Komentari na vest

Mijailović: Nismo pristalice okretanja tribina protiv sudija, ali su svi videli šta je bilo pre dva dana

B

Boban1

pre 18 dana

A šta smo to vidjeli???? Objasni života ti. Da ti samo znaš koliko si jadan i odvratan!!!!!
L

LXXII

pre 18 dana

Čak dve greške na štetu nedodirive institucije? One u korist iste se ne razmatraju, već se podrazumevaju? Koji su ovo likovi koji ma je sve normalno osim ako nije suprotno im interesima? Priviđa vam se da ste vanzemaljci?
M

Ma

pre 18 dana

Lepo poslati tu Ekpertizu Evroligi, neka oni odluce kakvo je sudjenje, broj faulova, kriterijum faula na obe strane, koraci, namerne licne i sve ostalo,tamo nema cile mile, pa da vidimo ko je u pravu
O

Ocko vas

pre 18 dana

vas ...u pedu posebno vitu navuce na ki.u
N

NN ja

pre 18 dana

Uzalud vam trud svirači,u Evrokup sledeće sezone.Zvezdo samo jako protiv ovih lopuža
@

@nn ja

pre 18 dana

Zvezdi je biti ili ne biti, Partizan će svakako igrati kako god završi ovo finale, Zvezda ako bude drugo, neće igrati evrokup
C

Covicevi heme_

pre 18 dana

roidi na svakoj nasoj vesti...uvlace mu se... ni pertle se ne vide.
@

@limarovi

pre 18 dana

Plako, nesto si se uzrujao...ajde sve ponovo, ali na srpskom!
D

Don Vito Corleone'

pre 18 dana

Smeju se Čoviću u vezi njegovih saopštenja, a ovaj se duplo više oglašava od njega. Da vam nije sudija vi ne bi ni igrali finale, ali ulazak u sudijsku svlačionicu na poluvremenu je sve promenio. Večeras ćete biti rutinirani 5 puta u nizu
A

Ahaajhahahahaajaj

pre 18 dana

Čudi se i onaj Slovenac sto vas poklopio istinom za sve vase laži.
D

Don Vito Corleone'

pre 18 dana

@Ahahajaha. Jel se to muko smeješ u tvom Niku zato što titulu u košarci nisi video 11 godina, a u fudbalu 7 godina ahahaha ahahaha ahahaha.
A

Ahhaahaahahahahaaj

pre 18 dana

Smejem se kako vas poklopio Slovenac onako lepo i kulturno za vase lazi.
A

Ahaaahhaahahaha

pre 18 dana

I ovo nije saopstenje nego nego je Ostoja napisao na svom nalogu na drustvenoj mrezi, ti ne znas ni osnovno sta je saopstenje sa pečatom, a sta je kada neko na drustvenoj mrezi napise nesto.
D

Don Vito Corleone'

pre 18 dana

@Ahshshsahaha. Ne znam ja šta je saopštenje, a ti ne znaš šta je to titula u KK i FK ahahaha ahahaha. Klub koji drži 2 Svetska rekorda, 31 godina bez titule u košarci i 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona u fudbalu. Apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Kme kmeeeee.
A

Ahahaajajajaahahahaah

pre 18 dana

Ti ne znas sta pises,prebacujes se sa teme na teme, pricas jedno pa se prebacis na nesto sasvim drugo sto nema nikakve veze sa onim prvim sto pises, ko da si neki senilni deda od 80 godina.
R

Rale pfc

pre 18 dana

A,šta su naši radili protiv Budućnosti! Dosadili ste i jedni i drugi! Igraj te tu košarku i ćutite!
P

Pazi

pre 18 dana

A šta smo to videli? Ovaj lik de bruka sve više svakom svojom novom izjavom.
S

Sad nisi

pre 18 dana

Zato ste protiv Buducnost imali oko kao soko...eee gani,gani ko vas nema zivi srecano.
J

Jel se zna

pre 18 dana

Zasto je FK izasao iz drustva Jugoslovenskog?E Ostoja,Ostoja šta uradiste...
Z

Zna

pre 18 dana

Usli u drustvo keve ti...
k

kako samo

pre 18 dana

bazdi ova komentar sekcija na esenesovske ultrakopovce udbaska go...na
T

Tvoja obitelj...

pre 18 dana

...na dnevnom nivou konzumira ta go...na!
G

Gost777

pre 18 dana

Dobio lizu, pa trazi ekspertizu
G

Gost777

pre 18 dana

Ne kukam ali kme kme
P

Posle

pre 18 dana

One utakmice u polufinalu, on još ima obraza da spominje suđenje. To je stvarno neverovatno, a gde je on to tačno video pomoć sudija. Počeli su kao i fudbalska sekcija, samo kuknjava. Ja kad vidim da iz Zvezde pišu saopštenja, muka me uhvati. Igrajte i ne pametujete više, i jedni i drugi.
S

StefanNCZ

pre 18 dana

Pa i pobedio je bolji na parketu, ali ko gubi ima pravo da se ljuti, frizurice moja šerpičasta
Z

Zn

pre 18 dana

Mozda je pogresio, mozda je mislio sta je bilo pre 4-5 dana kad su igrali protiv Buducnosti i kad je trebalo da ispadnu i kad je Aba priznala gresku u korist partizana😂😂😂, ove godine samo 3-4 puta priznali gresku i to je to😂
A

Ajde bre

pre 18 dana

Kako vas nije sramota, sta ste uradili protiv Budućnosti, samo sto se ofsajd nije svirao kosarkasima Budućnosti, i vi mi pricate o sudjenju, pssst. ZELJKO OBRADOVIĆ DRZAVNI PROJEKAT!

VecaBg1971

pre 18 dana

opet cenzura?

VecaBg1971

pre 18 dana

Jel moguce da oni kukaju na sudjenje, ONI ? Kako vas bre nije sramota, izgubili ste, pomirite se sa tim. Da, bilo je gresaka sudija ali na obe strane, nista sto je prelomilo utakmicu. Nisu dali kos iz igre 6 minuta i onda im sudija kriv. Kao, necemo mi da se zalimo na sudjenje ali ipak hocemo, kakvi licemeri.
S

Stvarnost

pre 18 dana

Nijedna greska na racun Zvezde a makar 5-6 poklonjenih sli izmisljenih faulova za mezimicu a da ne pominjemo Laziceve bodiceke za namerne licne!
E

E

pre 18 dana

Moj ti posle dva dana se oglasavas o tupis i ispiras nekom mozak, pa da je Zvezda onako ostecena kao mi Ćoki bi vec 10 saopstenja napisao, a ti ko neka mlada tu, ajde bre pali i ne javljaj se, vredjaju ti trenera i igrace ti se uhvatio sudija.
A

AV partizan

pre 18 dana

Navikli da kradu kao protiv Buducnosti...
L

Lopurde

pre 18 dana

Dok smo mi igrali prave utakmice protiv Buducnosti vi ste igrali revijalne prijateljske sa filijalinim podmlatkom promovisuci nova pojacanja Plavsica i Djurisica ali uzalud opet vam ne gine borba za 15-18 mesto u Evroligi jednostavno niste za bolje!
@

@lopurda

pre 18 dana

Dobicete pehar za bolji plasman u EL! 😂😂😂
b

bljuccc

pre 18 dana

A jeste jadan klub
K

Kad vidim

pre 18 dana

ovome naprednu frizuru, dalie ne komentarišem. 😂
F

Fudbalista

pre 18 dana

Što se mene tiče, bili smo, jesmo i treba da ostanemo gospoda i ne spuštamo se na nivo izvesnog gospodina po cenu da izgubimo 3:0. NAPRED PARTIZAN!!! Časno do kraja, makar u Evrokupu naredne godine.

VecaBg1971

pre 18 dana

Jel moguce da oni kukaju na sudjenje, ONI ? Kako vas bre nije sramota, izgubili ste, pomirite se sa tim. Da, bilo je gresaka sudija ali na obe strane, nista sto je prelomilo utakmicu. Nisu dali kos iz igre 6 minuta i onda im sudija kriv. Kao, necemo mi da se zalimo na sudjenje ali ipak hocemo, kakvi licemeri.
t

to je ta

pre 18 dana

Napredna logika
T

The Black Crowe

pre 18 dana

U CZ je verovatno Srbija protiv nasilja u upravi kluba???? Napredna logika??? Svi ste vi isti….ne bih dalje…
B

Bravo Ostoja!!!!

pre 18 dana

Ja stvarno neznam o cemu vi pricate? Da je bilo gresaka i da su se sudije pogubile u jednom trenutku,to stoji, ali greske su bile na obe strane! A to sto Aleksa gurne Jaga laktom i izbaci loptu u aut, pa trci preko celog terena sa rukom preko usta, to su stare fore! To je isto kao kad fudbaler namerno promasi penal, pa se hvata za glavu, pljuje i tako te fore! A Ostoja bolje da je komentarisao igru Partizana, gde nije bilo nijedne uigrane akcije, jednocifren broj asistencija, igre pojedinih igara, pogotovu centara a ne da prica o sudjenju, jel on dobro zna kako se sudi, kad je namesteno sudjenje, tehnicka, namerna, optereti se najbolji igrac prekrsajima, pa cak i istera u svlacionicu, a ja koliko sam video, nijedan igrac nije dobio nit nameran faul, nit tehnicku, a bilo je elemenata za to na obe strane!
H

Haha

pre 18 dana

Gde ćeš to njima objasniti, oni slepo veruju Ostoji i Zeljku. Imaju tim koji bi trebao da samelje ovu mučnu Zvezdu (pogotovo sad bez Topića i Hange) mada verujem da će Ledej ići na to da u sledećim utakmicama povredi ili Tea ili Nedovića. Dovedeš dva vrhunska igrača sa f4 i nosioce tog kluba na f4 (Panter, Ledej), dovedeš najboljeg trojkaša evrolige (Nanelija), dovedeš najboljeg igrača Poljske i Brazila, dovedeš nba igrača sa desetak nba sezona, gde je imao oko 20 minuta u proseku i 10 poena (Kaminski), dovedeš trećeg strelca ACB lige (Avramovića), dovedeš najvećeg talenta evropske košarke u tom trenutku (Madar), dovedeš tada najboljeg igrača Panatinaikosa (Papapetru), dovedeš igrača Barse sa ozbiljnom minutažom u istoj (Egzum), dovedeš MVP-a evrokupa (Lesor), iz NBA stize PJ Dozier, solidan NBA igrač, ali povrede ga odvojile od NBA, dovedeš tada možda najveće nase talente na centarskim pozicijama (Koprivica, Smajlagić, Tristan) svima stoje karijere u mestu, a jedino možda sada Tristan uspe kada je pobegao, dovedeš u tom trenutku možda i najboljeg šutera u Monaku (Andjusić) i dva evroligaške igrača Jaramaz i Smit. A znate li šta je rezultat svega ovoga? 1 trofej osvojen uz pomoć sudija i države. DRZAVNI PROJEKAT ŽELJKO OBRADOVIĆ
Z

Zauvek zvezdaš

pre 18 dana

Ako namerno navlači za nekog da pobedi onda ne sviraš ličnu Bolomboj kada oduzima čistu loptu Panteri na 40 sekundi do kraja niti poništava odbacivanje za mrtvu loptu 15 sekundi pre kraja a lopta u rukama zvezdinog igrača Gedraitisa ili u 6 poslednjih minuta utakmice tim kojem sudije nedaju da pobedi sve poene je dao iz slobodnih bacanja bez poena iz igre. Pa sudije nebi svirale prekršaje za vas da u neizvesnoj završnici da vas drže u igri do samog kraja. Ostoja sve ovo zna samo se pravi blesav i traži izgovor za poraz.
7

711771

pre 18 dana

E ako vam sudije jos trebaju protiv nas uz pantera nanelija ledeja doziera i zeljka onda stvarno.. eto dobili ste javora pa cemo videti
S

SUNĐER BOB

pre 18 dana

A sta je ovo nego saopštenje???
N

Ne sundjer

pre 18 dana

oni ne pišu saopštenja,ovo je kao onako on rekao,inače to su poštenjačine i on i ovaj trener koji ne vidi,ne čuje....samo onaj prst malog deteta.....
K

Koliko

pre 18 dana

Mi se, sve ovo zgadio. Da ne može da čestita, nego neka odvratna saopštenja, ovde mislim i na Zvezdu. Kao neka deca od 15 god.
S

Saša Đorđević 1

pre 18 dana

Bilo je oko 10 spornih faulova a ne 2. Svako ko ima oči i lepo vidi može to da vidi. Ali navikli smo na ne fair play. Jednostavno to je takav sklop ljudi.
A

Aha!

pre 18 dana

U prevodu Javore pomagaj
A

Aleksanderr

pre 18 dana

Prvo veliki poz svim navijacima Partizana a posebno mojim Delijama. Ostojicu nije posteno da ovo ponavljate ni ti ni moj predsednik Covic. Videli smo sudjenje u Areni protiv Buducnosti tada nisi govorio nista lose o sudijama ok gresaka uvek ima al ajde da ne gledamo proslu sezonu kada je Lesoru svirano 21 slobodno protiv Zvezde u plej ofu. Igrajte kosarku bez kukanja imate okusnicu tima vec 3 god pomoc Drzave Srbije kao i moja Zvezda stim sto mi strane igrace sem sad Bolomboja nismo mogli zadrzati. Prvo gledaj svoju kucu za 3 god najtrofejni trener doneo vam je 1 trofej ispao u sesnaestini finala EK jedini trener koji je u istoriji EL imao 2 0 i na kraju izgubio 3 2.Bolji nek pobedi al kukati na sudije je bas jadno...
D

Dr.Jekyll

pre 18 dana

Koje sporne odluke? Najviše ste kukali za onaj faul nad Nedovićem i onda kada su svi videli nameran klizeći start tvog pulena počele su kockice da vam se ruše.Barem bi vi nakon one sudijske lakrdije i sramote protiv Budućnosti trebali da ćutite !!
R

Rule55

pre 18 dana

Ma Ostoja pusti ti ovaj brlog i kaobojku ligu, gde moze da se sastrasuje saopstenjima, a da niko ne snosi za to odgovornost,bolje vidi da se pogura ta A licenca u Evroligi,i da posle saljemo juniore da igraju Aba ligu, a seniori da budu odmorni i da se fokusiraju samo za Evroligu.
H

Huugugug

pre 18 dana

Kako ćeš dobiti A licencu? Na osnovu čega? Zašto vi, zašto ne Zvezda? I da dobijete A licencu, da vam država uplati desetku, da ne igrate,Kls, da igrate Aba sa junioruma? Sine, od kud ta sila, ta prepotentnost, bahatost? Od kud i čemu?
R

Rule55

pre 18 dana

Ahaahaha, vama da daju licencu posle slucaja Kampaca, daj sine uozbilji se, pa nije Evroliga brlog kao Aba liga sto je, pa mozete da pisete saopstenja a da ne snosite nikakve sankcije, koliko puta vas sudije ostetile u Evroligi sto tamo ne posaljete neko pisamce za ove 10 godina, kada ste toliko hrabi. Nego samo u Aba ligi pokazujete bahatost.
B

Bravo za istinit komentar

pre 18 dana

Mi sa prosekom od 20000 navijaca po mecu i konkurentnim nastupima u ove 2 sezone kao bivsi evropski sampion i visestruki ucesnim F4 i prepoznatljivi kosarkaski svetski brend to uveliko zasluzujemo a ne rasipati zalud novac u propale revijalce!
Č

Čarapan

pre 18 dana

Videli su i protiv Budućnosti šta je bilo...na tvoju žalost. Čudo niste tražili ekspertizu...
O

Ostoja devojcice

pre 18 dana

Jos nisi reko opozicionarima na celu sa tobom dal si tobdzija il furundzija? Ovaj nas Nebojsa je cirkus,ali ti nista bolji nisi,ako ne i gori si. 4x zaredom te dobijemo i opet kukas,sta oces vise?
n

ng

pre 18 dana

tesko da je on topdzija😂😂😂
B

Bububu

pre 18 dana

Ne znam, ali ga zvali Osto ja cevka!
B

B.C

pre 18 dana

Inače je ovaj zalizanko veliki poznavaoc ove igre! Nevjerujem da je ikad tapkao loptu u mjestu a kamoli nešto više! I onda on govori o suđenju....
E

E to su oni

pre 18 dana

Najdrasticniji primer "kradje" kod ostojinih botova je faul nad Nedovicem koji se saplice na Kaboklovu nogu , A faul nad Yagom kazu okliznuo se a vidi se kako Avramovic udara laktom Yaga , To je njihova "kradja"
D

Da, da

pre 18 dana

Sve je istina, kao sto istina da prodato 12 000 sezonskih😂😂😂

The KING sa Sportske

pre 18 dana

Ima prelepu serpicu na glavi ovaj Ostoja isti sef Smrde Mudrica🤣
Z

Zvezdaš 73

pre 18 dana

Sve ove izjave su upravo pozivanje na sve ono što se kaže da Partizan ne radi. Utakmica je bila egal, moglo je da ode na obe strane. Nama nije došao na utakmicu Nedović, Gidraitis, Teo ogromnu rezervu ima.Njima Panter, Kaminski... Tu će se lomiti...Prvi derbi koji je bezbednosno savrsen. Povika će uvek biti. Nisam za njih ali ih neki debelo zaslužuju. Ako ovo dobije Zvezda, teško mogu zamisliti da Partizan dobije 3 zaredom.
R

Robert Lewandowski

pre 18 dana

Da sudije nisu radile posao za Cz, bilo bi 10 razlike za Partizan. 10 spornih faulova je svirano, sramota.
@

@robert plačikovski

pre 18 dana

Malo ste im parfema dali, pojacajte to!
2

24.232

pre 18 dana

A pritom se smorili jer te sudije koje se uzimaju u usta, nisu pogurale do kraja... https://youtu.be/0Vhis6hx75c?si=k4rr4dA4aE8lH4Cu
2

24.232

pre 18 dana

Izgleda da je neko ljubomoran... sto nista nije palo na teren i sto nije vredjana nicija porodica. A spominju se i sudije, ove iste koje se jure po svlacionicama i hodnicima, te oni kasne sa izlascima na teren. I to sve prica covek koji placa navijace da mu pomognu da preuzme i fk...
N

Nolo

pre 18 dana

Samo se ti ne javljaj ,olicenje postenja i dobrote,kao i ceo kkp,bruke!
г

гост 1312

pre 18 dana

Друже мој, кад вас овако осакаћени без плеја, бека, са играчима у позној јесени каријере, са ужасним процентом шута рутински добијемо, вас никад боље, никад слупље, ЕЛ Ф4 тим, са најбољим тренером у историји свих спортова, поштено би било бар да ћутиш!
s

saddw

pre 18 dana

Rutinska penal serija 42 bacanja
P

Perinco

pre 18 dana

Kako sad ,,osakaceni",a vlasnik kluba najavljivao f4!?Ne razumem!!!

Sakur

pre 18 dana

A kako ste nas to rutinski dobili jel mozes da objasnis
M

Ma da

pre 18 dana

Kako da ne dobijes kada imas 17 vise slobodnih bacanja,pa ni Real nebi mogao da pobedi.
L

Ludilo mozga

pre 18 dana

'Rutinski" hahaha
G

GOST1234

pre 18 dana

GOSPODA PITAJU KAKO RUTINSKI??? PA U OVOJ GODINI KALENDARSKOJ 4 POBEDE ZVEZDE U NIZU, AKO TO NIJE RUTINSKI, STA JESTE??????????????????
г

гост 1312

pre 18 dana

@sakur Могу! Пришли сте два пута за 40 минута, повели једном и лагано смо вас одбили, привели утакмицу крају без по муке! @perinco Повреде, знаш, то је оно што у најавама на почетку сезоне не можеш да предвидиш, тако се намести! Разлика у буџетима и тимовима је као између Јага и Кабокла, али малиши се нешто вуче по поду, прешло му од Теа, зато вас пупмамо немилосрдно 😘
s

srce malo

pre 18 dana

vidi ga kako je napredan
I

Igor187

pre 18 dana

Kako ste zadovoljni sudjenjem protiv Buducnosti? Pa dokle vise,jel vas nije sramota samo da kukate bilo da je kosarka ili fudbal u pitanju.
b

brine

pre 18 dana

a što se nisi oglasio posle utakmice sa budućnosti
S

SNS Igokea

pre 18 dana

Ugasili se dabogda
P

Pogrešnog ste keširali

pre 18 dana

Dje vam Boltauzer franjevci? Zna li ste šta?
N

NN ja

pre 18 dana

Pa doticni je jedino zadovoljan sudjenjem kad se sudi u njihovu korist,sada možeš samo da kukas i plačeš jer ćete i noćas da dobijete porciju,pa ako Bog da igracete Evrokup jer to svojim ponašanjem i zasluzujete

PFK NIŠ

pre 18 dana

Ono je bila kradja nevidjena, i izmisljena pobeda FMP-a, ali to je trebao Zeljko da im kaze jos iste veceri, da povuce ekipu, pa neka sudije sude jednoj ekipi do ujutru!
@

@pfk

pre 18 dana

Zasto nije povukao ekipu kada je iskljucen igrac Buducnosti? Vi ste KK Postenje...
С

СРБ

pre 18 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007.
s

stef991

pre 18 dana

Stalno neka kuknjava. A sta je bilo pre par dana u areni? Faul za tri poena ,plus tehnicka i iskljucenje najboljeg igraca moze li doblje ?
С

Срб

pre 18 dana

Покушај да се са судијама у талу издествује пражњење трибина , али мало су се прерачунале "поштењачине". Држ'те лопова док овамо у анализи грешка за грешком против Звезде на првој утакмици .
B

Boltauzerovci

pre 18 dana

Zašto je KK Partizan tražio izuzeće srpskih sudija još mesec dana pre finalnih utakmica?
@

@bolt

pre 18 dana

Zato sto se ne prodaju za Tom Ford 😂
G

Guh

pre 18 dana

Očekujem danas još gore suđenje i minimalno 45 slobodnih bacanja za fmp. Neka gori nemanjina
O

Ovde nema

pre 18 dana

Iskljucenja Jogi Farela. NEMA!
С

СРБ

pre 18 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007.
P

Pazi

pre 18 dana

To što vi ne znate da odigrate asistenciju ka centrima to je vaša stvar. Jedva da umete da uđete i pod koš. Zvezda igra ovo daleko bolje. I sad ti meni kaži zašto da pravimo faul kad ste daleko od koša i uglavnom šutirate za tri poena? Možda da malo razmislite pre nego što zaplačete?
F

Franjevci kmeče

pre 18 dana

Pod ovim “svi” Gos’n Limar verovatno misli na franjine svedoke jer 3/4 stanovništva Srbije nije videlo isto što i ovaj papan.. Brutalna kradja je pokušana ali Zvezda je nadjačala sve prljave igre.
k

kimmi

pre 18 dana

obozavam ove, a to i obradovic radi 'ne zelimo da pricamo o sudjenju, ali pokradeni smo'. nikad u istoriji nisu posteno izgubili, uvijek ih neko, jadne, krade :(
M

Mister M

pre 18 dana

Da li ste trazili hitnu ekspertizu sudjenja pre nakon treceg meca protiv Buducnosti pre 6 dana? Niste? Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Danas jos jace.
D

Dzoni-1970-

pre 18 dana

Kako je krenulo, sa onim saopstenjem, tj. otvorenim pretnjama na linc, ako se me bude sudilo u korist FMP-a... E sad posto navijaci Covicevog kluba kazu da je bilo sve u redu sa sudjenjem, ajde sad obrnite situaciju, i zamislite da je Partizan imao takvo sudjenje i 42 slobodna bacanja u tom mecu, sta mislite sta bi se desilo? Ako moze neki realan odgovor...
N

Nanas

pre 18 dana

Pa bilo je prosle godine, jedan igrac je sam izveo 21 bacanje, eto ti realan odgovor, samo sto ste vi tada u ekspertizi tvrdili da je to stvar taktike,a nikako sudija....,pa onda sada cuti i trpi,nemoj slucajno da pogledas u svoje dvoriste i da se zapitas kako svevisnji zeljko gubi 4 puta uzastopno od ekipe koja je po vama kanta, nego potpisujte peticiju da potpise dozivotni ugovor pa da vas vuce za nos jos dugo,malo je ovih 3 godine
G

Gjhfhj

pre 18 dana

Moze! Koliko ste faulova napravili u poslednjih tri minuta? Koliko ste imali uigranih akcija, koje uigravate na treninzima? Koliko ste imali asistencija? Koliko su vasi centri bili dominantni i koliko su poena dali? Jel se dobija tekma kad jedan igrac ubaci trecinu poena? Odgovori, ali iskreno! Pozdrav i zelim ti puno srece veceras, zato sto te realno a ne navijacki pitam?
i

iskreni gost

pre 18 dana

nisam govno, ali smrdim na proliv
A

AV Partizan

pre 18 dana

Ma sta nam rece...
l

logicno

pre 18 dana

Zona press pacijenti su mu radili sudijsku ekspertizu pretpostavljam
P

Pjer Karden

pre 18 dana

Ozbiljna patologija se ukorenila među ljude,toliki cirkus i netrpeljivost zbog obične košarkaške utakmice,ko god da pobedi da li će vam biti bolje,da li ćete imati bolje plate,bolji život,šta je sa ljudima,šta je cilj ovog cirkusa da padne krv da se desi neki Hejsil,ovo je samo košarka,gledajte to kao na zabavu,sunce će sijati i dalje i ako klub za koji navijate izgubi u finalu.Dokle više huškanje i sa jedne i sa druge strane,daj bre oladite malo.
S

SNS MASINERIJA

pre 18 dana

LAGANE I LAGANJE
L

Limaru

pre 18 dana

Da li si trazio hitnu ekspertizu sudjenja i posle meca sa buducnosti? Kada oni pobedjuju sve je med i mleko sve je super zeljko prica o kosarci, a kada izgube odmah su krive sudije. Zeljko cestita protivniku ALI za poraz su mu krive sudije i njegovi igraci, prica o tome kako ga vredjaju sa tribina a pravi se gluv kada njihovi navijaci vredjaju porodice covicu i nedovicu. To je verovatno ta avangarda, sta mi znamo oni su ipak "evropski boston seltiksi" kako su sami sebi dali nadimak... smehotres.
f

ffdfdfd

pre 18 dana

Alo sekac vrati zeni auto
D

Djape45||

pre 18 dana

Pa sto bi okretali tribinu protiv sudija kad su sudije uvek na vašoj strani ?
@

@Djape

pre 18 dana

Lakse je da im donesu po parfem... 😂
о

овај остоја

pre 18 dana

мисли да су људи слепи
M

Miki Panjković

pre 18 dana

Mnogo jaka frizura. Neka pobedi bolji!
U

Ubububu

pre 18 dana

A divi mu sa strane,Violinih dlaka!
G

Grobarcina

pre 18 dana

Ugasili su se 2011 godine znaci da fmp krade a ne zvezda !!!
P

Pobogu...

pre 18 dana

Nadam se da ti je sad lakše i da se mnogo manje nerviraš. FMP - Igokee 4:0 ove godine.
S

Sofronije III

pre 18 dana

Pošto tada niste pratili košarku, za tebe i sve tvoje istomišljenike jedna informacija, od jula 2015. Zvezda je ponovo Zvezda, ali ja nigde ne videh objavu raskida poslovne saradnje "Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama."
v

vidi se

pre 18 dana

Naravno, Zona press pacijenti su mu na ivici živaca 4x za redom gube, u tri različita takmičenja, frustracije ubijaju, najbolesnija grupa neljudi na planeti
G

Grobarcina

pre 18 dana

Tako je Ostoja kradu u fudbalu i kosarci
O

OteliMiZveckuKmeee

pre 18 dana

E moj frajeru,sto kazu mangupi,ti sa xxx stranaca i megalomanskom trenerskom izvikanom planetom u vidu Zoca,ne mozes da pobedis veterane Zvezde domace u lku Lazica,Nedovica,Tea, Mitrovica. Obojica,a pogotovu Ti i plus Duljaj mozete samo da kukate i alibi price da imate,nivoa razmazenog deteta od 6 godina.
b

bolest

pre 18 dana

svi smo videli sta je bilo protiv Budućnosti
Б

Блок

pre 18 dana

Шта је било ? Тео избацио лопту у аут ,додељена нама Звезди ...Неспортска Лазићу није суђена ,Јаго проклизавање ...и шта још ? С друге стране "фаул" Томпкинса над Ледејом ,четврта четвртина чини ми се "фаул " на Кабоклу ...судија показује гурање ...еј нико га пипнуо није . Да је фер суђење могуће финале Звезда Будућност. Сетите се дербија прошле сезоне у Арени који им је донео предност домаћег терена .Плус 15 за нас полувреме да није било 5 на 8 ...плус 30 би било .Лесор пролази поред Петрушева...диже руке сам од себе ...фаул Петрушеву .Лесор замахује да га удари ...судије гледају снимак ..обострана ...Факу стоји човек ...не помера се ...иде фаул ,четврта ...убрзо и пета ...Лесор 20 бацања ... И кад су преломили ...е као ај сад мало на минут два до краја да судимо који фаул и играчима ккп. Ви ако и одете у Еврокуп ,вама то проблем није ...јер сте једини у Европи у могућности да играјући ЕК доводите играче са Ф4 Евролиге . Ал нек вам Феги објасни ,да то спонзори дају лову ...и то не за осредње играче већ само за капиталце.
B

Bokss

pre 18 dana

Nismo gradski rivali jer ste vi iz zagreba
B

Boxer

pre 18 dana

ispran im je mozak totalno, misle da samo oni mogu da pobede cim izgube odma sudije...
P

Pobogu...

pre 18 dana

Pošto nije pričao o sudijama, izgleda da se Željko ne razume u košarku kao Ostoja,
m

mrsss

pre 18 dana

i sta rece sudijska ekspertiza lopove?
D

Dusmanin

pre 18 dana

A jesmo li svi videli sta je bile 3 od 4 utakmice protiv Buducnosti u poslednjih mesec dana? 3 ukradene pobede. Ajmo posteno onda, fino da se ponisti derbi od pnedeljka, KKP da krene sa pripremama za KLS a veceras da dodje Buducnost u Pionir i kraj price.
B

B.C

pre 18 dana

Da bog da da Mijailović još više kuka i cmizdri !
n

nema dalje.

pre 18 dana

koliko ste ogavni klub
B

Best wishes

pre 18 dana

Bolje bi ti bilo da se obratis deda Zocu i da mu onako polako i bez nervoze kazes da vec trecu godinu igramo bez pleja! Ali polako sve to da mu kazes da ga ne uznemiris! Kao i da onom nasem kapitenu pokaze gde mu je mesto na klupi malo a da pusti ove nase domace igrace da igraju derbi ako nisu od njega vec traumirani.
m

more marsh

pre 18 dana

Videli smo ono sta su sufije radile protiv buducnosti, ono nema nigde drugde... bolesnici
r

rei

pre 18 dana

Lepo da kaze ko je radio ekspertizu kako je ocenio te sporne situacije da li je radjena i protiv buducnosti kako je ocenio sudije koje su delegirane iz slovenije iako je trebalo svu 3 da suspenduju..a da javor bi bio iskljucen iz opcije da sudi to je vec problem
M

Mile led

pre 18 dana

Nista bez Boltauzera i parfem bojsa
T

To je to

pre 18 dana

Naravno oni ocekuju da sudjenje bude kao protiv Buducnosti da oni krau bez problema.
V

Vladimir 1977

pre 18 dana

Auuuuu, kakav licemer! Uostalom, kao i trener mu. Lako je zaludjivati isprane mozgove, ali ovo vec vredja inteligenciju
D

DOK SE OVAKO SUDI ,NEMA ZIME

pre 18 dana

ZA IGOKEU AV JSD
L

Lik

pre 18 dana

Rece Ostoja konjusar i njegov nosac sedla Savic🤦‍♂️🤦‍♂️koji lupaju čvrge pored aut linije🤣🤣eee sekto sekto ovoga sto velicate kao najboljeg u istoriji kosarke🤦‍♂️e taj vas vodi u finansiski ambis iz koga nema izlaska..cim vas napusti ima da mu isplacujete 3,5 m eura u narednih deset godina dok budete igrali neku tramvaj ligu a ove crnce nece ni da platite a oni vas teraju u tu tramvaj ligu🤣🤣🤣🤣e sekto sekto🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
V

VIDI GA

pre 18 dana

SNS blavor
m

mukice mala

pre 18 dana

sudijska komisija pantic Tegeltija?
S

Smejurijaaa

pre 18 dana

Kako mu je bilo sudjenje bilo super protiv Buducnosti...
D

Djjj

pre 18 dana

Koja frizura hahahahahaha
T

Tttuuu

pre 18 dana

Cetiri puta zaredom smo vas dobili a ako jos nocas pobedimo ocekuje se haos u areni u svakom smislu te reci. Izadjite sa spornim odlukama da vide svi.
@

@ssss

pre 18 dana

Klizanje Jaga a pogotovo Nedovića u momentima kada se odlučivala utakmica.Na dva razlike za Partizan Nedović sam pada i dobija faul posle kojeg Zvezda dolazi do izjednačenja umesto da Partizan možda ode na četiri ili pet razlike.Lazićev nameran faul nad Nanelijem.Sasvim dovoljno.Tri greške za koje nije bilo potrebna video analiza.Golim okom su bile vidljive.Umesto da Partizan da pet,šest poena dala ih je Zvezda.Tako se u košarci kradu utakmice.Ne misliš valjda da će celu utakmicu tendenciozno da sude?!O satu koji je stao na kraju utakmice da i ne govorimo.
@

@@ssss

pre 18 dana

Nedovicevo klizanje prouzrokovano Kaboklovom levom nogom, tj saplitanjem... Svako normalan to moze videti na usporenom snimku! Ali to govori mnogo toga o tebi sine....
P

Pobogu...

pre 18 dana

@ssss, i so kao i nepostojeći faulovi Bolomboja nad Partnerom i Kaboklom i Tompkinsa nad Lečenjem, kao i Smailagićevo tapšanje na sudijsku odluku. Da te podsetim, zbog takvog tapšanje je Ferel isključen u polufinalu.
l

leci se limaru

pre 18 dana

Sta je ovo ako nije vrsenje pritiska na sudije?
B

Bljuc

pre 18 dana

koje su ovo sns manipulacije i seljanija
N

Nanas

pre 18 dana

Tako je...neka pobedi bolji...,bolji koji vam je pokazao 4 puta uzastopno ko je bolji, a i veceras ce...,a ti i dalje svoje sledbenike nastavi da palis sa tim GRADSKI RIVAL, fora na nivou dece iz vrtica,ali od tebe se nesto pametnije i ne ocekuje..
L

Letac

pre 18 dana

Videli smo sta je bilo pre dva dana. Nerealno los sut Zvezde, nerealno dobar sut Nanelija, korektno i posteno sudjenje, nedozvoljavanje rukometne odbrane avangarde, gospodsko ponasanje publike. Mozda je princ od Prislonice video nesto drugo.
S

Svako normalan

pre 18 dana

Sa 2 gr mozga, malo realan u životu, kome nije ispran mozak, ko ne vidi kako mu se kaze i sa 2 oka je video drugačije. Ocigledno da ne znate pravila u basketu, tek od skoro (od core) pratite ovaj sport pa razumem. Cuj rukometna odbrana avangarde??? Ja mislio da ste vi poznati po celicnoj odbrani. Ali navikli smo kako vam odgovara da pricate. Nego kako je bilo navijanje? Korektno, fer? Vi ste sou. A sudjenje? Sad odgovara? Kako bi voleo da vas istamburamo da promenite plocu i opet terate Cokija. A to se svakako ocekuje cim krene El i kad vas bude prasila Alba
L

LjubiteljMegaVizure

pre 18 dana

Posteno sudjenje, za koga molim te? kad nemas sta pametno da kazes onda precuti, to si trebao da naucis
L

LjubiteljMegaVizure

pre 18 dana

Umetnicko klizanje Jaga i Nedovica, faul u odbrani Ledeja, lazicev hokejaski faul u kontri, 43 bacanja... Realno se kaze bilo je domacinsko sudjenje, kao sto je uvek, nebitno ko je domacin (buducnost, zvezda, partizan). Ali kad unapred vec govorite ko ce da vas pokrade, i onda dobijete sudjenje da ne moze da bude bolje po vas, vi jos vise vredjate i hvalite se kako ste dobili mec uprkos sto sudije sviraju za kkp, pa kako onda sude kad sude protiv kkp?
S

Slavuj

pre 18 dana

Gospodsko ponašanje publike? Svaka vama čast vi ste dno dna ove Srbije. Vrijeđanje Smailagića na nacionalnoj osnovi je ok avangardo Srbije? Stvarno zaslužujete jedni druge, Čović i vi rentirani navijači. Šta očekivati od vas kada ste svog košarkaša Omića vrijeđali na nacionalnoj osnovi, a vi ste šovinisti na kvadrat i to je ok po vama. Ništa nije čudno što nam se dešava u širem kontekstu, i ne zaslužuje o bolje.
@

@slavuj

pre 18 dana

Ptico, ne moralisi....pa vi srbe vredjate i pljujete... Tog istog Smailagica nikada niko nije vredjao do utakmice EL kada je pobedu svog tima resio da proslavi sa navijacima pevajuci u mumlafon pesme u kojima se vredja Zvezda? To nije slucajno, to je provokacija kojom je hteo da se uvlaci svojim navijacima! E sad, kako sejes tako i zanjes!
U

Uuuuu

pre 18 dana

Sto je sporno? Sudije nisu podlegle pritisku koji je vrsio Obradovic i igraci izadjite sa odlukama koje su sporne slobodno.
B

Burek

pre 18 dana

Joj dokle više sa saopštenjima i sa jedne i sa druge strane ??? Pa ovoga nema ni u Superligi
Z

Zaza Paculia

pre 18 dana

Svi su videli sudjenje, ali jos niko nije video tvoj zavrsni racun na sajtu APR-a!? Placanje igraca i trenera na crno, van budzeta, koliko dugujes za porez, koliko placas Arenu, i gde su pare koje su ti skupili navijaci?? Limar gos'n sefe nece doci, njega su doneli!
П

Па...

pre 18 dana

... осим вас, нико није видео то о чему причате. Видели смо тешку повреду Топића после гле чуда, дуела са Ледејом. И фаул над Дедом код подбацивања. И недосуђеним фаул Аврамовића над Боломбојем.
I

Indija

pre 18 dana

Pakistan...
D

Džooo

pre 18 dana

Opet provociraju. Posle ko počinje svadju
L

LK 1962

pre 18 dana

AJMO GANI NAVALITE
h

hahahahahhaa

pre 18 dana

VG dozvoli L limaru
G

GostO

pre 18 dana

Nismo pristalice okretanja publike protiv sudija, ali okrenućemo publiku protiv sudija. Kao što sam najavio, kreće kampanja, a polako će tek da se zahuktava ako bude bilo 2:0. Najveća ironija ovog sveta je kad se Partizan buni na loše suđenje.
@

@GostO

pre 18 dana

Tako je. Dok za sve to vreme tvoj gazda cuti i vredno radi. Niti jedno saopstenje protiv sudija. Cak je i publika navijala za njih. Dozaja da i ne spominjemo. Njegovo saopstenje sa sve porukama upucenih prema njemu i pritisaka i optuzbi jednog coveka, koji se krio iza potpisa drugog coveka, se nije desilo nikad.
R

Realni Arth

pre 18 dana

Pa sta ti tu nije jasno, kad god izgube uvek se zale, tako je bilo sad skoro protiv Buducnosti, ako si zaboravio! A to sto na silu dobili Buducnost, isterali najboljeg igraca poremete sve igrace i onda na oruk dobiju, to je zapravo njihov nacin, e to zlo mora da se iskoreni! A sta je naj iritantnije, kad sudije dan posle priznale da su gresili, i to je to, i kakav dobit ima Buducnost od toga? More bre, sve sto aludira na crno je zlobno!
J

Jacques

pre 18 dana

E, moj ti.... U danasnjoj bolesnoj zlog radikalskoj prćiji Srbiji, gde glavna zver zakleto i javno navija za zvezdu, ti imas nesto na onom mestu gde je obraz trebalo da ti stoji da napises ovakav komentar? Lepo ucite od coravog.. Lepi, u ovoj drzavi se krade i otima novac, izbori, zivoti, kuce, zgrade, cele ulice i naravno titule u svim sportovima za cigane. O kakvoj ti ironiji govoris, sram te bilo
G

Gost1234

pre 18 dana

Ajde "ostrasceni" brisi...
V

Vasilis

pre 18 dana

Sigurno najgore nesto sto se pojavilo u srpskom sportu je ova kreatura. Terzic, Covic, Vazura i Vucela su mala deca za ovog spletkarosa.
R

Raša P

pre 18 dana

Polufinalna krađa je bez komentara. To je bilo u korist Partizana pa se ne važi. Postajete prepoznatljivi po kukanju!
D

Dusmanin

pre 18 dana

Pa Dozaj bi trebalo da da podnese ostavku nakon skandala sa Boltauzerom.
N

Nema ovde

pre 18 dana

Iskljucivanja Farela. OVDE TOGA NEMA. Mi smo CRVENA ZVEZDA.