©Starsport
©Starsport

Milojević: Primili smo golove koje ne bismo trebali

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.05.24. | 21:57

Strateg šampiona Srbije zadovoljan novom pobedom, ali istakao i negativne segmente igre crveno-belih

Uspela je Crvena zvezda da još jednom ove sezone savlada Radnički iz Kragujevca (3:2), ali je za razliku od prethodnog duela gost danas pružio znatno konkretniji otpor i tako susret učinio zanimljivijim. Uprkos dobrom izsdanju tima sa stadiona Čika Dača, šampion Srbije je dopisao nova tri boda, te je Vladan Milojević imao razloga za zadovoljstvo.

Izabrane vesti

"Izašli smo sa željom da pobedimo. Bila je lepa utakmica, posebno u prvom poluvremenu u kojem je bilo dosta golova. I u samoj pripremi smo znali da Radnički igra intenzivan fudbal, agresivno i uz dobru tranziciju. Probali smo da stojimo dobro iza lopte i u jednom trenutku smo sve dosta dobro kontrolisali", kazao je Milojević uz osvrt na dva primljena gola:

"Primili smo dva gola koja ne bismo trebali da primimo, u nekim prošlim utakmicama takve golove nismo primali, ali danas smo na nesreću ih primili. Čestitam mojim igračima, ali i Radničkom koji je zasluženo tu gde jeste. Igraju konstantno dobro, bore se i imaju svoj cilj, a ja im želim da ga ostvare".

Uvertiru u današnji susret stratezi oba kluba su režirali replikama u medijima koje su pdgrejale atmosferu, ali je Milojević kazao da ne postoji nesporazum sa Feđom Dudićem.

"Izjava je bila ljudski i nema veze sa Feđinim radom. Uz svako poštovanje svega što radi, samo sam rekao to što sam rekao, ali je tog trenutka za mene završena ta priča i ne bih tome pridavao značaj".

Kragujevčani u Ljutice Bogdana nisu došli da se brane, te su doprineli efikasnom 5. kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige.

"Sve ekipe koje su se plasirale u plej-of su tu zasluženo. Svi se bore, TSC, Čukarički, Partizan, Vojvodina i to daje draž. Dosta je pogodaka i to je interesantno", kazao je strateg crveno-belih.


tagovi

Vladan MilojevićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara