Komentari na vest

Almeida kao razjareni bik! Opšta tuča, hvatanja za gušu, upad policije na teren… (VIDEO)

0

0211

pre 15 dana

- Fudbal treba odvojiti od nasilja, a ovo što se dogodilo je tužno. Ja sam osoba koju ovakvi događaji uznemiravaju. Otišao sam od kuće sa 15 godina i volim mir. Ne volim nasilje ni u jednom delu sveta - rekao je Almejda na konferenciji za novinare u Zagrebu, a prenela je Hina.
V

Voždovac

pre 15 dana

Možemo mi da pričamo o grčkoj ligi šta hoćemo, ali imaju 4 izjednačene ekipe koje se za titulu bore do poslednjeg kola. Dovoljno je reći da je 1 od trenera prošlogodišnji osvajač LE, a da ne nabrajam koji sve igrači igraju grčku ligu.
v

vlajko jagodinac

pre 15 dana

Išao šiškicama gde drugi nisu smeli nogama.
С

Сале2323

pre 15 dana

Нама ово треба, Плејоф са 6 тима, па крљање у још по две утакмице до коске. Скраћуј лигу или на 14 тима, па систем као у Грчкој, 6 тима двокружно у Плејоф након 26 кола, или на 12 тимова, са обавезним Плејофом после 22 или 33 кола. Примећује се већи квалитет и код нас из године у годину, али још је то недовољно. Грци направише бум након пар година само и великим улагањима.
I

Immobile

pre 15 dana

Oni su liga na ovom nivou već 20 godina, istina da nije bilo 4 ekipe da su ovoliko izjednačene, ali ovakav kvalitet je prisutan. Privatizovani klubovi, strane sudije sude derbije, ozbiljni treneri, imena... Na sve to ulog je veliki. Ozbiljna liga, dosta potcenjena.
о

опет ти...

pre 15 dana

друже каже се 6 тимова.. 1, 2, 3, 4 тима али је 5,6,7... тимова
p

print

pre 15 dana

Kakva liga, skoro sve derbiji u play iff-u. Na kraju izgleda da je Aris direktno izbacio iz trke Oly i Pao...
K

Kol

pre 15 dana

Inace kad sam ostao bez oca 90ih Isao sam u Grčku kod porodice jedne,kao i dosta dijece iz regije no nije ni bitno srz price je da sam kod te porodice bio vrbovan da navijam za PAO😀!Sve dok nisam Isao na put u Krit i kada sam prosao kroz Pirej pa vidio crvenu boju okrenulo se sve i od tad samo OLI💪.Inace vise vole kosarku od fudbala a generalno su mozda i strastveni od juzno amerikanaca mada se pretjera dosta puta.I eto ko ne zna ovi klubovi kao sto su PAOK,AEKmislim i Aris useljenici iz Turske tako da pravi grcki klub OLI a najstariji klub i državi je Iraklis cisto info poz za sve
М

Мандиго

pre 15 dana

Арис није , код АЕК-а и ПАОК-а ово К у имену значи Константинопољ.
I

Immobile

pre 15 dana

@Мандиго Tako je, zato i imaju orla u grbu. I svi navijači, a posebno navijači Panatinaikosa im pevaju Seksi Turkala, međutim sada im se to obilo o glavu i okrenulo pa ima ovi uzvraćaju jer i u fudbalu i u košarci glavni treneri su Turci. Terim i Ataman.
g

gosttttttt

pre 15 dana

Koliko dobra liga, biće sve bolja i bolja. A ne ova smejurija kod nas od 60 timova.
Z

Zaza Paculia

pre 15 dana

I Olimpijakos dobije tri derbija (tesko) i uzme titulu na kraju. Najjaca liga ubedljivo.

Mr 007

pre 15 dana

Kakav triler za titulu. Ludnica u Grckoj je zagarantovana😂.
D

DDF

pre 15 dana

Olympijakos tkr.odlucuje prvaka Grcke,protiv Paoka koliko toliko ce se boriti,protiv Aek-a igrace samo toliko da su izasli na teren...zbog omrazenosti Olympijakosa i Paok,Aek ce lagano pobediti u gostima Olympijakos i time odbraniti titulu Grcke
I

Immobile

pre 15 dana

Olympiacos ima utakmicu manje. Ako dobije PAOKa, što nije nerealno, a onda kući dobije AEKa prvi je. Više se mrze vlasnik Olympiacosa (Marinakis) i AEKa (Melansidis) nego Olya i PAOKa, kao i navijači, pogotovo ako gledamo protekle tri godine. Ali nema nikakvog puštanja, svi hoće titulu. Jedini koji je ispao iz borbe, a to se znalo kada su otpustili Ivana Jovanovića je Panatinaikosa, ta greška će ih skupo koštati da na kraju neće biti u prva 4. Još su Terimu doveli Limniosa i Bakasetasa, ozbiljna pojačanja. Mendilibar je preporodio Olympiacos, prodisali su pod njim. Veliki trener, nije slučajno prošle godine osvojio LE sa Seviljom.
G

Gosty

pre 15 dana

Onaj Panathinaikos bio kandidat za titulu kad je otpustio Jovanovica, danas ih sa Terimom nema na mapi 😂😂.Kakvi imbecili.
S

Savio

pre 15 dana

Vala baš.
S

Stranac1

pre 15 dana

@Gosty Buraz Pao je cetvrti. Razlika izmedju :Aeka,Paoka,Olimpiakosa i Panatenikosa je svega cetiri boda, poena kako god .
O

Olimp

pre 15 dana

Jedina liga u Evropi gde su zabranjeni gostujuci navijaci na derbi utakmicama i to godinama, mozda i decenijama. Da imaju samo malo vise mozga a manje uzavrele krvi, mogli bi da imaju ligu jacu nego holandska ili belgijska. Bez sale.
O

Ovi

pre 15 dana

Grci nisu normalni.