog kluba Partizan, Andrea Arsović, trijumfovala je petu godinu zaredom na prvenstvu Srbije u streljaštvu u disciplini vazdušna puška oborivši lični rekord.

Izabrane vesti

Arsovićeva je u kvalifikacijama u konkurenciji 50 takmičarki oborila lični rekord sa 420,1 krugova, dok je u finalu upucala 208 krugova. Ipak, ovoga puta za Andreu je takmičenje nosilo posebnu draž, iako nas je već navikla na dominaciju u nacionalnim okvirima.
„Divan završetak vazdušne sezone. Peti put sam prvakinja države, ali moram priznati da sam ovoga puta imala tremu, jer je ovo za mene bilo prvo prvenstvo Srbije u mom gradu i u finlalu sam imala podršku porodice. Ovo je značilo i njima i meni, jer nemaju priliku često da me gledaju“, rekla je Arsovićeva nakon takmičenja.

Drugo mesto osvojila je Sanja Vukašinović iz streljačkog kluba Novi Sad 1790 sa upucanih 206,4 krugova, a treće Milica Babić (Palilula) sa 184,3 krugova. U ekipnom delu trijumfovao je streljački kluba Niš 1881 sa 1.232,2 kruga, ispred Partizana (1227,3) i Novog Sada 1790 (1225,6).

(FOTO: MN Press)


tagovi

streljaštvoSrbijaEvropaAndrea Arsović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara