Komentari na vest

Ulični igrač je 'vruća roba', ali Kumanu ne treba! Supersonični bekovi Holandije i muka sa špicem

D

Dropkik

pre 15 dana

Da je pametan da ode igrat za nigeriju jer ima i njihov pasoš
K

Kuman leptir

pre 15 dana

Da li je moguce da Luk de Jong nije dobio poziv, covek koji je dao 45 golova ove sezone, a pozvan je ovaj polupaner Verghost koji je dao 3 gola za 3 godine ???
A

Aranđel

pre 16 dana

Nema ni Dalinge iz Tuluza
V

Vraća se ovim

pre 17 dana

Surinamcima što nisu hteli da igraju za svoju reprezentaciju😁
@

@

pre 16 dana

Ljudi su rodjeni u Holandiji a verovatno i njihovi roditelji. To je isto kao kad bi rekao da Katai nije hteo da igra za Rumuniju ili Nadj za Madjarsku
K

Kaze

pre 17 dana

Emanuel Emegha napadač Strazbura zaslužuje pre poziv od Vout Veghorsta i Brajana Brobija, a kamoli Džošua Zirkze koje van Nisterloj i van Basten za ovu dvojicu.
r

roni

pre 17 dana

kuman bljuzgara obicna koja ocigledno voli da se tali,nista novo za raspale holandjane.bedni gakpo i depaj sto igra na kasicicu?samo lale imaju gore spiceve od francuza.roni je bio ovde.
K

Kuman je greska

pre 17 dana

Realno Holandija istorijski igra lud fudbal sa puno inovacija i atipicnih igraca i samim tim su rezultati trpeli, ali bas su zato istorijski legendarna reprezentacija. Sad Kuman bira igrace sebi za tim da napadne titulu, sto mozda i uspeju, ali steta, posto neki mladi trener inovativan da postavi 4 3 3 sa Frimpongom desno i u napadu Gakpo, Simons i Cirkze, u veznom ovaj kreativac iz PSVa, i DeJong da se povlaci pozadi kada bekovi krenu napred. Pa nek se igra na 4:5 rezultat. I neka se uigrava onda reprezentacija narednih 12 godina pa na par prvenstava ce uzeti medalju, a na svakom igrati najkreativniji fudbal.. Bilo bi sjajno za fudbal generalno. A ovako ce igrati sa Veghorstom ili na kontre sa Malenom, bzvz..
Z

Zaza Paculia

pre 17 dana

Kakva odbrana sunce ti. 😃 Na sve ove majstore se pojavi i Miki Van De Ven.
D

Doom

pre 17 dana

Bas dobra ekipa,mogu daleko da doguraju.
j

johanes15

pre 17 dana

sve stoji da je Holandija fudbalska sila, ali najbolji igrac Cempionsipa Samervil nije ni na spisku 26 imena. a vi novinari ste od naseg najboljeg strelca Cempionsipa pravili Halanda i Levandovskog. samo kazem, a vi objavite ako hocete
r

rea

pre 17 dana

Nije ni slična situacija. Prvo, zašto bi zvali Samervila, ako na toj poziciji imaju 4 bolja igrača? Drugo, Samervil je ponajbolji igrač Čempionšipa, ali ništa epohalno nema u 19 golova i 9 asistencija kao krilni napadač, dok je Mitrović u sezoni o kojoj pričaš oborio ISTORIJSKI REKORD čempionšipa sa 43 pogotka, što je otprilike 2 i po puta više od Samervila, a pored ta 43 pogotka imao je 7 asistencija, svega 2 manje od Samervila.
j

johanes15

pre 17 dana

on nije spic, pogledaj ku detaljnu statistiku, njegovi golovi i asistencije koje je imao su mnogo tezi od mitrovicevih 10 penala i 20 tap inova. nebitno je sto imaju bolje igrace, ja ne kazem da mitar nije trebalo da igra, naprotiv, samo da nije nikakav igrac svetske klase, vec samo dobar za drugorazredni fudbal, kao sto i sad igra u arabiji
c

cujdruze

pre 17 dana

Uporedi kako jedan asistira, a kako drugi, ko kreira vise sansi i ko dribla vise, nije isto dati sa krila 17-18 golova i stvarati sanse svaku utakmicu kao sto je cekati u petercu odbitak i davati penale.
K

Khanbg

pre 17 dana

Da druze, ali tvoj argument je da je umesto weghorsta trebao da pozove samervila? Weghorst je spic, devetka, a samervil to nije. Samim tim je morao drugu poziciju da menja ako je hteo njega. A ne treba mu 7 istih igraca, dobro je imati i jednog razbijaca. Samo je stvar sto oni nemaju bolju devetku od weghorsta.
B

Bisko

pre 16 dana

Kada pomonješ Mitrovića da treba stojis i salutiraš, nesrećo crveno-bela. Vi delije ste dobili toliki kompleks zato što Mitar nije iz zvezde, a ni Tadić(mada manje). Da je sreće pa da ugase oba kluba, ili bar privatizuju, oba su simbol boleštine
j

johanes15

pre 16 dana

ko uopste pise da treba da ga zove umesto veghorsta? samo da najbolji igrac cempionsipa nema mesto u 26 u ovoj reprezentaciji.
K

Ko bi im znao

pre 17 dana

Fin tim,sve zavisi kako će oni otići raspoloženi tamo.
Б

Блок

pre 17 dana

Вергхост пре Зиркзизеа
6

62626

pre 17 dana

Mislim da je sada ovde sve do trenera, ko uspe da ukombinuje najboljih 11 koji ce da odigraju za tim moze da stigne i do finala.
Z

Zaza Paculia

pre 17 dana

Najvažnije po meni je kako ce igrati, da li sa 3 ili 4 pozadi. Mozda je bolje sa 3, jer sem De Jonga i Kopmejnersa, ja se ovde nizakoga ne bi zaletao. Mislim da je trojka u napadu Simons-Depay-Gakpo sigurna.
V

Vruća glava

pre 17 dana

Možda piksi da ga zove dok je ljut ,kad ćemo već imati lažnih srba na spisku što da ne
D

Dadada123

pre 17 dana

Oopasno dobar sastav ali pozvati Brobija prije Zirkzea je zaista cudno ali dobro.
P

Pukotina

pre 17 dana

Od trenera ,zvati gakpa a ne zirkzea...