Komentari na vest

Radnički ima trojicu igrača za rekordan transfer, Gluščević u sprintu pored Kange trčao 36 km na čas!

K

Kg

pre 19 dana

Koji su meni ovi botovi kraljevi. Da bi se necija nesposobnos, kratkovidost i lopovluk sakrili. Decko je sa loptom i koliko mu treba trcao opusteno 36 km/h (koliko ih u svetu to moze)...zvanicno sedmi dribler sveta do uzrasta 20 godina...u polusezoni dao i Zvezdi i Partizanu gol a izmedju ostalog najacima, TSC, Cukarickom...IMT. Asistirao protiv najacih. Nego neka ovi sto placaju botove objasne Terzi sta je tacno bilo...Terza koliko znam uopste nije tu kriv. I za dusebriznike: TA KNJIGA JE PROCITANA!!!
B

Bobi82

pre 19 dana

Svi ste vi stručnjaci, znate ko su talenti a ko nisu talenti, a mačku u dupe niste šutnuli nikad, a kamo li trčali 45 minuta. Nemate pojma šta ta deca prolaze po omladinskim školama, kako sede na klupi, a igraju deca od kumova, drugova i sponzora. Nemate pojma kako se guraju na pozicije koje im nisu prirodne samo da bi bili losi i da bi imali opravdanje zašto ne igraju, i kako nisu talentovani i kako ne rade. Veliki stručnjaci, pustite snuker na eurosportu i užavajte.
,

,

pre 19 dana

Xxzir. xxdrees
t

tuneki

pre 20 dana

Srpski Kvaratskelia oteran,niko nije znao za njega u Zvezdi
M

Miksea

pre 20 dana

Svaka čast Radničkom što su napravili igrača koji može da pretrči čoveka od 40 godina.
5

5.000.000,00 €

pre 20 dana

46 апроксимативно 😁
D

Dragoo

pre 20 dana

Bio je i Jirka brz ali nista drugo. Nije dovoljna samo brzina ako nemas dribling i sut, centarsut...
Ђ

ЂоЂ

pre 19 dana

...као Родић што има дриблинг шут и центаршут
D

Dare_cz

pre 20 dana

Svaka cast Radnickom.Nadam se da ce tako nastaviti i da ce se razvijati kao klub
н

нс бој

pre 20 dana

Узимајте лову док вам се нуди.Са парама се гради стабилност и унапређује клуб. Па ако си спортски директор као што причаш,наћи ћеш адекватне замене.Продај сву тројиц,узми 5-6 милиона ако можеш,са тим парама можеш довести шта хоћеш из Србије,и добре странце,које ћеш опет моћи да продаш .Не може се са малим буџетом постати озбиљан клуб,мора буџет да се повећава. Ово сада што сте саставили добру екипу са малим буџетом се ретко догађа,не надајте се да је то одржив систем. Ево моја Војводина је продала Топића,Мајсторовића,Милошевића,Кабића,Чумића и још 5-6 малих трансфера,није ником пријатно ,ал тако се мора.Од тих пара доведени Сери,Кораћ и откупљен Његош Петровић,сви на три године,продужили уговор Ивановићу(стигла понуда 4 милиона од Зенита).Имаш јак костур наредних пар година,имаш шта да продаш,а имаш пара и да купиш неког играча.
K

Kg

pre 19 dana

Legendo , izvini sto te ne prepoznajemo . Kompetentan, strucan i pre svega pametan savet . Hvala ti ... p.s Odmah se videlo Murinjo da si ti ...
R

Runda N.

pre 20 dana

svaka cast Fedja, Radnicki osvjezenje Srbijanske Lige. sportski pozdrav
S

Saša_PFC

pre 20 dana

Ugasice se ovaj Radnicki kao sto je i FK Rad ugasen...ako neko nezna ugasen je tako sto su igeaci zavrsavali u C.Zvezdi.Naravno netreba ni sumnjati da je tu radjena ozbiljna kombinacija i da od tih transfera igraca iz FK Rad u FK C.Zvezda nije dobijen ni je evro u klupsku kasu.Sada su doziveli da ce igrati beton ligu...
N

Nenad1246

pre 20 dana

Neki ni to nisu dočekali već su se ugasili da Partiza nebi morao da im plati za igrače. Znaš kao Banat, Hajduk Kula, Smederevo, BSK.... Hajduk od Fejse nikad video nije onih 1.5 miliona, Banat od Tošića, BSK od Savića...
m

mare6789

pre 20 dana

prestanite sa tim Srbijanska liga, mi smo SRBI ne postoji Srbijanska, kao ni hrvatikanska bosanskijanska nemackijanska...SRBSKA LIGA!!!!!
N

Nenad1246

pre 20 dana

Usra ga i ti na kraju ne postoji srbska liga, može da postoji samo srpska liga. I šta se palite ko hepo kockice lik namerno to piše da vas provocira, a po njihovoj nakaradnoj gramatici tako je ispravno.
S

Sf

pre 20 dana

Pored Kange bi i moj deda izgledao kao Jusein Bolt. Hvali ciga svoga konja. Ajde odmah da ga kupi Zvezda što je imao jedan sprint. Ajde bre.
N

Nenad1246

pre 20 dana

Tako smo sprcali 2 miliona za Sremčevića što nebi i za ovog.
K

Kikili

pre 20 dana

Na leto rasprodaja i pucanje u kvalifikacijama za Evropu. A steta je, stvarno imaju potencijal.
e

e

pre 20 dana

Doduse,pored Kange je izgledao kao da trici sto na sat.
G

GABI GO

pre 20 dana

@Laker PA NE MOGU SVI DA DAJU GOLOVE. STANENIVEVA ULOGA I NISU GOLOVI AKO IGRAS ZADNJEG VEZNOG ONDA TI JE POSO DA SPRECAVAS I PREKIDAS NAPADE PROTIVNIČKE EKIPE ITD
@

@gabi

pre 20 dana

Igra veznog ali ne zadnjeg, i to nam nedostaje, zato i povici na njega a on nije zadnji vezni.
P

Preža

pre 20 dana

Od Kange su svi brži.🙄
K

KgBoy

pre 20 dana

A šta kaže Slavko oko naše licence za UEFA i zašto je nismo dobili?! Ko je odgovoran za to?
Z

Zvlat BG

pre 19 dana

Dobićete u drugom krugu! Odluka do 25. maja.
1

1RS

pre 20 dana

Zasto niko ne pita Terzu kako je Gluscevic ispusten od strane Zvezde?
Z

Zato

pre 20 dana

Zato sto nije bio dovoljno dobar, jednostavno. Imao je samo i iskljucivo brzinu, sve ostalo dosta diskutabilno. Pogledaj i statistiku iz klubova pre dolaska u Radnicki. Svaka cast za Kragujevcane, napravili su odlicnog igraca. Ista situacija i sa Aleksicem iz Partizana.
С

Сале2323

pre 20 dana

Спиди Гонзалес... Е тако је мали Глушчевић изгледао поред Звездиних играча! А о Алексићу и његово баратање лопте у трку, да не причамо. Мали је геније, Звезда да га узме, да га форсира, продаће га за 15 милиона. Пикси да је паметан, па да га води на ЕП. Дечко буквално има компјутер у глави, будућа српска звезда, ако се правилно буде развијао.
h

hhahahhaa

pre 20 dana

Za reprezentaciju i za transfer od 15 miliona mora da se ponavlja kvalitet iz meca u mec. Molite boga da klinci nisu klasican "one season wonder". Tako je Surdulica pricala da ce da proda Makarica u Atalantu i Frankfurt, a on sad greje klupu u Banjaluci. Slicno je i sa Haskicem.
@

@hhahahhaa

pre 20 dana

Makarić i Haskić mogu i 30 golova da daju u sezoni, ali ko se razume u fudbal, vidi da su panjevi. Za igrače Radnickog se to ne može reći. Gluščević nije loš, ali Aleksić i Đurić su ozbiljni talenti.
Б

Блок

pre 20 dana

Мркела аут. Славко in.
S

Saturn

pre 20 dana

Stvarno je dobar Gluscevic , sa 19 godina pravi ozbiljnu razliku
G

Gabel

pre 20 dana

O kojoj razlici ti pricas , jedino sto je brz , i jedino sto je uradio na utakmici je to što je namestio gol i svaka čast za to , fudbalski jako glup i teško da on igde ista može da napravi , pa on da je u zvedi nebi bio 30 igrac
K

KG

pre 20 dana

Nisu mogli zvezdini igraci Gluscevica ni na motoru da stignu! Sta drugo reci.
R

RealNo1

pre 20 dana

Нема шта, протрчао Кангу и Родића који на 100 метара трче испод 10 секунди.
P

Peks

pre 20 dana

O cemu ti pricas , to je jedino sto je uradio , da se malo razumes u fudbal video bi da ga nigde nema u igri ,o kojoj razlici ti pricas , decko da igra u zvezdi nebi znao gde se nalazi ,a da ima brzinu ima , a fudbalski jako neinteligentan
L

Laponac

pre 19 dana

Taj mali Gluščević dade Zvezdi gol u Kragujevcu 3:4 a i Partizanu u Beogradu 3:3. On,Aleksić,Vidakov nisu bili potencijal u velikim klubovima a ti isti klubovi biće zainteresovani za njih kao i za Đurića,Adžića,Bukumiru.
v

v1ad

pre 20 dana

Stamenic je decko "sklonjen" u Kopenhagenu kad je potpisao za Zvezdu. Realno, nisu hteli da razigravaju tudjeg igraca, nije im bio toliko potreban. Mituljikici momci nisu radili na sebi i ostali tu gde jesu. Bitniji bio Instagram i frizurica od treninga.
L

Laker

pre 20 dana

Ajde stavi Stamenica u OFKu da vidimo da li ce igrati kao Knezevic, Nikola svaku sansu iskoristava i dalje mu ne daju da zapocinje utakmice.. Da ne pricamo za Mimovica koji mi deluje da ce biti i bolji od Koste, decko igra odlicno ovaj ostanic stavlja Mijailovica, Boze sacuvaj
L

Laker

pre 20 dana

Zvezda je puna talenata koji nece napraviti karijeru zbog nje, ovaj Knezevic ogroman talenat decko 21god vec ima i ispred njega igra menadzerski Stamenic koji sklonjen iz Kopenhagena, Knezevic i Mituljkici da su pametni i dodju u TSC probili bi se kao Ratkov. Knezevic je pokazao klasu u OFKu, decko je majstor!
G

Gost89

pre 20 dana

Stamenic je ODLICAN igrac!!! To sto ti veze nemas to je druga stvar...
N

Nenad1246

pre 20 dana

Manje splavarenja i fejsbučenja ili šta već,a više rada i nebi ih niko isterao iz postave ali važnije instangram od rada sad nek igraju u Radniku.