Komentari na vest

Žarko žari u Humskoj: Ovo je da se kaže ‘vau, svaka čast’

Z

Zn

pre 14 dana

Kaze covek ovo je za VAU, izadje u Evropu za par meseci i dobije laganu petardu od tipa Madjara ili Slovaka… e zato nam i jeste fudbal tu gde jeste
g

gosttttt

pre 14 dana

Nije se brukao u Evropi, čak bio ravnoparan u Londonu, vodio do drugog dela drugog poluvremena, igrao sa Olijem egal ovde. Za prvi put solidno.
G

Grga Cvarak

pre 14 dana

Gdje si ti to vidio da je covjek “lagano dobio petardu od Madjara ili Slovaka”. I ako ih je Braga razbila u onom kvalifikacionom mecu, da li si ti uopste svjestan da je TSC donedavno bio nizeligas? Da li stvarno ocekujes da neko sa TSC-om gazi po Evropi?
Л

Лаик

pre 14 dana

Пустио би ти, али не да чика Орбан. Преузео би ти Партизан, али нема више чика Толета. Сад мора поштено, ти то и сам знаш.
S

Sudija Segrt...

pre 15 dana

...IM POKLONIO SLOBODNJAK DA IZJEDNACE A ONI OPET IZGUBILI OD TSC🤣
G

Gostina

pre 15 dana

Ja sam sa druge,crveno bele strane brda,ali Zarko molim te ne k.ki previse! Da te nije Orban naterao,nebi partizan dobio do kraja zivota,nikada! Ovako,zna i on da ste kvalitetniji a ti si svaku tekmu gledao da unistis sve to na terenu. Sve do onih istorijskih 4-0. E tako,da cutis i budi miran!
V

Viktor Orban

pre 14 dana

Nisam ja naseg trenera ni na sta terao. On ima moju punu podrsku.
d

dona. 19888

pre 15 dana

Pa kad je zvezda toliko kvalitetna ne znam zašto onda trebao da izbije rat.,rat da bi oteli savez vidicu.... Pravili klanove ušli u sudijsku. Zaštićeni kao beli medvedi....
T

Tarantula

pre 15 dana

Da bi se dotičnom nešto otelo, moralo bi pre toga da bude njegovo...njegovo nikad nije bilo niti će.
D

Dejdz

pre 15 dana

Samo treba poslušati izjavu Duleta Vujosevica o tome sta ce se desiti sa F.K Partizanom.To se upravo desava.Od sledece godine Partizan je 4-5 ekipa srpskog fudbala.
B

Broj 1

pre 15 dana

Trebao je isti da pametuje ranije,pre nego je otimao titule,gepekovao sudije i izmišljao statute da se otmu Vujanić i ostali...
a

asa

pre 15 dana

Od kada se u Srbiji kaze 'vau'?
Ч

Чокот

pre 15 dana

Вероватно ће изаћи у речнику политички коректног новоговора.
G

Gostanko

pre 15 dana

Kukali da ih kradu da ne budu prvi a ne zasluzuju da budu u prve cetri ekipe. Zvezda jaca od cela lige tri puta barem, TSC duplo bolja ekipa od Partizana, Cukaricki i Vojvodina nisu duplo ali su kvalitetniji od Partizana. I gde su sada naslovi da je Partizan drugi a nije pobedio TSC na tri meca vec ima dva poraza na svom stadionu i remi u Backoj Topoli. Kako sme da bude drugi? Dokaz da su gurani na silu.
P

Ppp

pre 15 dana

Tsc proslu zamalo da dobije Zvezdu ali se umesale Sudije.
D

Dragoo

pre 15 dana

Jos sudija poklonio prekrsaj za izjednačenje. Ono nije bio faul. Caj je partizanov igrac usao nogom u putanju igracu TSC-a.
č

čist faul

pre 15 dana

jel igrač u crno-belom dresu je došao do pozicije prvi i krenuo da se gradi,igrač u plavom dresu ga je nakon toga nagazio,samim tim i faulirao..
V

Veliki Krki

pre 15 dana

@čist faul - Događaje koje opisuješ videli su samo "objektivni" grobari. U realnosti, Kastiljo prilikom pokušaja da dođe do lopte direktno đonom udara Pantovića. Faul je čist, ali za TSC. Za ovo se daje i žuti karton, a umesto toga "mučeni" Partizan dobija poklon priliku da izjednači.
I

Ivan L

pre 15 dana

Ovi igraci partizana izgledaju na terenu kao da svi do jednog cekaju kraj sezone da odu. Niko ne zeli da bude tu.
2

2305

pre 15 dana

nema stita pa se smorili
L

Laker

pre 15 dana

Vau, svaka cast!
D

DezaVi

pre 15 dana

Sta kazu Orban i Oskar jel mora kao prosle godine???
A

Azazel

pre 15 dana

Mora. Za hravatski klub,, mora!
J

Jjerjrjjrj

pre 15 dana

Kazu isto sto su govorili i Boris Tadic i Mike Dodik..Kazu da mozete biti i peti...
S

Savio

pre 15 dana

Dobiće nas i Vojvodina. I nije do trenera (Bata Mirković, Gordan Petrić, Igor Duljaj...da ne nabrajam dalje)To su sve Partizanovci. I to veliki. Do navijača je, do uprave je (premda to zna i sedmogodišnjak),do sudijske organizacije je...Do podaničkog odnosa je!

Bojank91

pre 15 dana

Sudijska organizacija? Pa dobro više majku mu
B

Burek

pre 15 dana

Ma Pavle je kriv
S

Savio

pre 15 dana

Pa rešili ste prvenstvo protiv Napretka i u dve utakmice protiv Zvezde. Sad se tu nešto kao egal sudi u poslednje vreme.
o

onako usput

pre 15 dana

Vau, k'o da je teško pobediti partizan! Njih nije dobio samo onaj ko nije smeo..
B

Burek

pre 15 dana

Ovo je da se kaže - ,, normalno, očekivano"
b

botosani

pre 15 dana

sta ceka uprava,dovedite ga...covek koji je igrao u partizanu,voli partizan i sareo kao trener da preuzme vec sledece sezone..
N

Nanas

pre 15 dana

Posto nisam gledao samo me interesuje da li je Natho imao onu namrgodjenu facu kao da ce momentalno objaviti rat celom svetu, koliko puta se popularni Taki cinicno nasmejao sudiji....???
@

@nanas

pre 15 dana

Jeste, na kraju jedva pružio ruku sudijama i tad se izmrštio, bilo u prenosu.
K

Kdjejeje

pre 15 dana

Plače Gaza za Babasom! Treba im vodnik Natko ko leba...Treba in takav namrgodjeni kxxxxx da im obajsni kako treba! Formacijski raspored brigada Golani.
G

Gosttttt

pre 15 dana

Hahahha prijatelju koja statistika o cemu pricas ti...
n

nick kerr

pre 15 dana

Узео више бодова Партизану него Звезда или што се каже гробар пушта своје, срам га било.
I

Idjdjdndnd

pre 15 dana

Cariška, uzme kome može...Čuj ovoga uzeo vise partizanu nego zvrzdi..Na kojoj planeti zivite...Uzro bi vise bodova Zvrzdi nego Realu...shvataš?
D

Daks

pre 15 dana

Svega ima u članku ali ne i rezultata utakmice.