Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Verder, Bajern, Bolton i Bešiktaš

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.05.24. | 10:45

Nigde nećete da nađete veće

Bogata kladioničarska ponuda ove subote. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Verder, Bolton i Bešiktaš, kao i dvojka na Bajern.

Izabrane vesti

Verder nije imao baš uspešnu sezonu, ali se na kraju ipak nosio sa glavnim zadatkom. Više puta tokom prvenstva tim iz Bremena se nalazio na ivici provalije, ali je u drugom delu kampanje uspeo da stabilizuje situaciju. Pred poslednje kolo izabranici Olea Vernera zauzimaju 11. mesto na tabeli Bundeslige sa devet bodova više od zone baraža. Tim je neporažen u četiri protekle utakmice, a poslednje dve je remizirao. Poslednji put sa RB Lajpcigom na strani 1:1. Bohum je pre početka sezone važio za jednog od kandidata za ispadanje, ali se i dalje klati na ivici zone opasne zone. Tim je na 14. mestu na tabeli sa 33 boda i tri poena je ispred zone plej-auta, pa i remi garantuje gostima ostanak u Bundesligi.

HOFENHAJM - BAJERN (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 2,10

Hofenhajm se finalnom kolu približava kao sedmoplasiran i u zoni plasmana u evropske kvalifikacije. Ipak, ima samo bod više od Frajburga i danas treba da pobedi kako ne bi zavisio od paralelne igre konkurenta. Ekipa Pelegrina Mataraca nije izgubila u poslednja dva kola. Konkretno, igrali su nerešeno sa Lajpcigom kod kuće 1:1, a u gostima su savladali Darmštat rezultatom 6:0. U poslednjih pet utakmica u Bundesligi kod kuće Hof je doživeo samo jedan poraz. Bajern nije uspeo da odbrani tron jer je Leverkuzen bio na višem nivou, a do kraja još nije obezbedio ni drugu poziciju, pošto je dva boda ispred Štutgarta. Ipak, u poslednjih pet kola izabranici Tomasa Tuhela su sebi dozvolili jedan poraz, kada su u gostima izgubili od Štutgarta rezultatom 3:1. Minhenski tim je u prethodnom kolu pobedio Volfzburg sa 2:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

BOLTON - OKFORD (SUBOTA, 17.15), KEC 2,00

Bolton Vonderers i Oksford će se u subotu na Vembliju sukobiti u finalu plej-ofa za promociju u Čempionšip. Bolton je pobedio u poslednjem meču Lige 1 između timova, trijumfujući sa čak 5:0 u martu. Bolton je u poslednje vreme bio bolji od Oksforda, i bez poraza je u poslednja tri meča Lige 1, pa Oksford traži svoju prvu ligašku pobedu u susretima između dve ekipe od oktobra 2022. U poslednjih šest ligaških mečeva, Bolton je pobedio dva puta, uz tri remija i jedan poraz. Oksford je u međuvremenu pobedio tri puta, remizirao u dva navrata i izgubio jedan duel u poslednjih šest. Bolton je ligaški deo sezone okončao na trećem mestu, a u polufinalu doigravanja je eliminisao Barnsli, dok je Oksford bio petoplasiran, a na putu do finala je izbacio Piterboro.

BEŠIKTAŠ - HATAJ (SUBOTA, 18.00), KEC 1,55

Bešiktaš trenutno ima 55 bodova, zauzima peto mesto na tabeli i bori se za plasman u Ligu konferencije. Tim je ostvario 16 pobeda, sedam remija i pretrpeo čak 13 poraza. U prošlom kolu Crni orlovi su remizirali sa Alanjom 1:1, a u prethodnom meču ekipa je bila jača od Rizea sa 3:2. Hataj je uspeo da osvoji 37 bodova, što se sastojalo od osam pobeda, 13 remija i 15 poraza, pa je klub tek na 18. mestu na tabeli, u zoni ispadanja sa bodom manje od sigurne luke. U prošlom kolu Hataj je pobedio Ankaragudžu sa 2:1, a u prethodnoj utakmici remizirao je sa Gazijantepom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara