Komentari na vest

Zebnja u Zemunelu zbog Matuesa Saldanje, a ohrabrenje zbog štopera bez minuta

G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Svaki iole ozbiljan tim ima adekvatnu zamjenu za svakog igraca u timu. Ne treba ta zamjena da bude istog kvaliteta kao Saldanja, ali mora biti bar priblizno dobra jer je aposlutno normalno da ni jedan igrac ne moze (ili bar nebi trebao) da odigra sve i jednu utakmicu u prvenstvu bez imalo odmora i zato je tu ta zamjena da ga odmjeni kad ovaj ne igra, a da kvalitet tima istovremeno ostaje na istom ili priblizno istom nivou. Ali to ti je kad Partizan trenutno vode apsolutni amateri.
&

&&&

pre oko 1 mesec

Evo pravog primera sta znaci Partizanova opsesija derbijima i time da ce da izginu, samo da se ne izgubi od Zvezde. Na silu su ga opravili da igra protiv Zvezde, jeste dao gol, ali su ga izgubili za sledecih nekoliko, gde su vec dve kiksirali jer im nije igrao. I sta su dobili? Na neverovatnu srecu izvukli bod protiv Zvezde, a onda izgubili 5 bodova posle toga. Ali to je ta izvrnuta grobarska logika
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

A sto ti, druze, ovoliko gines da pljujes po Partizanu? Partizanov kompleks vidis, a svoj ne vidis?
&

&&&

pre oko 1 mesec

Gde sam pljuvao po Partizanu? Je l sam nesto netacno rekao? Sem toga, zar ti ne bese Zvezdin navijac? E vi lazni Zvezdasi, tako se lako odate...
V

Veso

pre oko 1 mesec

Ovo mi je Sumljivo uklanjaju Saldanju kao nekada Sumu
M

Meni

pre oko 1 mesec

Nije sumLJivo.
J

Jakovsk

pre oko 1 mesec

Ko je odlucio da ostanemo samo sa jednim pouzdanim napadacem? Kralj ili Duljaj ili obojica zajedno. Pozadi smo imali sasvim dovoljno igraca a bonusa vise nego dovoljno pa su opet potrosili sve pare na dovodjenje Ovusua i Kastilja koji su isti ako ne i losiji nego Kanute. Potrosili pare da dovedu 2 stopera, da po svaku cenu tu bude bonus a doveli jednog sa teskom povredom i drugog za koga smo videli zasto je otpisan u omladinskoj skoli i zasto nije igrao u Cukarickom.
K

Kleo

pre oko 1 mesec

Drvlje i kamenje po njemu je zato sto umesto da se bavi igrom reprezentacije pred EP, on se bakce time ko ce da bude prvak u ling long super ligi.
l

lol12

pre oko 1 mesec

Sad je opet Ling long cunga lunga 😂 Do pre 2 kola bila regularna.A ima pravo covek da prokomentarise,kakve veze ima dal je izdvojio 2 minuta da o tome nesto kaze.Ja sam siguran da ti 24h dnevno si posvecen svom poslu i da ni o cemu vise ne pricas i ne razmisljas ali ne mozemo svi biti tako savrseni.
7

786

pre oko 1 mesec

Draga gospodo iz unazadjenog Partizana,vi koji totalno dunsterski vodite i tim i klub,trebalo je razmišljat mnoogo ranije oko dovodjenja igrača. Godinama unazad imate jednog kvalitetnog špica,samo jednog,i kada on ne igra problem je dati gol i najgorim ekipama u ovoj bednoj ligi. Stidite se,ali vi nemate obraza za stid, i napolje iz Partizana.
p

pietrys

pre oko 1 mesec

vise niko ne spominje Rikarda najbokjeg centarfora na svetu i sire , dobro nije dolszio na derbije jer nije ima za kartu da udje....., evo sad o ovome sto u Dzej ligi na 45 nastupa w gola , sad je on bitan..... i posle zassto su cetvrti svake godine......
G

Grajkula

pre oko 1 mesec

Decko zna da ce biti prodat na leto, pa ko veli da se ne cima, ako ne mora...
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Imate reprezetativca u bapadu vi kukate za ovoh Aliekspres napadača.
D

Dexaman

pre oko 1 mesec

Nažalost, više nije toliko bitno, izgubljeno je prvo mesto...
l

lol12

pre oko 1 mesec

A kad Piksi to kaze onda drvlje i kamenje po njemu
D

Dexaman

pre oko 1 mesec

@lol12 Piksi sve i da misli tako, kao selektor i javna ličnost, ne bi trebalo to da kaže! A ti i ja možemo da pričamo šta god nam padne na pamet, jer smo nebitni likovi za tastaturom...tako da, nije isto!
l

lol12

pre oko 1 mesec

Aman covek nije dao nikakvu uvredu time, nego svoju prognozu na pitanje novinara.Nije svaki trener odvratan da na pitanja krene nekim kontranapadom ili dize gard kad nema potrebe,neki samo odgovore.
D

Dexaman

pre oko 1 mesec

@lol12 Aman, čoveče! Ne razumeš o čemu pričam! Poenta je da je i Piksi deo mašinerije koja mora da govori jednobrazno! Pogledaj jedan isti tekst o Partizanu(koji pritom nema poentu i napisan je zbrda-zdola), a koji danas objavljuju mnogi mediji (kurir, novosti, b92), pa će ti možda biti jasnije, ako si spreman da sebi priznaš...
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

@Dexaman Apsolutno se ne slaze sa tvojim misljenjem. Piksi ima apsolutno pravo da kaze sta misli kao i bilo koji drugi covjek. On nije rekao navijam za Zvezdu da bude prva ili navijam za Partizan da bude prvi – to bi, recimo, bilo neukusno i neprofesionalno sa njegove strane s obzirom na to da je selektor reprezentacije koja predstavlja cjelokupan srpski fudbal – ali da na pitanje sta misli ko ce na kraju biti prvi bazirano na trenutnom stanju na tabeli i rasporedu ostatka prvenstva, to apsolutno ima pravo da odgovori jer se to ne bazira na tome sta bi on licno volio da se desi nego na tome sta covjek vidi da se trenuto desava u prvenstvu. Vi ljudi jednostavno ne razumijete razliku izmedju subjektivnog i objektivnog komentarisanja, pa cak i od jedne totalno obicne i normalne izjave previte konflikt. Da je, recimo, za Radnik iz Srudulice rekao da misli da ce sa ovakvom igrom i trenutnim stanjem na tabeli najvjerovatnije ispasti iz lige na kraju prvenstva, da li bi se i dalje toliko palili koliko se palite na ovu izjavu o Zvezdi i Partizanu. Ja, recimo, navijam za Partizan i to sto je covjek rekao da ce na kraju Zvezda biti prva me nije ni najmanje uvrijedilo jer covjek nije rekao nista sto je nelogicno ili sto svi i sami ne mozemo da vidimo bazirano na desavanjima u zadnjih par kola. Pa, ljudi, nije valjda bas toliko tesko biti objektivan.