Albert Nađ (©Starsport)
Albert Nađ (©Starsport)

Nađ: Da nije Ace, verovatno bismo pričali o nekom drugom mestu na tabeli

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.05.24. | 19:34

"Moramo da igramo brže, sa manje dodira", konstatuje trener Partizana

Ponovo nije blistao Partizan, ali je uspeo da prekine negativan niz i sa 3:0 pobedi Mladost iz Lučana. Rezultat možda i ubedljiviji nego što je bila igra crno-belih, a upravo je to istakao Albert Nađ pred kamerom TV Arena Sport.

Izabrane vesti

"Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom. Imali smo dominaciju u prvom poluvremenu, ali je protok lopte bio izuzetno spor. Mladost se izuzetno dobro branila u prvom poluvremenu, vratila na svojih 25-30 metara, a mi nismo imali protok lopte kao u Kruševcu, gde smo imali mnogo više šansi, a nismo uspeli da ostvarimo pobedu".

Trener crno-belih posebno je izdvojio Aleksandra Jovanovića. Odliči golman još jednom je ove sezone bio među najboljim akterima utakmice.

"Moram opet da pohvalim Acu, koji je ne znam koji već put fantastično reagovao kod rezultata 1:0 za nas. Odbranio je zicer, to se ponavlja praktično od početka prvenstva i moramo da budemo objektivni - da nije bilo njega verovatno bismo pričali o nekoj drugoj poziciji na tabeli. Sve u svemu, moramo da popravimo mnogo, da igramo brže, a tu ne mislim na trčanje nego da brže ide lopta, da igramo sa što manje dodira i da što više ugrožavamo protivnika. Da li ćemo to uspeti da promenimo u narednom periodu... Vrlo je kratak period pred nama i najbitnije će biti da ostvarimo rezultat", zaključio je Nađ.



tagovi

Albert NađFK PartizanMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara