Komentari na vest

Vermezović: Pojačanja nisu opravdala očekivanja, Partizan da forsira decu iz škole

Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Sve si promašio! Uopšte se ne radi o fudbalu! Fudbal je sporedna stvar!
K

Karlo Veliki

pre 13 dana

Komentari Vermezovica su prazna puska.. Razlog je prost, podmladak Partizana vise ne izbacuje talente koji mogu odmah u prvi tim... I sam Vermezovic da mu otac nije bio na jakoj direktorskoj funkciji u samoupravljanju, sumnjam da bi ikada igrao za prvi tim Partizana... Trener takodje.
F

FkpCascais

pre 15 dana

Druze, znamo tvoju mrznju stranaca od kad te znamo, bolje cuti jer nije uopste tu problem, nemas blage veze sa vezom.
C

CrazyTrapatoni

pre 15 dana

Slažem se i podržavam ideju sa tim što bih rekao da je malo preoštar sud da pojačanja nisu opravdala očekivanja. Neko bi možda pomislio da imam "nešto" od stranih igrača u Partizanu. Ali želim samo da kažem da takvu ideju podržavam, jer se nadam da klub ima finansijsku dobit od tranfera igrača. Ovo leto bismo mogli saslušati ponude za Kanoutea koji je bio vrlo dobar, isforsiramo Owusu-a do kraja sezone, pa možda stigne neka ponuda i za njega, i vidimo da li postoji neka ponuda za Xandera Severinu, koji u toj meri nije uspeo da opravda očekivanja. Ako bi klub imao od tih prodaja na leto 2m onda je to vrlo dobar posao.
S

Soichiro

pre 16 dana

Pre svega primamo volove iz centarsuteva jer nam je golman rukometni.. Gomilu lopti je mogao da boksuje a on stoji na liniji.
h

humaka pfc_pfc

pre 16 dana

Jos jedan koji se preporucje vlasti i ovoj upravi Partizana.. Ulazis čika crni u uzi izbor.. Dok Djordje Tomic, i takvi slicni sto dalje od humske
E

Esad Plavi

pre 16 dana

Cika Crni cuo da placaju 25-30 hiljada mesecno pa se preporucuje preko novina. Nazalost nije mu uspelo ono dodvoravanje sa Kajzer Cifsima pa da okusa srecu sa Partizanom.
R

Repac Plandište

pre 16 dana

Cika crni je za Duljaja i Alfreda Gvardiola licno. Uz to je i normalan lik pa je uvek bio krpljen na pravdi boga. Sa ovim su se složili...
M

Megaloman

pre 15 dana

E, da smo u nečemu saglasni ti i ja. Vermezović je trener, zaista. Nije nikakav početnik koji treba da peče zanat. U ovom momentu bi nam i Vermezović legao kao budali šamar.
G

Gostza

pre 16 dana

Iz svoje skole koristis ono sto je dobro, domaci igraci isto tako, stranci pod obavezno. Ali za to treba strucnjak, a to svakako nisi ti, a ni Nadj. Pitaj one koji su igrali i radili u Partizanu, a uspesno rade po svetu, pitaj pa da ti nalupaju kokavce. Svi oni beze od ove uprave koja je od glave do repa urusila Partizan, sad biste vi takvi da pomognete u srozavanju. Jesu li igraci Zvezde, za koju kazes da je toliko jaka, poput Bukarija, Kange, Hvana, Olainke Zvezdini klinci? Hoce li Bazdar koji je dobijao prilike ko i Jovan Mijatovic iz Zvezde da klubu donese vise para od Saldanje, ili Jankovic od Severine, posto nam nase krilo (Jovic) pobeze bez dinara u Portugal? Na svo ovo upropastavanje kluba pojavljujete se ti i Nadj koji svom kolegi sa klupe zabi noz u ledja. I na sve to, cuvene legende Partizana, koji se takmice u ljubavi prema svom klubu, busaju se u prsa toliko da kad se bubnu padnu u nesvest pa moras da ih povratis, cute. Nigde nikog, glas da puste, zvoncici kao u misa... Nema boljeg, bice samo gore.
B

Bubuvzv

pre 16 dana

Kako ste samo , u vašem boku, nadareni! Mogao bi kod kamenoresca da se zaposliš?
G

Gostza

pre 16 dana

Kako znas, bio si na probnom ?
N

Nenad1246

pre 16 dana

Mune mu Bane Ivanović sa trideset metara gol on se žali posle utakmice da gol nije regularan. Čika Crni koji vic.
T

TD

pre 16 dana

Nije to bio Ivanovic nego kolarov i nije nam tad on bio trener nego Jesic. Pojma nemas, taj poraz i jeste bila jedna velika nepravda.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Vama je poraz uvek nepravda vi nikad niste izgubili,a da niste pokradeni. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
G

GostRadan

pre 16 dana

Ok, ajd neka po strani Uprava i trener, ali ko je doveo zadnje vezne koji izgledaju kao Bambi na ledu, korejca koji ne zna da trci i Zahida, koga je post unistio ne kao igraca, nego kao sportistu uopste. Kao da dise na skrge. Sto se mladih tice, ne vidim ni jednog koji moze 10 sekundi da drzi loptu u nogama. Partizan ima Natha, koji zna ali ne moze, Stojkovica koji je siguran na lopti, ali spor i Saldanju kojem svaki pad je potencijalna povreda i pauza od nekoliko meseci. A da, i golmana, ali koji je poceo sa kiksevima. I neko da ocekuje od takvog tima bar drugo mesto. Nema sanse.
P

Prtzn 90

pre 16 dana

Hoces tebe da dovedu,da ti igras? Vidim veliki si poznavalac fudbala bice da imas pro licencu
V

Vzv6g6g

pre 16 dana

Zahida uništio, hahaha, post? A Korejca, onda, prejedanje?
S

Srdjan 1234

pre 16 dana

Ono nije bio kiks, već namerno puštena lopta!
G

Gostyyy

pre 16 dana

Partizanov jedini pravi put je a) dobar skauting i b) dobar rad i promocija mladih igrača. Jer jedino tako mogu da nađu dobre igrače da se nosi sa Zvezdom i da ima dugu klupu. Ovo što oni sad na silu nešto rade, sa štitovima, sudijama, sklanjalicama, to nije niti održivo niti pametno. Oni nemaju niti zdrave osnove, niti zdrav tim, pod ovim mislim zdrav u glavi. Jer ono kako se oni ponašaju na utakmicama i kakve izjave daju samo oslikava da su u opasnoj zameni teza i/ili u sukobu sa realnošću. Dakle, manite se Zvezde, radite za sebe, i rezultati će doći. I to vam kao Zvezdaš kažem. E sad, to što će ovi vaši, a i vi kao navijači, radije da forsirate teorije zavere i kombinacije nego da stvarno pošteno radite, to je već druga stvar i sudar sa realnošću.
M

MIJAT I VL.IVIC za pobede

pre 16 dana

VERMEZOVICU TREBA REDOM : NOVA UPRAVA PRAVI TRENER I NEKOLIKO POJACANJA. TADA BI TITULA BILA REALNOST. OVO JE REALNOST !
T

TD

pre 16 dana

Predrag Mijatovic ne zeli da ima nista sa Srbijom i nama.
H

Hbzbzb

pre 16 dana

I legenda Drug Crni na klupi našeg Paće!
C

Cika crni

pre 16 dana

Igraci da me zovu cika crni, njegova izjava. Pametnom dosta....
G

GOST 510

pre 16 dana

Da se nije javio zaboravio bih da postoji i od lošeg gore. Tada su grobari još imali snagu da nekoga najure.
D

Džabe sve

pre 16 dana

Rumenige izgubio Kup Rumenige izgubio super kup od studenata. U fudbaluista prića pobedi vas ko hoće.Nemaju igrači i klubovi više motiv protiv vas u nasoj ligi.Šta znaci pobediti Partizan nista.Ni TSC ni Voši ni ostalim.Dok sa druge strane svi žive da igraju protiv Zvezde i daju im gol ili pobede.Daju 110 posto protiv Zvezde svi naravno i sam Partizan.Zvezda je magnet za sve.Bivši clan JSD ne zanima više ni navijače Partizana.Ostao sam Vučela da se bori za klub Svi pobegli auuuuuu
k

keruzzi

pre 16 dana

Ne boj se, neće ti Žoc ništa, on ima samo 70 trofeja, sam više nego celo tvoje nakazno društvo formirano u Jugoslaviji. A za početak, igrali ste sa braćom po materi kod Envera Hodže, valjda da uveličate sestrinstvo, pošto ste imenice ženskog roda. Džabe se trudiš da osporiš najvećeg svih vremena, možda ti Čović pomogne, pitaj ga za terapiju.
P

Psihozza

pre 16 dana

Al se nalupeta ti svaka ti čast. Ako nije nikom motiv da igra protiv nas, što je onda onaj vas toliko plakao u kukao u kameru nakon onih 2-2?!? Što se toliko raduju i trude da pobede i kad pobede ako nemaju motiv, daju 150 posto protiv Partizana!?! Protiv zvezde svi igraju nosalantno i sa pola snage jer znaju šta mora bit na kraju...da ste stvarno toliko dobri koliko se hvalis ne biste u Evropi bili džak za punjenje evo već 12 godina
G

Gost 38292

pre 16 dana

I Zvezda i Partizan da forsiraju decu iz škole.Lepo je rekao.U se i u svoje kljuse.Sad se pravi tim ekipa dovode mladi igrači .Sad se pravi podloga za narednu sezonu.Kod nas to nema ko.Od Terzića treba da uče.Od Mamića treba da uče.Samo kukamo ko neke babe.Uprava napolje.
N

Nenad1246

pre 16 dana

I Siti isto.
d

d.g.

pre 16 dana

A odakle su dovedena pojačanja pa si nešto očekivao?
H

Hzbzb6g

pre 16 dana

Oćeš neko momče iz Sitija? Samo kaji, oma stiže! I da gledajte iz fotelje, ne dolazite na stadion! Najnovija akcija grobara!
S

Sve tačno

pre 16 dana

Rad donosi rezultat.Bez sistema ga nema.Prodali smo more igraca i daleko više zaradili i od Zvezde u zadnjih 10 godina od transfera a sad drhtimo za 2 mesto.Vratiće se Partizan ali radom ne saopštenjem i da čekamo samo da nešto padne sa neba i država da nam da.Imamo dovoljno da se uz dobru organizaciju i rad vratimo na vrh.Partizan nema prave sportske radnike.Oni vode klub oni su zaduženi za sistem.Izašli smo iz sportskog društva a zašto?Vučela ide na sud sa Ostojom zbog toga.Borba za vlast ne za bolji Partizan.Sve se zna.Navijači nece na stadion.Ja sam samo 1 utakmicu propustio ove sezone.Zašto nema podrške igračima kome su oni krivi.Zvezda je bolja ima tim i organizaciju koja je mnogo ispred nas.Zato zavrnite rukave radite a ne da krivimo druge za ne uspeh Sami smo sebi najveći krivci ali i neprijatelji ove sezone.Mržnje bez.Napred Partizan
J

Joe Black

pre 16 dana

Ko.je.kriv? Sta, sami smo krivi,pa nismo mi doveli te ljude u klubu znamo svi da su dovedeni da nas sistematskii i igracki uniste, sta ce mesto u fudbalu nekom.Vucelicu i Vazuri koji nisu macku s praga sutnuli, znaci nisi u pravu to sto govoris!!!
P

Pobeda je resenje

pre 16 dana

Evropa mora da se igra kad se zoves Partizan i Partizan mora da ima polivalentne igrace za Evropu i ako se bude igrala Liga Konferencije mora Partizan da napadne titulu u tom takmicenju.Sve ostalo bi bila VELIKA BRUKA za klub renomea i reputacije Partizana.Fudbal to je Partizan.Sportski pozdrav i srecan praznik svima.
s

sta je

pre 16 dana

reputacija partizana? Klub koji nema pobedu u ligi sampiona od sredine osamdesetih
V

Vodi do trona

pre 16 dana

VERMEZ MAJSTOR HOĆEMO TITULU!
Z

Zbzbubonub

pre 16 dana

Drug crni rođeni Trondžija!
Č

Čuj

pre 16 dana

Ovog, promena trenera nije dalo šok terapiju, pa mi smo svi u soku, ko vodi Partizan dunsteri od onog Stolice do sad Nadja nazivate da su treneri.
N

Nenad B.

pre 16 dana

Stolica je imao očajne rezultate, ali je u odnosu na Petrića, Duljaja i Nađa gospodin trener i da je ostao verujem da bi zadržao bar to 2.mesto, a ne 4.kao ovi "stručnjaci ".
U

UPDP

pre 16 dana

Ne bi zadrzao, i on je bio ocajan.
U

Uhbuvz6

pre 16 dana

Tog mekog Stolicu ste kao mesiju prizivali!Kao spasioca!

PFK NIŠ

pre 16 dana

Ova budaletina i dalje zivi u 2000-oj... Zamisljam da ga poslusa Vazura, pa Partizan bi se borio za opstanak, i to bi bila borba krvava za svaki bod do samog kraja...
H

Huhv6v5v5

pre 16 dana

Sram te bilo! Tako drugu Crnom, jednom doajenu grobarstva!
V

V1ad

pre 16 dana

Koja pojacanja nisu opravdala ocekivanja? Jovanovic, Saldana, Zahid? Cak su I Kalulu, Severina, Goh dobra pojacanja ispali I to gledam kao navijac Zvezde
Z

ZV

pre 16 dana

Cika Crni mudro zbori,okren'te se svojoj školi. Jer se svuda jasno ori,od Ajaksove samo niste bolji.
U

Uhbuzvzv6

pre 16 dana

Kad ga kadr čika Crni, samo desna ruka crni!
T

TD

pre 16 dana

A zasto je organizaciono jaca i zasto je ovakva konstelacija snaga? Zasto si prodao mec protiv Rome, zasto si prodao mec Makabija Petah Tikve i, konacno, zasto si 2012. godine (na poluvremenu) prodao 143. Derbi?! Pozdravio te Marko Scepovic!
G

GOROSTAS

pre 16 dana

Marko Scepovic reprezentativac kod Semedar Bazdar. A Kalaba KO Lomic nekada. Hvala Piksiju Sto zove Ove poluigravce samo zato Sto SU iz Partizana da zadovolji nekulturni masu.
n

nick123

pre 16 dana

neverovatni ste
B

Broj 1

pre 16 dana

Vama bre stalno neke teorije zavere u glavi!A kako je to "prodao" derbi,protiv Rome,uzeo na stranu neke bitnije igrače i rekao im da daju autogol autogolove,da prave crvene kartone i ne zapinju ili misliš da zavera ide dotle da je cia,bio,vatikan ili neko četvrti,naredio celom timu da "prodaju"?Opusti se,nije to tako daleko otišlo,nikakva sila vam nije naredila da ne pobedite 41 godinu u kš,da 36 godina čekate na kup one stare Juge ili 18 godina ne pobedite na Marakani,to se prosto dešava neznalicama!
G

Grobari Crno Beli

pre 16 dana

TD sedi 1 Uradi za klub 1 posto kao on pa prićaj.Sve je u pravu.Ko nam je kriv.Najlakše doći ovde jer na stadion se ne ide i prozivati virtuelne krivce.Tu smo gde smo zasluženo.Analiza i da se krene od 0.Plan i rad veliki rad uz domaćinsko poslovanje kluba.Jurimo titulu a unutar kluba raspad sistema.Tako se ne osvaja.I da se osvoji može jedne godine veće sledece gubimo 5 kola za redom.
N

Nik66

pre 16 dana

Ljudi, pa vi mi ulepsavate dan ovakvim komentarima... Da nam svaki ovako krene, sa smehom i komedijom!🍻
T

TD

pre 16 dana

Sedi ti, ovo je kao da slusam bjekovica ili cirkovica za koje znamo ciji su i da nisu ni prstom mrdnuli da nam bude bolje, naprotiv, lepo se uhlebili (bjekovic), a ovaj drugi se isto prodao iako je najpre gurao neku dobru i pozitivnu pricu i branio navijace tj. one prave Grobare. Sve sto je uradio za Partizan, upropastio je posle toga.

PFK NIŠ

pre 16 dana

TD - kome se pravdas? Pa taj Vermezovic i dalje je za to da klub preuzmu Bjekovic i Zecevic, da napravi novog Sasu Ilica, koji disao na skrge u 28-oj godini, Troboka, Savica, Bajica, Stojanoskog, Lolu Smiljanica i ostale pacijente, i to je za njega super Partizan... Niko da spomene Moreiru pre svega, Zuku, Diaru, Klea, Leonarda, Westa, kao dobre strance i profesionalce, koji podizu stepen profesionalizma i drugim saigracima i klubu, nego sve neki uhlebi, uvlakaci...
T

TD

pre 16 dana

Nikome se ne pravdam, ako nesto uopste i nikada ovde NE RADIM, to je pravdanje i opravdavanje.