Komentari na vest

Suština Čelsijevog problema u jednom klipu... (VIDEO)

Zinho86

pre oko 1 mesec

Fergi da održi jedan seminar dok je još u formi, na temu: "Kako po kratkom postupku rešiti problem sa nevaspitanim balavcima". Svim trenerima obavezan dolazak.
A

April 2024

pre oko 1 mesec

Fergi, to ona pevaljka?
S

Srbija 1991

pre oko 1 mesec

Samo keš i nista vise!
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Stvarno cenim Gvardiolu ali cekaj kako igra Grilis ispred Dokua? Decko i protiv Reala dribla u mestu i vrati nazad Gvardiolu pa ulazi Doku i svaki kontakt sa loptom probije odbranu reala i dodje u sesnaesterac..
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Dzekson, Mandueke to je suština celsijevog propadanja, polupancima koje briz,frankfurt,ajaks drže na 700K godisnje jer znaju i kome se radi Celsi im da 250K sedmično....tu dolazi do pucanja mozdane mase koja i ovako na rezervi... Takva alavost,glupost nepostovanje dresa ....to je nerealno... Nikad nisam igrao fudbal s njima samo košarku,koliko su glupi alavi ništa ne vide...a kakva fizikalija,brzina,snaga nerealna....al džaba...ne stiže do mozga ništa.
S

Sivonja iz RS

pre oko 1 mesec

Eo u sta se pretvorio fudbal danas, samo preplacuju igrace koji igraju radi sebe i boli ih uvo za grb i ono sta klub predstavlja, ja razumijem da se Mesi i Ronaldo ponesu nekad ovako jer imaju pedigre, ali ispodprosjecna engleska poluzara nikako
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Ma previše je ovih polovnih igrača s kikicama u ekipi, samo nešto se*u, keslaju se, valjaju na svaki kontakt. U Sitiju su ozbiljniji igrači, zreliji u svakom pogledu. Poketino smiješan trener.
r

restovanikrompir

pre oko 1 mesec

Nije ovo samo Čelzija. Ovo je slika fudbala u 2024. Neosporan je talenat mladih igrača ali prosto ne razumeju šta je fudbal. Nije im stalo do samog fudbala. Igraju za pare (što je ok) za statistike za kompilacije na YT i storije na IG. Za lični brend. Nemaju poštovanje prema igri i profesionalni ponos. Nemaju poštovanje za dres koji nose i navijače koji plaćaju da ih gledaju. Tijago se odavno obezbedio. Odavno ne mora da igra. I čovek plače zato što nije doneo klubu trofej i tako dodatno ostvario sebe kao profesionalca. E tu je razlika.
M

Milijardera nikad dosta

pre oko 1 mesec

Ljubi čika Boli
A

Alo alo

pre oko 1 mesec

Sve je postalo izveštaceno, ja batalio pracenje ima vise od 10 godina, zasto da se nerviram ako se oni ne nerviraju.Oni ce posle utakmice da broje milione, a mi?da se zderemo zbog njih?nisu vredni toga.Odavno ovo nije "najsporednija stvar" na svetu
G

Gost9900417

pre oko 1 mesec

Ovog Noni Maduekea treba poslat u rezervni tim lik takodje nije hteo da dozvoli Palmeru da sutira penal u proslom mecu