Fluxo i Team Solid se kvalifikovali za veliki RES LAN u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 22:21

Dobijeni prvi putnici

Nakon četiri turnira održanih u okviru RES Latin American Series kvalifikacija za RES Regional Champions turnir, dobili smo dva putnika za Beograd, a to su brazilske ekipe Fluxo i Team Solid. 

Fluxo je osvojio prvi kvalifikacioni turnir što mu je donelo 100 bodova, da bi potom ostvario jedan top 4 i jedan top 8 rezultat, što im je bilo dovoljno za ukupno 140 bodova i prvo mesto na Latin America tabeli. 

Izabrane vesti

Team Solid je trijumfovao na drugom turniru i dva puta su bili u top 8, što je bilo dovoljno za 130 poena i drugo mesto. Iza sebe su ostavili slavna imena brazilskog esporta kao što su paiN Gaming, Imperial Esports i MiBR, koji su imali 125, odnosno 115 poena. 

U Južnoj Americi smo videli izuzetno uzbudljivu trku u čijoj su završnici nijanse odlučivale, a paiN Gaming će najviše žaliti za propuštenim jer ih je samo pet poena delilo od toga da se izjednače sa ekipom Team Solid.

Podsetimo, preostlih šest učesnika će doći iz evropskih kvalifikacija (četiri tima) i putem direktnih poziva (dve ekipe). 

Evropske kvalifikacije su trenutno na četvrtom od ukupno šest turnira. Nemiga Gaming ubedljivo vodi na ukupnoj rang listi sa 200 poena, drugi je BLEED Esports sa 115, treći Fnatic sa 100, a na četvrtom se nalazi MOUZ NXT, akademija ekipe MOUZ.



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara