Tajris Halibarton (©AFP)
Tajris Halibarton (©AFP)

Halibarton posle pobede: Čeka nas vrela atmosfera u Gardenu, ali...

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 14:31

Zanimljiv stav zvezde Pejsersa

Serija se seli u Veliku jabuku! U ne toliko uzbudljivoj utakmici u Indijanapolisu, Indijana Pejsersi su uspeli da održe prednost iz druge četvrtine i bez mnogo muke savladali Njujork Nikse za izjednačenje seriji 3-3. A ko će otići na megdan Bostonu u finalu Istočne konferencije biće poznato posle utakmice u Medison Skver Gardenu.

Zadovoljan je posle pobede bio jedan od najboljih igrača Pejsera u plej-ofu - Tajris Halibarton. Strelac 15 poena, uz devet asistencija i šest skokova kaže da je uzbuđen zbog sledećeg meča u Njujorku.

Izabrane vesti

“Mislim da je nekako bolje igrati u sedmu utakmicu u Gardenu. Stvarno sam uzbuđen zbog toga, naš tim je uzbuđen što ima priliku da se takmiči. Nismo još pobedili tamo, ni jedan od timova nije pobeduo u gostima u ovoj seriji, tako da moramo biti spremni od početka do kraja.“

Iako nije krio oduševljenje zbog činjenice da će se igrati i naredna utakmica, Halibarton je imao svoje viđenje o majstorici na nivou NBA lige.

“Očekujem najneverovatniju atmosferu u kojoj sam ikada igrao u NBA ligi. Medison Skver Garden je ludo mesto, imaju strastvenu navijačku bazu. Radujem se tome.“, rekao je Halibarton nakon pobede u šestoj utakmici.

Halibarton je izneo veoma zanimljiv stav nakon utakmice. Iako je izjavio da očekuje vrelu atmosferu u Gardenu, plemejker Pejsersa smatra da sama utakmica neće biti tako lepa.

“Znamo za rivlitet između ova dva tima. Istorijski gledano,sedme utakmice su uvek ružne, tako da očekujem ružnu utakmicu i u Njujorku. Očekujem da će pobediti onaj tim koji se više potrudi“.

Sedma utakmica se igra u nedelju sa početkom od 21.30, u čuvenom Gardenu.



tagovi

Indijana PejsersTajris HalibartonNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara