Komentari na vest

Zvanično: Bianka Buša pojačala Aras Kargo

L

Lepa

pre 19 dana

Bjanka naša Vrbašanka
B

Brundo

pre 19 dana

Gledao sam nekoliko meceva Vakifbanka i stvarno je tesko gledati kako Busa igra.Godinama isti problemi.Mucenje na prijemu i u napadu.Odbrana dobra.Servis uglavnom dobar.Treba joj 4-5 napada da postigne poen.Bice tesko u Parizu sa njom.Morace Lozo i Uzelac da zapnu.
S

Stoja Inđija

pre 19 dana

Uglavnom u izveštaju nakon utakmica u njenoj klupskoj karijeri u inostranstvu možemo pročitati Buša nije ulazila u igru ili Buša je osvojila 1 poen.E tugo moja.Da nije bila u reprezentaciji nikada preko otišla ne bi.Gvido video i zahvalio se.
T

Tata Mata 1

pre 19 dana

Znači pedala od selektora...Znalo se to čim je došla tamo.Daleko je ona od te priče.
P

Pazova Stara

pre 19 dana

Realno pitanje da li bi bila u postavi u Jedinstvu?
Š

Šećer i SO

pre 19 dana

@Pazova Stara Bi ali u Bamovcima-OK Omladinac
G

Gost 38292

pre 19 dana

Prethodne sezone je bila 10 u Turskoj.Izlet u Vakif je veliki korak za nju.Ona nema kvalitet za velike klubove.Neka ide u klub gde ce da igra.To je svakako najbolje za nju.Kraj karijere je svakako blizu i za nju.
H

Hvala prijatno

pre 19 dana

Bia podigla vise trofeja u sezoni nego Boskovic u zivotu 😂
G

Gost 38292

pre 19 dana

Sem Kupa Rumunije ne znam sta je uzela.Otisla iz Italije jer se sedela na klupi Nikad MVP nije bila ni na jednom takmicenju.Ove godine sedela na klupi
E

E svašta

pre 19 dana

Hvala prijatno Pa da ima ugovor kao pola plate mesene od Boskovic.Sto je ne plate više onda.Ne bi išla u klub koji je tek ušao u ligu da može da igra u najacim klubovima .