Komentari na vest

Darvin Nunjez ne bi mogao kamion da utera u tunel, prošlo je i zlatno doba Mohameda Salaha

k

kokolino

pre 16 dana

Trenutno, max Shefild United, obadvojica..Lp
S

Sanjar

pre 19 dana

Isah iz njukasla je masina naspram Darvina. Ja bih njega pre uzeo nego ovog balvana.
B

Brine

pre 19 dana

Već sam pisao ta je darvin balvan,a ni dijaz nije daleko, kada diđe novi trener valjda će se rešiti oba igrača,jer mislim da su jedino igrači iz argentine i brazlila sposobni da igraju u evropi ovi ostali su uglavnom jako sebični i sujetni
D

Delija penzioner

pre 19 dana

Opet su nas ispalili , najgora stvar je što su zbog špica koji je plaćen 100ml. , igubili trku za prvo mesto , pola sezone u svakoj utakmici se vraćaju iz minusa , šteta zbog ostalih igrača ali ovaj Nunjez je totalni promašaj ....
L

LFC fan

pre 19 dana

Nunjez je takav, kakav je. Meni je jednako veliki problem i Dijaz. Igra suviše ofanzivno i kao takav često ulazi u gol šanse, a maši više i od Nunjeza. Procenat mu je otprilike 1/10. Kada ga vidim da će dobiti loptu ili izgraditi situaciju za šut na gol, hvatam se za glavu. Dodeliti mu ulogu kreatora, malo dalje od gola i biće top. Mora se dovesti efikasan centarfor poput nekad Van Persija, Suareza, Van Nistelroja i li slično. Liverpul uglavnom ima igru, procentualno je u vrhu po broju stvorenih prilika, ali realizacija je izuzetno niska. To je jedini problem što ni ove sezone nema titule.
r

roni

pre 19 dana

mislis jedini problem sto ni ove godine nema titule je odbrana jer napad garantuje gol ili dva po mecu a nesto druze treba i da se odbrani.ajde daj jednog aktivnog igraca tipa rud ili suarez?i tu ne mislim na ujedanje i provociranje tokom utakmice nego suvi kvalitet.
?

??

pre 19 dana

Takvi napadaci danas ne postoje
A

Aleksejko

pre 19 dana

Covek je odlican fudbaler, ima problem malo u glavi jer je sivonja, treba neko da radi sa njim i to ozbiljno na mirnijoj zavrsnici. Apsolutno sam siguran da ce ovaj isti Karager da ga sledece sezone kuje u zvezde kada bude dao 30 golova. Ono sto je najvece pitanje je da li ce mu saigraci sledece sezone stvarati ovoliko sansi i ko ce biti trener Liverpula. Krenuce da pogadja sigurno.
V

Voip

pre 19 dana

Meni je Liverpool odigrao sezonu iznad ocekivanja ako se uzmu u obzir neke sudijske greske, povrede a i sam kvalitet veznog reda. Nunjezu treba spakovati brdo sansi da bi dao neki gol, mada je neke utakmice sam izvukao kao npr. protiv Njukasla. Salah nije u formi. I td i td. Realno su Siti i Arsenal bolji timovi. Da je ostao Klop pa da se doselektira ekipa i uigra mozda bi sledece sezone bili kandidati za titulu, ovako LS je puna kapa. Ja sam uzivao u sezoni, uz Liverpool nikad nije dosadno, koliko su samo utakmica okrenuli u svoju korist.
L

LFC fan

pre 19 dana

Jedino se ne bih saglasio da je Arsenal bolji tim. Jesu u boljoj formi i bolje su vođeni, bez obzira na Klopa, ali prema kvalitetu igračkog kadra nisu. Zasluženo su ispred Liverpula i voleo bih da uzmu titulu.
S

Sprdnja

pre 19 dana

U jednoj utakmici čak četiri puta pogađa stativu, pa recite je li to nesreća ili neznanje!
M

Milletvekili

pre 19 dana

Bar neko da je gori od Jovića
H

Haha

pre 19 dana

Ne smarajtem,luzeri ostaju luzeri,sve su izgubili.neka sad izvedu autobus na ulice da slave Kup energetskih pics i kvadra kitulu,i neka Darwin vozi hahahaha
b

brateeee

pre 19 dana

iskreno ma zanima ciji si navijac i razumecu ako si navijaci sitija koji stvarno nesto osvaja ali samo nemoj da bude da si navijac arsenala i pricas o luzerskom menatlitetu a liverpul ima vise evro trofeja u poslednjih 5 godina nego arsenal od osnivanja..taj arsenal je blizi fulamu nego liverpulu
L

Lago di Como

pre 20 dana

Nunjez doveden nakon jedne dobre sezone u portugalskoj ligi gde je postigao 20 plus golova, ne znam za vas, ali ja mislim da će isto tako onaj Đekereš biti promašaj ko god da ga dovede, a cena mu 100 miliona evra... Pa u toj njihovoj ligi bi i Baždar bio Ronaldo Nazario lično.
I

Internazionale

pre 20 dana

Liverpul je smesan, Atalanta ga je oducila od fudbala. Toliko o tome da je Engleski fudbal najbolji.
L

Licemer

pre 20 dana

Vraća im se sve što su oterali Firmina i Manea, koji su ustvari bili najzaslužniji za onaj period trofeja.
G

Gaizka

pre 20 dana

Pa nisu ih oterali nego je njihovo vreme prošlo, kao i Salahovo. Mane se potpuno raspao u Bajernu a Firmino je završio u penzionerskoj ligi u Arabiji. Da su bili pametni i Salaha da su zapakovali, mada nije im kasno ni ovo leto da uzmu 100+ miliona za njega.
U

Ujka Zitko

pre 20 dana

Posle Suarez,Liverpul nije imao zverku od centarfora.Firmino tu i tamo,nije bio igrac za velike utakmice.Da Liverpul nije doveo Salaha,bili bi ko Celzi 10-to mesto.
S

Sad će

pre 20 dana

Portugalci i Holanđani, opet da vam uglave par igrača i trenera, tu mislim i na komšije UTD.
M

Mrcina

pre 20 dana

Nije mi jasno da profesionalni fudbaler promašuje ovoliko dobrih šansi.Da je postigao polovinu od ovih promašaja,Liverpul bi verovatno bio ispred Arsenala i Sitija.Džabe mu dobra igra u polju kad ne radi ono što treba.Salaha je trebalo prodati onda kad je prodat Mane,tad se već videlo da je u velikom padu.Vreme je za ozbiljan remont.
S

Soy argentino

pre 20 dana

On je meni sasvim ok fudbaler. Liverpul igra dosta brze i bolje sa njim. Proradice i realizacija i tada ce biti jos bolji.
J

Jovanczv

pre 20 dana

Ne zna se ko je gori on ili Vlahovic
M

Maestro

pre 20 dana

Salah polako ide silaznom putanjom,fali Firmino koji je veliki posao obavljao i fali jedna vrhunski zadnji vezni kao sto je bio Fabinjo!Tri razgloga zasto su im rezultati slabiji...
c

cenaa gluposti

pre 20 dana

pa sve su to igraci prosecnog nivoa ali su im napumpane cene daju po 15-20 golova u slabijim ligama i onda veliki klubovi nude ogromne svote novca za prosecne fudbalere a mozda u sopstvenoj skoli fudbala imaju takve igrace kojima ne daju sansu
A

AlexLaza

pre 20 dana

Zato je Liverpul i izgubio titulu. Koliko je samo sjajnih šansi promašio kada se rezultat lomio i kada su gubili bodove.
A

Aleksejko

pre 19 dana

Netacno, Liverpul je dovde i dosao srecom i uz pomoc sudija, koliko su utakmica dobili u 95+. Iskreno nemaju kvalitet za titulu, nisu pokriveni na svakoj poziciji vrhunskim igracem, Klop je izvukao maksimum iz ove ekipe. Ako nekim cudom uzmu titulu bice to samo zbog sudija i Klopa.
U

Ujka Zitko

pre 20 dana

Koja prevara ovaj Nunez.Dade Liverpul tada Benfiki 100.mil evra! Koje bacene pare!😒😒
н

нс бој

pre 19 dana

Па ти португалски клубови су се обогатили од Енглеза,Шпанаца и Псж.Ако неко зна да прода полуиграча онда су то они,само нек шишају.
G

Gost99999

pre 20 dana

Firmina su oterali i doveli Nuneza koji iako je mnogo mladji moze samo kopacke da brise Bobiju.
F

Firminov saigrac iz petlica

pre 19 dana

Niko nije oterao Firmina, covek je bio rezerva u poslednje dve sezone, jednostavno godine i povrede su ucinile svoje. Sam je otisao jer je video da ne moze da izbori mesto u prvom timu pored novopridoslih igraca.
V

Vasilis

pre 20 dana

Nije normalan Nunjez sta promasuje. Takvi nekad sluze da nama bude lakse kad vidimo da mogu i ti igraci od “100 miliona” da budu bukve, a ne samo nas Serif koji ni kriv ni duzan preplacen zarad kombinacije sin menadzer, tata investitor, sinovi kupci stanova.
P

Pjer

pre 4 dana

Sve tačno od reči do reči...oni daju 100 miliona i debelo promaše a mi bi Luku Tonija ili Suareza za 3-4-5 miliona...Mudrih 90 miliona,Griliš 100 miliona ...panj do panja...