"Viktor Valdes"
"Viktor Valdes"

Anži ne žali pare za Valdesa

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.13. | 10:38

Ruski klub je spreman da Špancu ponudi 10 miliona evra po sezoni što bi ga učinilo najplaćenijim golmanom na svetu

Viktor Valdes

Čelnici Anžija iz Mahačkale već su počeli da razmišljaju o pojačanjima za narednu sezonu. Prvi na listi želja kluba iz Dagestana je golman Barselone Viktor Valdes koji je već ranije izjavio da će na kraju sezone napustiti katalonski klub.

Izabrane vesti

Anži, čiji je sportski direktor nekadašnji brazilski as Roberto Karlos, već je poslao ponudu Valdesu sa jasnom porukom da sa njim u timu žele da ciljaju na najviše nivoe u svim takmičenjima – da osvoje Premijer ligu Rusije i naprave značajan iskorak na evropskoj sceni, odnosno Ligi šampiona.

Ruski klub je spreman da Valdesu ponudi 10 miliona evra po sezoni čime bi Španac postao najplaćeniji golman na svetu. Ova cifra bi mogla da naraste i na 12 miliona na kraju sezone, u zavisnosti od bonusa koje bi golman dobijao.

Svi u Anžiju su svesni da, ako žele da postižu velike rezultate, moraju da ojačaju sve linije tima kvalitetnim igračima, a ne samo napad. Ostaje da se vidi da li će Valdes prihvatiti ovu ''velikodušnu'' ponudu iz Rusije. Jedno je sigurno, a to je da mu skoro niko u regionu neće ponuditi ovakve uslove kao što nudi Anži.

(Foto: Action Images)


tagovi

AnžiAnži MahačkalaEvropaPremijer ligaPrimeraRusijaŠpanijaViktor Valdes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara