Nezapamćen skandal u Rimu: Novak pogođen u glavu flašom za vodu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 21:11

Italijani tvrde da je u pitanju slučajnost, da je flašica ispala gledaocu iz ranca

Skandal kakav se ne pamti u Rimu! Novak Đoković je pogođen u glavu flašom punom vode posle pobede nad Korentanom Muteom.

Srpski as je izlazio sa terena i krenuo da daje autograme navijačima, kada je sa dela tribina iznad njega doletela tvrda, metalna flaša puna vode i pogodila ga posred temena.

Izabrane vesti

Đoković se stropoštao na zemlju od bola, dok su ljudi iz organizacije pritrčali da mu pomognu. Ostao je Novak dugo da leži, što jasno govori da je flaša bila puna i poprilično teška, a udarac vrlo bolan. Kako javljaju pojedini novinari sa lica mesta, Đoković ima posekotinu na glavi.

Kako piše Sport Mediaset, srpski as je odmah prevezen u bolnicu na pregled, imao je lakšu vrtoglavicu, ali se generalno oseća dobro. Isto tako, špekuliše se da je u pitanju slučajnost, te da je flašica ispala iz ranca gledaocu sa tribina i završila sa Novakovoj glavi.

U svakom slučaju, težak skandal na mastersu u Večnom gradu, koji je Đokoviću jedan od omiljenijih, ali je i ranije bilo navijačkih ispada prema srpskom teniseru, mada ne ovako težak kao današnji.


tagovi

Novak Đokovićatp rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara