Komentari na vest

Željko Obradović: Navikao sam da me vređaju celu utakmicu

D

Dedadakaze

pre 19 dana

Profesore,Obradovicu,Vi ste frustracije zvezdanih navijača....
H

Haha

pre 19 dana

Sve on cuje,sve vidi,cuje kad ga navijaci vredjaju,vidi kad mu dete pokazuje srednji prst,a ne cuje i ne vidi kad njihovi navijaci vredjaju sve zivo i mrtvo sto ima sa Zvezdom,kad vredjaju porodice,familije,zene,majke igraca Zvezde,kad svaku utakmicu vredjaju Covica,njegovu zenu i porodicu,ne vidi kad njegovi igraci pokazuju srednje prste i provociraju publiku,kakav licemer i los covek,NULA (0) od coveka,velika ljiga,kanalizacija ljudska!
1

12345ss

pre 19 dana

jedino što znam je gola istna: zadnje 4 utakmice vas je Zvezda razbila. I petu će sutra. Džaba žocu cela NBA liga. Čovek ne zna svoj posao.
D

Djimobili

pre 19 dana

Samo nek se on dere na Aleksu meni iskreno kao navijaču Zvezde baš drago kad to vidim:)) Samo tako nastavi Žoc,sav bes na njega a Ponitka neka igra meni super drago:))
b

bio legenda

pre 19 dana

Željko, bio si legenda cele nacije. Nemoj više da se brukaš, molim te.
2

2 na 2

pre 19 dana

Nikad nije bio legenda nacije. Najsramniji selektor Srbije u istoriji koji pljuje igrače koje je sam birao. Pre će biti da je legenda ove nebinarne evrope.
D

Drug

pre 19 dana

Baltauzer, brate ovaj vam slabo miriše. Hoću bolji miris.
M

MNM

pre 19 dana

Pa ne smeta mu to,vredjanja je uvek bilo i biće,samo se pravi..pa da je to problem ne bi potpisao nov ugovor otišao bi gde god njega svi traže,tako da zna čovek kako je ovde ne znam čemu to spominjaje vrv nema kako da opravda očajnu igru,pa da:) dobro je da ostaje još bar 2 god:))
Z

Zelimir coach

pre 19 dana

Ekipa ti je imala 9 asistencija za 40 minuta kosarke, sta ti vise ima da pricas?
D

Djinobili

pre 19 dana

A nije da je juče sastavio nego 3 sezone zajedno..kamerun style,daj ih što više pa će jednog da krene:))))
R

Rade Konj

pre 19 dana

Sve mi se čini da KK PARTIZAN ide stazama fudbalskog kluba.
S

Stevan Čačak

pre 19 dana

Kada 20.000 grobara vredja Nedovićevu suprugu Obradović izjavljuje da to nije čuo ali čuje uvrede upućene njemu.Licemerno
Ж

Желимире

pre 19 dana

јеси ли се икада запитао зашто аплаудирамо Салету Ђорђевићу на пример, и другим легендама Партизана?
D

Dajvak

pre 19 dana

Košarka = Partizan = Žoc. Izdržite braćo, proći će i ovo ZLO . 🖤🤍
М

Митт

pre 19 dana

Јесте ако се избрише историја и развој кошарке код нас, а за шта су заслужни људи из Црвене Звезде. Да не причам о политици, роман бих пун чињеница написао како је дошло до тога да се Звезда у кошарци урушава, а Партизан уздиже.
Z

Zrenjaninac

pre 19 dana

Misliš zlo koje ne plaća porez, kupuje 8 - 10 amera za silne pare, kupuje ulaznice za EL, napada čim nije po njihovom, pale sveće za pokoj živog predsednika drugih ekipa ...? Ovo nije Partizan, ovo je KK Čačak - onaj cirkuzant od "reprezentativnog" pleja, trener (koji je btw sve osvajao samo sa najjačim ekipama, razvoj talenata i podizanje malih ukupa = NULA), prezidente iz Čačka, pomoćni treneri iz Čačka ... jbt, još Sloboda usisivači da im budu sponzori i to je to!
Z

Zrenjaninac

pre 19 dana

Ah, da, mislio si verovatno na ono ZLO koje finansira DRŽAVA SRBIJA 90% a to ZLO ne igra domaću ligu već dve godine jer im se tako hoće! Na to si mislio BRATE?! Ili si i ti iz ČAČKA?

Srpski samuraj

pre 19 dana

Ujkice se rasplakale o poštenju! Stize parfem od Boltauzera da ih uteši!
S

Srpski samuraj....

pre 19 dana

Cuj srpski samuraj...koja paljevina od dzibera.

Srpski samuraj

pre 19 dana

Navikao si ti da izgubiš sluh kada se vređa trudna žena Nedovicu, ili porodica i žena Čoviću, da ne vidiš provokacije tvojih igrača što pesmama, što gestikulacijama na zagrevanjima. Navikao si da se žališ na sve i svja kada izgubiš i da samo vas predstavljate nevinascima i "avangardom"! Nema nevinih ni sa jedne, ni sa druge strane. A ti si jedno veliko moralno razočarenje!
B

Budak

pre 19 dana

Sledecu ima ovaj zalizani da te ponizi sa najmanje 20 razlike! Ne brukaj se vise...zao mi je i sto si i dolazio samo si se srozao.
B

Brine

pre 19 dana

A jesi li navikao da ti se igrači ne pozdrave sa protivnikom pre i posle utakmice ili ni to nisi video kao i obično
T

Trebjesa

pre 19 dana

Koliko sam video, sinoć su se pozdravili nakon utakmice.
н

навикао је да

pre 19 dana

капитен тима који води показује противничкој публици средњи прст
C

Covicevci po

pre 19 dana

obicaju izvrcu istinu...kakav idol takvi i sledbenici.
M

MSt

pre 19 dana

Željko, veliki si, najtrofejniji s, jedan od najboljih evropskih trenera, tu nema price ali moram da primetim da si izlapeo. Čoveče, za mesec dana zaradio moju dvogodišnju ili možda trogodisnju platu a posao obavljas loše. Ja kad bih svoj posao obavljao kao ti, odnosno kad bih imao rezultate kao ti, verovatno bih dobio otkaz. Pusti price o vredjanju o suđenju i o ostalom, udji u salu i radi, da se to što se radi na treningu prenese na utakmicu.
B

Best wishes

pre 19 dana

Navikao si ti da ti ovaj zalizani Grk lupa klempe gde god da te sretne. A ti lepo pod ruku sa tvojim kapitenom sto plete kikice i u Evro kup,izgleda da si i ti kao trener spao na taj nivo.
J

Jovcicu koja je cena sudjenja

pre 19 dana

Sve diskutabilne odluke Jovcic dosudio u korist njegove Zvezde. Lepo i pazljivo pogledajte mec i odluke. Zato Partizan trazi sudije iz Evrope ,Spance ,Francuske, Nemacke ,!
K

Khgjcdf

pre 19 dana

Citam komentare od sinoc i moram da dam svoj komentar! Kao prvo, tema je vredjanje Zeljka a ne sudjenje! Na Mozzartovom portalu, gde su ljudi izbacili u prvi plan komentar utakmice, navijaci Partizana su pljuvali po drugoj dvojici sudija, a od jutros po Jovcicu, koji nijedan celendz ili nijednu spornu situaciju nije isao da pogleda, nego se sklanjao po strani, upravo zbog takvih, da ne bi on donosio odluke!
B

Brine

pre 19 dana

E pa onda ih i platite a ne da vam aba liga ispunjava želje
t

tre

pre 19 dana

je l trazi i protiv Buducnosti…sekto raspala
J

JOVCIC pobedio Partizan

pre 19 dana

ZELJKO sta cutite na kradji JOVCICA ! Sad Oberknezevic i Javor mrzitelj Partizana
C

Coviceve ,,sudije"

pre 19 dana

OBERKNEZEVIC ,veci zvezdas od Jovcica. Sve se zna !?
2

2023=24

pre 19 dana

Finala Super Kup dobili nas studenti Kup Srbije dobila nas Zvezda Aba finale? KSL? Žoc sa jednim peharom da opravdaš takav budžet? Evro liga nikad nismo bili gori. Nikad veća podrška države,nikad više stranaca i rezultat 0 Plata debela i redovna Lako je tako...
,

,,Sudije"stidite se

pre 19 dana

CIGO ZAHVALI SE JOVCICU ,BEZ NJEGA NISTA. SAD OBERZVEZDAS.
P

Pedja V

pre 19 dana

Kao neutralni navijac, znam da se nece svideti navijacima jednog kluba, mogu da kazem samo jedno, g-dine Obradovicu, vase je da ono sto radite na treningu, prenesete na teren! A sta ste vi radili na treningu, bas me interesuje, kad ja sinoc nisam video nijednu uigranu akciju, jednocifren broj asistencija, nijedan potez...nista! Svelo se na sur Nanelija, kome je krenulo bilo i to je to! Centri u autu, znaci nista od igre i vasih cuvenih jutarnjih treningacpo kazni! Kad smo kod vredjanja, nisam za to da se niko i nikom ne vredja, niti on, niti porodica, ali kako obuzdati masu, to je nasa realnost svets u kom zivimo! Docice , treca i cetvrta utakmica, vredjace se igraci Zvezde, Covic i sve tako u krug! Setimo se vredjanja Gudurica, Kalinica, Petruseva a da ne pominjem Milutinova, gde ste vi izjavili da su navijaci fantasticni i da vas oni nose i daju vetar u ledja i da za to zivite! Zato budite dzentlmen, kao sto niste i poradite malo na igri vase ekipe, a to ko sta peva po tribinama, pustite po strani!
G

Grofko

pre 19 dana

A sto poturate da skace Kabloko umesti Ledeja,grobarske fore,ko i Panter padavicar
U

Unjustice

pre 19 dana

Šta je večerao Lesor ? Kakav tatoo ima njegova žena, nema danima ništa o njima u medijima ? Premalo vesti o ex igračima 11og kluba Evrolige
B

Bob.f

pre 19 dana

Sudije su upropastile Partizan!!! A da ne pricamo o satu i vremenu kad se taj sat zaustavio..Pa ovo nema nigde
G

Gosttt

pre 19 dana

Izgleda da je Željko našao dobrog ušnog lekara, jer je sad počeo da čuje vređanje. Ranije nije čuo kad su navijači Partizana vređali porodice ljudima iz Zvezde
d

dezurnikrivac

pre 19 dana

Odlučile su sudije . Klizanje Jaga , Nedovića i Teodosića su častili sa po dva bacanja . U odlučujućem momentu lopta koja iz ruke Teodosića ide u aut je dosuđena Zvezdi . Nameran faul Lazića nad Nanelijem dosuđen kao običan , u svakoj utakmici bi Teo dobio tehničku za onakvo ponašanje gde 2 minuta se raspravlja sa sudijama i juri ih po terenu ovde naravno ništa 🤷 ... U jednom trenutku Partizan 7 bacanja a Zvezda 21 😑 .. Željkova greška držanje Alekse na klupu kada je baš bio u naletu , i zašto je uopšte uveo Dožera meni nije jasno 😡 Dožer , Ledej su sinoć bili jakooo loši .. ..
G

Gdjkdgp

pre 19 dana

Pitaj Ostoju da sedis pored Zeljka, umesto kuma Androica i da ga savetujes, jel vidi se da si pametan i imas znanja!
D

Dexl

pre 19 dana

Znaci ipak na kraju zadne dvije recenice??nije sve bilo do sudjenje ima nesto i do igre Partizana
S

Sale84

pre 19 dana

Koliko je bilo klizanje Nedovica i Jaga mogao si da vidis vec sinoc na svim portalima, tako da bez spinovanja molicu lepo. Avramovic udara Jaga laktom u rebra i dize lakat ka glavi u prodoru a Kaboklo saplice Nedovica! Sve se lepo i jasno vidi na snimcima, naravno ko hoce da vidi i ko nije ostrascen. Ne znam samo na osnovu cega mislis da se Lazicu svira nameran faul sto je telom odgurnuo Nanelija bez udaranja rukama ili bilo cega slicnog..i pritom intenzitet tog faula uopste nije bio jak... verujem da si isto video kako je Ledej povukao Davidovca kad su skakali za loptu? Ili mozda nisi? 🤣 cista lopta koja je trebala nama biti dosudjena i faul Ledeju... ali ipak je bilo ponovljeno podbacivanje.
š

šlb bez p

pre 19 dana

Redakcija Mocarta ubijena u pojam sinoćnim porazom ljubljenog im kluba, od sinoć u 11 nema članaka na portalu :)))
&

&

pre 19 dana

Je l držao Sferopulos neku izjavu posle utakmice? Znam da ste sponzori Partizanu, ali valjda su dve ekipe igrale utakmicu sinoć
O

Oni

pre 19 dana

Vredjaju svoje, a nece tebe, zastupljen im je mozak sa mrznjom i to je, mada sinoc su se malo udostojili kakvi su bili, nista nisu ubacivali na parket.
V

Vukasin blok 70

pre 19 dana

Navijace Partizana zanima zasto smo izgubili cetvrti derbi za redom, a ne neke gluposti da li te je neko vredjao!
Š

Što

pre 19 dana

Više slušam, ovog čoveka. Vraća mi se ona čuvena konferencija iz Novog Sada, kad smo ispali sa eura. Svi su bili krivi, osim njega. Ko to nije gledao, neka obavezno pogleda. Stariji znaju o čemu pišem.
d

dezurnikrivac

pre 19 dana

Skoro je u nekoj emisiji Milan Gurović pričao o tome i rekao je da je za sve ono što je Željko pričao na toj konferenciji bio u pravu 🤷 ..
G

GostO

pre 19 dana

Za to je bio u pravu. Bio sam na Kopaoniku kad su bile pripreme reprezentacije, išli su u diskoteke do 4-5 ujutru svake večeri. Neki nisu uopšte, neki do 1-2, a neki do svanuća.
1

1983

pre 19 dana

Tim koi je on selektirao problemi od starts priprema niko nije odstranjen i naravno Zeljko nije kriv nesporan je njegov kvalitet ali kad pogresis priznaj gresku nemoj sve na igrace svaljivati
@

@gost0

pre 19 dana

Pa zašto ih je puštao, da izlaze. A druže, šta misliš.
V

Vladica00

pre 19 dana

Vidim ovde komentare, bio je u pravu, izlazili su nocima. Onda pogledajte intervju Stojakovica koji se zahvaljuje splavovima na pripremama, jer bez njih ne bi uzeli medalju . Imao je gosn Obradovic uvek velike budzete pa je i osvajao sta je osvajao.. n
P

Pixy

pre 19 dana

Stiže Javor za drugu, oprezno.
G

GABI GO

pre 19 dana

ISKRENO SMATRAM. DA NIKOME NETREBA VREDJATI PORODICU.MI NI NISMO ZA EU .NAJTROFEJNIJI TRENER U ISTORIJI EURO LIGE.PA STA AMO KE RADIO U TURSKOJ.VI NEBI STE RADILI TAMO DA VAM DAJI DOBRU PLATU.NAUCI TE DA CENI TE LJUDE POŠTUJE TE.NAJ LAKSE JE VREDJATI I PLJIVATI PO LJIDIMA .NAPRED ZVEZDIO.
@

@GABI GO

pre 19 dana

Momak. uopste nije problem sto je radio u Turskoj, problem su njegove izjave srbovanja iz Turske, a opet sa druge strane moras da shvatis da domaca publika uvek gleda da na neki nacin udje u glavu protivniku i poremeti ga. Zeljko normalno hoda ulicama Beograda, nikakvih problema nema, sto ti potvrdjuje ovo sto ti pisem.
@

@ssss

pre 19 dana

Napisao si jedan normalan komentar i dobio sve minuse.To valjda govori kakva smo nacija.Blago je reći da smo odvratan narod i da ništa bolje od ovog što nam se dešava ne zaslužujemo!
G

GostO

pre 19 dana

U principu se slažem sa tobom, i protiv vređanja sam sa bilo čije strane i bilo koga. I sad ono čuveno ali... Sve bi to bilo ok da sa druge strane ne stoji definicija licemerja. Ne može Željko da se žali na vređanje i priča kako je navikao, a kad navijači Partizna vređaju Čovićevu i Nedovićevu porodicu on kaže da ništa nije čuo. Znači ili čuje i reaguje ili ne čuje ništa. A ne ovako da selektivno čuje kad mu odgovara, a kad mu ne odgovara onda ne čuje.
1

1983

pre 19 dana

Ti sss mozda ne zasluzujes bolje ja zasluzujem a izjave Obradovica su circus njega bole porazi od Zvezde jer je veliki navijac partizana radijo je u Grckoj tolike godi gde su ludji od nas 100% pa mu sad ovo kao strano
d

d.g.

pre 19 dana

Misija bežanja sa terena nije uspela. Očekujem u drrugojj utakmici provokacije publike tipa srednjeg prsta Madara ili keženja Lesora . Tipujem na Ledeja jer je takav mentalni sklop. Svesni su ako izgube drugu da je kraj seriije.
c

cule87

pre 19 dana

frustrirani klinci i navijači bez odgledane utakmice koji ovde komentarišu nisu pravi reprezent zvezdinih ni partizanovih navijača. prestanite da širite mržnju i sejete seme zla među narodom. bravo pravim navijačima za atmosferu sinoć, nadam se da ćemo biti glasniji i bolji mi u Areni!! neka bolji na terenu pobedi!
K

Kaze

pre 19 dana

Da li neko može da mi kaže, na konto čega je Željku produžen ugovor? Njemu kapa dole za uspehe i trenersku karijeru, ali manite se ostrašćenosti i tobožnjem "Efekat Žoc" kvazi-alibiju, tri godine i troduplo golo...
d

d.g.

pre 19 dana

Na osnovu veza u el i uticaja na sudije. Bez njega el ne bi videli. Trinkijerijev Partizan je izgledao bolje sa 3, 4 puta manjim budžetom.
S

Srbija 1999

pre 19 dana

Jel mozes ti nesto da kazes o porazu a ne vecito kada izgubis pricas nesto sto nema veze sa rezultatom!?
V

Verbalis

pre 19 dana

Divim se gančobama na izuzetnom manjku inteligencije, kako košarkaške tako i vlastite. Šta vas briga, lišeni ste svake brige.
Н

Нe знaм

pre 19 dana

Ja ништа нисам чуо, фокусирао сам се на утакмицу.
J

Jtd

pre 19 dana

Ti si navikao da pobedjujes a protiv zvezde se to ne desava cesto i ulazis u nervozu i pokazujes da si samo covek, ovakav onakav ali covek sa manama i covek izrazenog egoizma. Vecito trazis krivce na drugoj strani ali je egoizam toliko izrazen da to uopste ne primecujes. Dugo si van sr pa si zaboravio neke lepe izreke, use i u svoje kljuse, ne gledaj u tudje dvoriste, sto vise trazi od sebe a manje od drugih i tako...losi ste, ocajni, tri godine igrace ne mozes da naucis da se dodaju...
p

pricaj o igri tvog tima

pre 19 dana

Navikao da mu nuje do kosarke kada izgubi. Jos od Fenera lik kad god izgubi od Zvezde prica o nekom vrijedjanju kine traje sa ibje strane evo 25 godina, a o igri njegovog tima nista, a igra im je ocaj bez 2 akcije na utakmici samo individualno...
T

Tomislav V

pre 19 dana

Željko, vreme ti je za penziju, to se jasno vidi kao dan. Sam bi trebao da odeš a ne da se hvataš još dve godine da sve upropastiš do kraja. Izgubiti ovoliko bitnih utakmica ove sezone, to je prosto neverovatno. Zašto je produžen ugovor na dve godine pre ishoda finala ABA lige? Ovo je bio pravi trenutak da se dovede Sale Đorđević i preseče ovo mučenje od košarke bez klasičnog pleja koje samo Željko u Evropi igra i niko više.
R

RealNo1

pre 19 dana

После свих изјава и свих срамотних ствари које си урадио, чудиш се што те неко прозива са трибина? Буди господин макар једном, само једном Желимире.
B

Baxter88

pre 19 dana

Pa verovatno si i zasluzio onda...
9

9 asistenata?

pre 19 dana

Tzv nepogrešivi i njegova preskupa ekipa su imali 9 asist za celu utakmicu ?
M

Milantom

pre 19 dana

Kome je sada so košarke..
M

Ma da bre to

pre 19 dana

Oce li neko otvoriti temu, posto se vec danima spminje da ce biti lincovani, da sve pocinje i zavrsava se, gle cuda, u hali?! Da li je nekome zivot ugrozen od igraca ili trenera? Da li je neko od njih prisiljen da radi nesto sto ne zeli? Da li se nekome preti? Ne gospodo, zivite ga gala, restorani, kafici, dobra kola, a jel znate da ima ljudi u ovo drzavi koji su prisiljeni da za bagatelu prodaju svoje imanje, dedovinu, kucu, samo zato sto se nekome moze. Kome oni da se obrate? Previse ste svi razmazeni. Ja sam navijac zvezde, prvi pravi primer je stimac, njega su cimali i pritiskali da proda zemlju. On je izasao u javnost i tako se zastitio. Gde da izadje obican covek koji radi u prodavnici, fabrici, salonu namestaja? Nemoj da se prenemazete jer uvek moze da bude bolje. Zamisli, nekoga ko prima 500k ili milion evrica godisnje vredjaju, jao jadan, mora da mu je tesko i zivotu. Daj racun da skupimo jos milion da mu damo ua dusevni bol.
S

Ssz

pre 19 dana

U Zvezdi petorka 5 srba a kod njega 4 amera I brazilac kakav trener sramota tolike pare a nijedan domaci igrac da mu ne igra osim avramovica
p

psyhhodelija

pre 19 dana

Šta mislite ako izgubi ABA ligu,da li će izaći i reći sezona nam je katastrofalna ? Neuspeh u Super kupu, Kupu Radivoja Koraća, Evroligi,ABA ligi ? Pa naravno da neće.. Za 3 godine jedan trofej i to zahvaljujući Ciboni..Zvezda ga bije 4 puta zaredom,u sredu će biti sve jasnije...
V

Volim fucu

pre 19 dana

Svugde u svetu je normalno da domaca publika vredja protivnicke igrace i trenere, to je sport, to je draž navijanja i igre na gostujucem terenu. Tako su te tretirali i u Turskoj i u Grčkoj, nema potrebe da to potencirad i guras u prvi plan. Mogao bi malo o igri svog tima i o svojim losim odlukama. A sto se navijanja tiče, važno je ne vredjati clanove porodica.
1

1983

pre 19 dana

A sta treba da potencira da je cetvrti derbi za redom izgubimo i ti sad preterujes Zelimit je to
O

OnTreniraAvangardu

pre 19 dana

Jel ovom liku neko rekao da je on trener avangarde?Sam je birao da vodi klub čiji navijači vređaju sve redom i čiji navijači su jedini pošteni i sada se žali:)))Uskoro će biti bolje i avangarda više neće pratiti košarku:))))
G

Grobarcina

pre 20 dana

STO PRE ODES IZ KLUBA TO BOLJE ZA NAS!
B

Bagro odvratna

pre 20 dana

kada nema bacanja onda ajmo o vredjanju, licemer hodajuci
D

Don Vito Corleone'

pre 20 dana

Kada će mu početi sudjenje???
U

U inat dusmanima

pre 20 dana

Upravo tako,zgazio dete a nema nikakve kazne,to nema nigde!
D

Don Vito Curtone

pre 20 dana

Presudio mu DeDa
2

24.232

pre 20 dana

Dakle, skandira se da je turcin... jer je radio tamo i njima podilazio i ponasao se kao njihov. Da je ubio zenu... jeste, moze se proveriti nije laz. Polufinale da krene se cekalo zbog praznika i zauzetosti Hale i Arene. Kako njima, tako i svima. Ne samo njima. Jel treba Zvezda da se buni sto je zavrsila polufinale u 2 meca? I morala da ceka drugo polufinale u 3 meca? Sat stao. Nije primetio niko tokom igre. Niko od komentatora nije primetio. Rucno sve izmereno i svedeno na pravo vreme. Nedovic sutnuo na 5 sekundi do kraja napada. Nije u poslednjoj sekundi i kao nesto sporno.
N

NoName1

pre 19 dana

ma pusti ih bre. Ostavili mu 24 sekunde za poslednji napad, pa kad im nije prošla fora jer je neko primetio, onda kao to ne bi trebalo da se dešava.
P

Psihozza

pre 19 dana

Ooooooo tuuuurciiine! Jel 50 razlike malo kako bi ispunili svoju vazalski kvotu premo svom sultanu. Aj što ste jugoudbashki klub nego ste i turski vazali...a tu se nešto busate u grudi nekim Srpstvom...
C

Cogito ergo sum

pre 19 dana

Mnogo toga je sporno, ali tvom ispranom mozgu ne vredi objašnjavati. Ako je tebi normalno da sat stane u ključnom napadu i ako ti je normalno da se Nedović kliza po vlažnom parketu i dobije faul onda nema šta da se komentariše. Ono što je tebi normalno je normalnim ljudima nenormalno.
n

neshha

pre 20 dana

A je l',sad zna kojim tempom treba da se igraju utakmice plej-ofa!Prosle sezone je bila sasvim druga prica kad je njemu tako odgovaralo!

Fuenlabrada

pre 19 dana

A jel suđenje sada OK???
O

Odlazi zeljko

pre 20 dana

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 4 derbija za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu....tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno talenat!
P

Psihozza

pre 19 dana

U kakvom paralelnom svetu ti živiš druže...moraš na leče al BRZO
G

Genia

pre 19 dana

Ajde genije da vidimo koje si ti struke i šta si postigao u svojoj oblasti ekspertize pa daješ sebi za pravo da komentarišeš tuđe rezultate?
c

cao cao

pre 20 dana

I treba. Nisi bolji od Čović sa izjavama. Samo provociraš mržnju!!!
G

Grobarcina

pre 20 dana

ZELJKO ODLAZI IZ KLUBA!
S

Srbija 1999

pre 19 dana

Tako je...odlazi Zeljko...unistio si i oni malo sto je valjalo.
Z

Zn

pre 20 dana

A jadan😢😂
E

Elita 7

pre 20 dana

Pola učesnika finala zreli za Zadrugu 7.Tamo nema cile Mile.Lepi Mića seče u korenu.
R

Reko mi je Kutla

pre 20 dana

Žoletu pojacanja da dovedu, ne moze covek sa ovom polu-ekipom da radi i osvaja trofeje.

VecaBg1971

pre 20 dana

A jok, klicace ti...jel su te i u Solunu i Atini voleli na gostujucem terenu smekeru?! Jel si smeo da odes u drugi deo Atine majstore?
k

kokica 1

pre 19 dana

U Atini i Solunu nije legenda nacionalne kosarke kao kod nas, i sa Grčkom nema osvojene trofeje, ali tvoj pileći limeni mozak to ne razume. Drži se ti dr masinstva.
V

Vukasin blok 70

pre 20 dana

ovo jako boli jer smo bili blizu.. ali Zeljko ne mozes Kaminskog da zakucas na klupu a kako sam kazes neiskusnog Kabokla da pustis u presudnim momentima..izgleda si zaista precenjen
O

O tempora

pre 19 dana

Ako ti misliš da bi Kaminski odigrao bolje od Kabokla onda stvarno sa tvojim košarkaškim znanjem nešto nije u redu. Kaminski je čovek bez skoka, a to je upravo trebalo Partizanu. Kaminski može da đutne spolja, a Partizan je to već imao, trebala je igra u reketu. Ne kažem da je Kaboklo bio savršen, ali svakako je bolje odradio zadatak od Kaminskog. I na kraju, reći da je Obradović precenjen može samo neko ko zaista nema pojma ko je ko u košarci. Ali dobro, šta znaju Mesina, Jasikevičijus ili Sale Obradović, ipak si ti stručniji.
K

Kriv si ti

pre 20 dana

Kakve sudije i publika.Lose vođenje utakmice.Zvezda uz malo sreće iskoristila naše gluposti i greške
4

4 za redom...

pre 20 dana

KAD SE POSTENO SUDI OVAJ SA SLIKE "NAJBOLJI TRENER" GUBI SVA 4 DERBIJA ZA REDOM.
O

Oprez

pre 19 dana

Stiže Javor za drugu utakmicu.
V

View

pre 20 dana

propala im prica nije nista uletelo u teren pa nemaju za sta da kukaju

PFK NIŠ

pre 20 dana

KK Partizan - KK umetnicke klizacice+sudije... Ovo veceras je mnogo velika kradja, svaka cast Partizanovim igracima, osvajamo titulu, primetno smo bolji...
P

Primecuje se

pre 20 dana

4 puta za redom.
D

Dzi

pre 19 dana

"Klizacice..." Au batice pa ti si opterecen drugim stvarima Nema a..
D

Dzi

pre 19 dana

U cemu ste bolji....ovde je dilema samo ko je manje los...
L

Lago di Como

pre 20 dana

SAMO "OVI" MOGU DA VREĐAJU NAJBOLJEG I NAJTROFEJNIJEG TRENERA U EVROPI. POSEBAN UVEK SAMO SVOJ 🖤
G

Gorostase

pre 19 dana

Duboki kompleksi zbog uslova u kojima si živeo i živiš dan danas. Bežiš u kafić jer ti je ružno
P

Petarvelikinajveći

pre 19 dana

Lažova će vređati zna on to dobro
D

Dzi

pre 19 dana

Samo vi mozete da budete toliki svedoci da padate na ovakve fore...
G

GoHst

pre 20 dana

Citam komentare i pitam se da li smo toliko posrnuli kao drustvo,ili su u pitanju botovi. Vise bih voleo da je ovo drugo u pitanju. Ako ipak nisu botovi jadna si Srbijo ako su ova deca tvoja buducnost.
G

GostO

pre 20 dana

A je l rekao Sferopulos nesto? Obicno oba trenera imaju konferenciju za novinare nakon utakmice... Cisto da proverim...
D

DakaCZ

pre 20 dana

Pa sta si ocekivao bre?Da ti donesemo crveni tepih i bacimo cvece?Ti si nas naprijatelj upamti to za vek i vekova,ne mozemo ocima da te gledamo.Idemo na 2-0 a onda juniori i peta da slavimo titulu!
L

Lukas Aca

pre 20 dana

KAP KISE U OKEANU,DZABA SVE PARE PRTIZANU,KOGA BRIGA KO NOCAS PLACE,SIPAAJ NEK IH BOLI JOS JACEE....
G

Grobarcina

pre 20 dana

Dobijamo drugu
F

Fuzija laktasi

pre 20 dana

@Grobarcina Dobicete isto ko i zadnja 4 derbija i Kup...isto tako🤣🤣🤣
Д

Дугу

pre 20 dana

Мислиш "ДУГУ"?
E

Ej muko

pre 20 dana

To si rekao iz za prvu.
Z

Zn

pre 20 dana

… po tamburi
k

kk.Decenija

pre 20 dana

@Grobarcina haha...ocete ocete,isto ko Kup i zadnja sva 4 derbija za redom! Ps: Spremajte se,vracate se u EK naredne sezone na jos 15 godina isto ko sto ste igrali celu ovu deceniju!
P

Psihozza

pre 19 dana

Hahahaha ne znaš kolko decenija ima godina a bitno da tu pišeš bljuvotine nije tebi lako al sobzirom za koga navija nj necudi to što nemaš dodira sa realnoscu
M

Mauro Tasoti

pre 20 dana

Četvrti poraz u nizu od Zvezde od koja su dva bila na jednu loptu i po pravilu ode na njihovu stranu zato što imaju igrače koji su spremni da se izbore sa pritiskom,prošli put Jago a sad Davidovac.Davati pohvale igračima posle poraza je neprikladno jer ovaj poraz je mnogo teži nego što izgleda na prvi pogled jer njima donosi mnogo na psihološkom planu a nas ubija u pojam.U redu je da se stane iza svojih igrača kad igraju loše ali ovo što igra Ledej u poslednje vreme je prava sramota,Dožer isto ne daje ništa,Kaminski takođe,Ponitka,ništa,Kaboklo u odnosu na ono što se očekivalo od njega izgleda kao ozbiljan promašaj.Njima igraju Lazić,Teo,Davidovac,nama Anđušić i Trifunović zakovani za klupu i ubijeni u pojam jer posle jedne greške ili promašaja sledi dranje i vikanje uz izlazak iz igre.Ajde pokušaj da vičeš na Ledeja,Pantera kao na Aleksu koji je ostavio srce na teren i čovek se pokidao od borbe i poštenog odnosa prema dresu.I kad vidim pet Amerikanaca u startnoj petorci meni nije dobro i nemam problema to da kažem.Sledeću ako ne dbijemo,piši propalo,mada i neznam da li je uopšte realno da sa ovim timom i sa ovim pojedincima napravimo brejk.
p

pfcgrobar

pre 20 dana

Pozdrav od grobara, potpuno se slazem sa tobom cestitke zvezdi
1

1707

pre 20 dana

Bravo decko na korektnom komentaru bez uvrede iako je tvoj tim izgubio. Trazis razloge za poraz u svom dvoristu! Da je vise takvih… Sportski pozdrav
r

rajaram

pre 19 dana

zvezdas sam, mislim da je u domacim igracima razlika, da oni donose tu prevagu, sjetite se Duska Vujosevica, sa tri jaka starnca, tri mlada, tri povratnika...i Zvezda pretjeruje,al ako dodju ova dvojica iz Mege, to ce bas da znaci, na tom planu.A nikako mi se ne svidjakako tretira Zeljko domace igrace, sramota, jeste najveci, nema sta,ali, doprinos domacih igraca nikakav..
C

Cccc

pre 20 dana

Ja sam video najmanje 3 greške sudija na štetu zvezde. Dve blokade Ledej su svirano fauli a ni u snu nisu bili i jedan faul nad onim amerikance sa brojem 6 dečko je uhvatio loptu kod same linije i Avramović ga izbacuje vani umesto faula svira se njemu prestup.
G

Grobar NBG

pre 20 dana

Uz dužno poštovanje za sve tvoje trofeje i rezultate...Al' mi se sve više čini da si ti prijatelju prop'o! Dule 5 puta bolje rezultate imao, sa mnogo skromnijom ekipom.
P

Prti

pre 19 dana

Imao je kad nije bilo konkirencije i apsolutni monopol na domace igrace...
M

Ma da bre to

pre 20 dana

Imali ste sut za pobedu u pg i imali bi isto dana kao i zvezda. Prosle godine zvezda mesec dana cekala zbog vaseg igranja 1/4 finala, a problem vam bio da pomerite utakmicu kad su ona deca nesretna ubijena i mladi ljudi u mladenovcu. Ne bi zvezdi bio problem da je sacekala jos 3 dana, ali neeee...vi ste zeleli el da se uvucete u bulju. Kazes vredjanje, to je ono sto oni standardno rade, svaka cast majstore. Odlicno zapazanje imas, samo sto je tebi isto to vredjanje, u reziji ljudi u crnom, nesto sto nema nigde ma svetu, samo tu, arena, partizan. Naravno, kada se izgubi sve je tema, kad pobedis, onda samo o kosarci.
Đ

Đeneral Draža

pre 20 dana

Ponavlja se svaki put kad KKP izgubi, gleda na drugu stranu, čestita pobedu ali uvek provuče neku nepravdu zbog koje je izgubio, nikad da prizna vlastite greške. Utakmica ne baš kvalitetna ali dobra za gledanje, bez problema na parketu i u publici. Ovo je valjda prva utakmica posle dugo vremena da sudije nisu napravile neke veće brljotine. Jovčić kao duh, nevidljiv, kao da su ga silom dovukli na utakmicu. U Zvezdi Davidovac, Mitrović i Jago izneli utakmicu, Nedović kriminalan. Kod Partizana Naneli ubedljivo najbolji, inače vrlo kvalitetan i pošten igrač, za razliku od nekih drugih. Opet grešni Avramović na ribanju, on i Smajlagić uvek dežurni krivci, meni je misterija da Anđušić ne igra ni minuta, toliko gori od drugih nije, jedino ako je pod nekom kaznom.
r

rajaram

pre 19 dana

navijac sam zvezde..ali hocu da kazem da jeste misterija odnos Obradovicev prema domacim igracima, pa taj Andjusic je kidao u Monaku samo sezonu prije nego je dosao, Smailagic isto, volio bih da je kod nas, siguuurno bi imao drugu ulogu, AVRAMOVIC, decko je pravi u svakom smislu...zasto im ne daje prostor, zasto ih kinji itd..ne znam..
G

Gost1234

pre 20 dana

Gospodine Obradovicu apsolutno ste to zasluzili od Zvezdine publike…
T

Torbicis

pre 20 dana

Pa mozda je to stvarno zaslužio od Zvezdine publike ali od pravog Srbina i ljubitelja košarke nije!!!I on i Savic posle toliko trofeja koje su doneli u Srbiju.Meni kao Srbinu i navijacu Partizana nikad ne bi palo na pamet da vredjam Sasu Obradovica ili Milenka Topica,u principu navijanje nije vredjanje protivnika,mozemo mi kao nacija da velicamo Toleta,Terzu,Covica, zato nam ide ovako kako ide,a dok su danas vredjani bili glavni akteri znamo svi kako je bilo!!!
P

Prti

pre 19 dana

@Torbicis aj sad posteno kada si bio poslednji put na utakmici? Evo ja sam bio veceras i bilo je i Zeljko Turcine i Kevine Kevine pk Kevine i isto za Zek Ledeja, malo i Aleksu prozivali i to je to aktere meca. Naravno i Savic je bio na repertoraru Ostoja ne ali i jedan upaljac ka delu gde su bili Savic i ekipa posle gestikuliranja iz tog dela. To je jedini incident bez bacanja predmeta na teren. Ja na partizanovim mecevima pored vredjanja aktera cujem i vredjanje porodica aktera meca kao i funkcionera. Vidis tu je OGROMNA razlika. Sport i svrha ovog navijanja je da se porementi protivnik ali degitantno je da se zale navijaci koji vredjaju trudne zene kosarkasa, neku Vesnu Covic za koju ne znaju ni kako izgleda moze da sedne na tribinu u punoj Areni niko ne bi znao ko je ona. Bukvano evo ja koji pratim Zvezdu idem redovno i vidjao sam zenu pored Covica nisam zapamtio kako izgleda...
P

Prti

pre 19 dana

@Torbicis i dodao bi da su Panter kao kapiten i Naneli odbili da se rukuju sa igracima Zvezde pre pocetka meca sto je SKANDAL o kom niko nista nije napisao. Do sada tako nesto nije vidjeno i pored svega sto smo gledali ali to je promaklo i Zelimiru jer ga vise brine skandiranje...
P

Petarvelikinajveći

pre 19 dana

TORBICIUS Da li si video sašu ili milenka da lažu i vređaju nisi tako da vrati malo fila
H

Heavy metal

pre 20 dana

Koliko smo vas čekali prošle sezone? A, neee, to je bilo u redu. Čekaj malo, kako ste Dobili Budućnost? Da li su to ti detalji? Sve regularno? Neverovatni ste svi, majke mi. Kako god, utakmica je zaista bila izvanredna. Publika je onakva kako je godinama unazad učena sa obe strane. Sportski pozdrav!
D

Dexl

pre 20 dana

A sto bi sa vrijedanjem Čovica i žene mu Vesne??a vrijedjanje Nedoviceve trudne žene?Da im nisi nikad gestikulirao da stanu??Nisi nikad!!Sva ta tvoja prica dajmo fer je jer Zvezda bila domacin pa ste ocekivali pakao...
K

Knin voli Zvezdu

pre 20 dana

Opet kmecis? Lazni velikanu sa 9 Evroliga sa 9 kosarkaskih PSGova i Citya. Sada te vidimo kakav si sa jednim skromno skrpljenim timom.
T

Torbicis

pre 20 dana

Nisam znao da je Partizan 92 bio kosarkaski Psg? Ni City ni Psg i pored novca nemaju a nece ni imati zajedno 9 trofeja lige šampiona!!!!
Z

Zn

pre 20 dana

Sto je najgore tim nije ni skromno sklopljen, licno je njihov preCednik rekao da je budzet medju 8 u Evropi i da zele isto takav i plasman. Malo i da se zapitaju zasto Andjusic ne igra ni minut, zasto Smajlagic igra najmanje od svih centara, zasto se Avramovic ne postuje itd itd
J

Jovanjo

pre 20 dana

Odavno sam rekao da moze bilo ko da bude trener ekipama sa brdo para..kao klop ili pepe
L

Letac

pre 20 dana

Posle dva uludo potrosena celendza, gospodin je vrsio nevidjen pritisak na sudije da se svaka sitnica proverava. Oni nekim cudom nisu podlegli, pa gospodin sifrovano prica da su neke stvari jasne a neke za analizu. Naviklo da otima, a cim se korektno sudi na njihov rukomet, problemi, neverica i hvatanje za glave. Samo da Rokas i Nedovic isporuce bar pola otvorenih suteva u sledecoj, gospodinu ce tek onda sve biti jos jasnije.
E

Enzo

pre 20 dana

brzo se zaboravillo da je Zvezda prošle godine čekala MESEC dana da počne finale
m

msm

pre 20 dana

Jer je ispala iz el jos pre sezone kupanja
G

Guh

pre 20 dana

Šta im radiš Željko, pogledaj samo ovu količinu botova.
M

Ma da bre to

pre 20 dana

Sta nam to radi. 3 godine je tu, jednu, JEDNU aba ligu je uzeo, nijedan kup, KLS bezanija. 4 poraza u nizu ima od zvezde. Pojasni nam to molim te sta nam on to radi?!
p

pa da

pre 19 dana

ubi nas uze nam jedan trofej od 10 mogucih neka nastavi tako
D

Da podsetim

pre 20 dana

O VREDJANJU PRICA TRENER KLUBA CIJI NAVIJACI PSUJU COVICU CELU PORODICU EVO SKORO 15 GOD ZA REDOM!
B

Brine

pre 20 dana

Zar ovaj nije govorio da je skoncentrisan samo na utakmicu ,
g

goost

pre 20 dana

o vredjanju prica trener ekipe ciji navijaci na svakom mecu EL pevaju "poruka za Covica i cigane ...."
n

neshha

pre 20 dana

I to kad ne igraju protiv Zvezde!
3

3C

pre 20 dana

Pa kome je sad do kosarke 🤣
m

msm

pre 20 dana

Iz komentara se moze videti da imamo najveci broj kosarkaskih strucnjaka per capita. Bravo, bravo eksperti!
M

Milantom

pre 20 dana

Obradović je prevaziđen trener. Nije ni čudo što ga ne želi nijedan evropski klub. Napravio je Legiju skupo plaćenih stranaca koji ga ne fermaju ni 2%...
đ

đapekorleone

pre 20 dana

Prošle sezone 23.05 Zvezda završava seriju sa Budućnosti, a 22.06 prvi meč finala protiv partizana, i to je bilo ok zar ne? Niko nije spomenuo, a sad kme 7 dana kme 7 dana.. Prihvati bar jednom poraz u životu.
h

hahahcv

pre 20 dana

lepo je lagati sebe, ali nemoj druge. 22.6. je odigrana 5. utakmica ne prva...
9

90

pre 20 dana

4 uzastopne pobede najgore Zvezde g17+ kako kažu nad institucijom i hitom El o kom priča ceo svet. Zamalo ušli u top 10

Ivke

pre 20 dana

Od toga su 3 na domacem terenu i jedna na neutralnom u Kupu Ace Lukasa,vama su protiv Partizana najbitnije takmicarske utakmice u sezoni tih nekoliko a veliku vecinu igrate rekreativno u Evroligi i kad igrate protiv FMP a.Zato svim silama na Partizan to jedini smisao igranja kosarke.
V

VukNS

pre 20 dana

Kako su crno beli nekada pevali treneru Zvezde: "Pesicu dodji nam do klupe, da cika Dule stavi ti ga u d.." Toliko o vređnju..
Z

Zekjo12

pre 20 dana

Kad naucis centra kad ostane u reketu sa manjim igracem mozda i pobedis, a to je sitan detalj, sut za 3 si ih odlično naucio, Teo izvuce centra i ostavi Mitrovica sa Avramovicem e to treba znati, Zvezdu da nije Nedovic ukanalio bilo bi 10 lakih razlike sudije 60-40 za Zvezdu, ne bi se bunio da mi imamo ovakvo sudjenje tamo, al svi znamo da to nije moguce
V

Vujadin savic

pre 20 dana

Seamota jedna licnost, jedan sportista nako vulgarno da peva! Zamislite neko levandovskog ili ronalda tako vulgarno da peva! Stidi se! Fss treba da reaguje!
C

Chivas

pre 20 dana

Seti se Troickog svojevremeno. Pozdrav i svako dobro!
a

aaaa

pre 20 dana

A Andjusic,a Smailagic,a Lesor....itd,itd... ili se oni ne racunaju,jer je u pitanju vredjanje zvezde???
D

Dzi

pre 20 dana

Da ne kukas svaki put...prestali bi oni. Ali potenciras.
g

grobarkoooo

pre 20 dana

Od onakve sile i trenera sa 9 eL došao je do tog nivoa da ga neki Panter i Dožer ne da ne slušaju nego ne obraćaju pažnju na njega. Ili se posvađao sa njima ili je izgubio autoritet
L

Loše

pre 20 dana

Manipulator kada može, ovde večeras sa sudijama nije mogao. Uz to zvezda nije odigrala ni 60% a odbranu ni 30%

Txgh

pre 20 dana

Ali zato su skakali na sudije srcano 100%.
b

boltauzer

pre 20 dana

Vredjali te???A zaslužio si da te posluže medom??
b

boltauzer

pre 20 dana

Vredjali te???A zaslužio si da te posluže medom??
J

Junker

pre 20 dana

E sad vi novinari preterujete. Zasto ovakav naslov? Jos je trener vaseg kluba. Zeljko je, za cudo, po prvi put nakon poraza u derbiju bio maksimalno korektan. Ceo mec prodje u najboljem redu i sad vi morate da zakuvate.
l

looodčoek

pre 20 dana

bravo
P

Pixy

pre 20 dana

Odakle njemu pravo da izlazi iz trenerskog prostora i da pojašnjava situacije sudijama?! Još nekažnjeno.

UO

pre 20 dana

Isto pravo koje vi imate da ga godinama vredjate, omalovazavate i prosipate mudrosti.
p

polilo

pre 20 dana

Njegov govor tela na utakmici i na konferenciji govori da je žargonski rečeno izgubio svlačionicu. Apsolutno ga niko ne sluša divlja košarka, Panter jedva čeka da ide u Ameriku, Pj i Kaminski su već tamo mislima
P

Pertini

pre 20 dana

Kad se vredja porodica Nedovicu ili Covicu, onda ga nema nigde. Srama bez...
p

psyhhodelija

pre 20 dana

Onda kaže da nije čuo celu arenu,njegove izjave zavise od toga dali ima korist od toga ili ne....Janis za njega gospodin... 4 pobeda zaredom...Druga će biti lakša i rasterećenija od ove, partizan mora jako,jer ako ode na 2-0 gotovo je...
Z

Zvezdaš 73

pre 19 dana

Ima ga. Onda duguje veliku zahvalnost najboljoj publici na svetu kojoj pripada njegovo srce...On kad poziva na fer navijanje, pod stolom prekrsti prste
S

Sasa1234

pre 20 dana

U prevodu svi su krivi osim mene!
F

Free spin

pre 20 dana

"Ljudi koji dozvole da se zaustavi vreme i ne ide sat, to je veliki problem. Sat je stao u najvažnijem napadu. Moraju da povedu računa o tome. Biće stvari za analizu, neke stvari su jasne". Samo mi nije jasno sta je to promenilo tok utakmice, izgubili ste loptu u skoku i napravili faul, onda prošlo 2 sekunde. To bi uradili koliko god da ima vremena za napad. Sta je tu toliko bitno ??? Dobar trener ali bas loš čovek.

Stef

pre 20 dana

Itekako je bitno u 24,7 sekundi nakon sto napravio jedan dribling vas igrac koji korak napred uputio sut i vas uhvatio to se brzo izdesavalo nije moglo proci 10 sekundi i onda Partizan nije morao praviti faul imao bi nekoliko sekundi za poslednji napad ovako je morao odma da sasece. Najgore sto i komentatori sa Arene cute nemoguce da ne primete da je stalo vreme na bar 5,6 sekundi.
F

Free spin

pre 19 dana

Proveri jos jednom koliko je proslo od vremena do suta, nije bio jedan driblig, ali tako je lakse da se kaze. Meni deluje da jeste bila greska za koju sekundu ali ne za 10 kao sto vi pricate. Bilo je malo gresaka na jednoj i na drugoj strani,a li nista znacajno. Utakmica se ne resava u poslednjih 20 sekundi, nego mnogo ranije. Zvezda je odigrala mnogo pametnije a partizan samo pravio glupe faulove. Moramo nekad priznati istinu i biti realni. Par sekundi nisu resile utakmicu.

Stef

pre 19 dana

Kosarka je takva igra da je neki drugi sport ali u kosarci delovi sekunde mogu znaciti svi pamte trojku Kecmana a za 2 ili 3 sekunde sat koji je stao bas pred kraj utakmice igra se morala odmah prekinuti.
j

jasnooo

pre 20 dana

Neuobičajeno miran i bez pravdanja i ostalih fora sa srednjim prstom itd Izgleda da je i njemu jasno da ga igrači uopšte ne slušaju
p

psyhhodelija

pre 20 dana

Celu ? opet mastiš brale, bilo je baš malo...Ne treba ti to seda glavo... 1-0
v

vidi vidi

pre 20 dana

Ma kome je sad do kosarke...
T

TEsko ludilo

pre 20 dana

Bukvalno niko ga nije ni spomenuo celu utakmicu, Laze cim zine.
S

Simić

pre 20 dana

Tako je isto govorio i posle utakmice Zvezda - Fener. Ja bio na toj utakmici i niko ga pomenuo, za razliku od Bogdanovića. A Bogdan... šmekersko ponašanje i za vreme i posle utakmice. A ovaj izmišlja da mu je neko skandirao "Željko Turčine...". Sećate se one njegove konferencije za medije posle meča?!