Komentari na vest

Previše uslova i nostalgije, a cveće nije ni uručeno: Bajern je klub razuma, možda će zato i ući u problem

K

Khanbg

pre 20 dana

Sram ih bilo ako ovaj dunster ostane. Bukvalno kompletan sportski sektor treba da podnese ostavke ako ne pronadju adekvatnog trenera. Na sta je Bayern spao, jezivo.
B

Brko

pre 20 dana

Tuhel u prvih par utakmica prošle sezone ispao od Citya iako je Bayern dobro izgledao na terenu dok Upamecano nije poklonio dva gola. Ove sezone došao je do 1/2 finala, prvi put za Bayern nakon 4 godine i za malo da ode u finale. Ali, Kim u prvoj utakmici i Neuer u drugoj... dešava se, to je fudbal. Za te greške nije Tuchel kriv. De Liht bio povrijeđen za prvu utakmicu, Comana nema dugo. Gnabry izašao nakon 20 minuta... Izvukao je maksimum i publika je to prepoznala. Nije ih Real razvalio i ponizio, daleko od toga. Kane i Musiala su priznali da su tražili da izađu pred kraj meča. Uprava mu nije ispunila jedinu želju, da dovede Palinju, bili su kilavi. Dao je priliku mnogim mladim igračima, Pavlović strašno napreduje, Zvonarek ima potencijal da bude dobar igrač. Konačno je i Zaragoza zaigrao. Vrtilo se tu još neke djece, Tel se ističe. Stanišića mora vratiti. Što se tiče lige, tu jest uprskao, nisu bili dominantni, ali Leverkusen je stvarno prekucao. Osvojili su više bodova nego Flickov ili Heynckesov Bayern. Ne bi bilo loše da ostane Tuhel
П

Паун

pre 20 dana

Салихамиџић и Кан су упропастили све што је ваљало у Бајерну. Отерали два одлична тренера, довели овог блентавог, промашили скоро сва појачања и отишли као да се ништа није десило. Па то као да су радили у нашим клубовима.